6 Ay önce youtube ile yanıştım daha doğru video yüklemeye başladım. Çok gezdiğim için gezdiğim yerlerle ilgili videolar koyuyordum. Sınıflara göre kanallar oluşturdum örneğin tarihi yerler, plajlar, adalar vs gibi. çektiğim yüm videoları sırası ile günde bir iki tane eklemeye başladım. Para kazanma bölümüne hiç bakmadan merak etmeden sadece sabrederek bugün neredeyse tüm seyahat giderlerimi karşılayacak kadar gelire ulaştım.
hiç spama bulaşmadım. telif korkum yok, videolarımı hergün kontrol ediyor eğer kopyalanmışsa uyarıp veya telif göndererek kaldırtrıyorum. Yani bildiğim yoldan hiç şaşmadım.
Az izlenim alıyordu forumda ki onlarca konuyu okudum ve spam, hile yapmadan videomun izlenmesini arttırdım. Telif yemedim hiç, zaten gönderen olsa da video benim ne olacak ki.
Yinede yüzbinler izlenmiyor ama az izlenmeye göre daha iyi kazandırıyor.
Kısaca özgünlük yolunda devam et, bugün sen youtube verirsin yarın o sana. Bu işin en büyük sorunu sabretmeyi bilmek.