umudumu yitirdim neredeyse

edenart

Kayıtlı Üye
arkadaşlar bu nasıl iştir ya özgün çalışıyorum özgün derken youtubede olmayan videoları yüklüyorum değil kendi videolarımı yüklüyorum. 1 ay oldu 35 abone toplam izlenim 1.200 küsür böyle birşey varmı sizce ne yapmalıyım spam yapmıyorum ama özgünde bu normlarlmi 1 ay 1 hafta oldu tamına!!

forumdaki her konuyu incelemişimdir

önerisi olan varmı.

Hocam neye göre normal yani neye göre yorum yapabiliriz ki ?
Özgün derken slayt mı yapıyorsunuz gameplay mi çekiyorsunuz şarkı mı söylüyorsunuz ?

Özgünde tamamen normal.Özgün her zaman böyledir ilk başlarda.Ekmeğini sonradan yemeye başlarsınız

Kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez. Az da olsa reklam yap :) Reklamdan para kazanmak için reklam ver yani :)

Hocam neye göre normal yani neye göre yorum yapabiliriz ki ?
Özgün derken slayt mı yapıyorsunuz gameplay mi çekiyorsunuz şarkı mı söylüyorsunuz ?

Özgünde tamamen normal.Özgün her zaman böyledir ilk başlarda.Ekmeğini sonradan yemeye başlarsınız

gameplay hocam.

500+ abone sayısına ulaştığınızda yavaş yavaş oturmaya başlayacak. Siz dikkatli bir şekilde yüklemeye devam edin. Siz yükledikçe yani video sayınız artmaya başladıkça paylaşımlarda artmaya başlayacaktır ve bir kaç videonuz patladığı anda aboneler yağmur gibi gelmeye başlayacak Sadece sabırla devam edin.

Umudunu yitirme kardeş , bende yeniyim bu işte her defasında farklı taktiklerle ilerle.

arkadaşlar bu nasıl iştir ya özgün çalışıyorum özgün derken youtubede olmayan videoları yüklüyorum değil kendi videolarımı yüklüyorum. 1 ay oldu 35 abone toplam izlenim 1.200 küsür böyle birşey varmı sizce ne yapmalıyım spam yapmıyorum ama özgünde bu normlarlmi 1 ay 1 hafta oldu tamına!!

önerisi olan varmı.

6 Ay önce youtube ile yanıştım daha doğru video yüklemeye başladım. Çok gezdiğim için gezdiğim yerlerle ilgili videolar koyuyordum. Sınıflara göre kanallar oluşturdum örneğin tarihi yerler, plajlar, adalar vs gibi. çektiğim yüm videoları sırası ile günde bir iki tane eklemeye başladım. Para kazanma bölümüne hiç bakmadan merak etmeden sadece sabrederek bugün neredeyse tüm seyahat giderlerimi karşılayacak kadar gelire ulaştım.

hiç spama bulaşmadım. telif korkum yok, videolarımı hergün kontrol ediyor eğer kopyalanmışsa uyarıp veya telif göndererek kaldırtrıyorum. Yani bildiğim yoldan hiç şaşmadım.

Az izlenim alıyordu forumda ki onlarca konuyu okudum ve spam, hile yapmadan videomun izlenmesini arttırdım. Telif yemedim hiç, zaten gönderen olsa da video benim ne olacak ki.

Yinede yüzbinler izlenmiyor ama az izlenmeye göre daha iyi kazandırıyor.

Kısaca özgünlük yolunda devam et, bugün sen youtube verirsin yarın o sana. Bu işin en büyük sorunu sabretmeyi bilmek.

hocam özgünde normal değil sımdıye kadar en az 10k izlenim 1k'da abone olması lazım :D şaka bir yana bu işler sabır ısı hocam oyle hemen olucak dıye bırsey yok zamanla .. çalışmaya devam et meyvelerini 2 3 aya gorursun .

hocam siz özgünü yanlış anlamışınız sanırım :D Özgün çalışmak çok kazanmak demek değil.. biraz reklam ve şans gerekiyo :)

önerisi olan varmı.

"forumdaki her konuyu incelemişimdir" bu konuda samimiyseniz şahsi fikrim farklı kazanç yolları deneyin bırakın vaktinize yazık.

Asla umudunu yitirme ben tam tükenmiş durumdayken bir videom patladı günlük gelir bütün kazandığım paranın 4 katına çıkmıştı..Ondan sonrada Allah'a şükür devam ettim ara ara başladığım yere tekrar dönüyorum ama kafaya takılacak mesele değil..Bundan sonra günlük kazandığım paraya değil aylık kazandığıma bakıyorum.

"forumdaki her konuyu incelemişimdir" bu konuda samimiyseniz şahsi fikrim farklı kazanç yolları deneyin bırakın vaktinize yazık.

hocam forumdaki çoğu konu spam ile alakalı zaten.. özgün ile olanların çoğunu okudum ve hepsi genellik ile bir biri ile benzer konular. bende bir sıkıntı varmı yok mu bir soram dedim

6 Ay önce youtube ile yanıştım daha doğru video yüklemeye başladım. Çok gezdiğim için gezdiğim yerlerle ilgili videolar koyuyordum. Sınıflara göre kanallar oluşturdum örneğin tarihi yerler, plajlar, adalar vs gibi. çektiğim yüm videoları sırası ile günde bir iki tane eklemeye başladım. Para kazanma bölümüne hiç bakmadan merak etmeden sadece sabrederek bugün neredeyse tüm seyahat giderlerimi karşılayacak kadar gelire ulaştım.

hiç spama bulaşmadım. telif korkum yok, videolarımı hergün kontrol ediyor eğer kopyalanmışsa uyarıp veya telif göndererek kaldırtrıyorum. Yani bildiğim yoldan hiç şaşmadım.

Az izlenim alıyordu forumda ki onlarca konuyu okudum ve spam, hile yapmadan videomun izlenmesini arttırdım. Telif yemedim hiç, zaten gönderen olsa da video benim ne olacak ki.

Yinede yüzbinler izlenmiyor ama az izlenmeye göre daha iyi kazandırıyor.

Kısaca özgünlük yolunda devam et, bugün sen youtube verirsin yarın o sana. Bu işin en büyük sorunu sabretmeyi bilmek.

" videolarımı hergün kontrol ediyor eğer kopyalanmışsa uyarıp veya telif göndererek kaldırtrıyorum "

hocam, videonuzu başkasının kullandığını nasıl anlıyorsunuz? Videonuzu nasıl korumaya çalışıyorsunuz?

teşekkürler

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri