@unadikum adlı üyeden şikayetçiyim.

BöcekBaşı

Kayıtlı Üye
Web sitesi
cintakvimi.com.tr
Şikayetçi Üye: [MENTION=15033]BöcekBaşı[/MENTION]
Şikayet edilen üye: [MENTION=26378]unadikum[/MENTION]
Tanıklar; [MENTION=40829]taner_izmit[/MENTION]
Olayın Geçtiği Konu: Başka forumda.
Olay: Başka bir forumda adsense hesabı aldım adsense başka hesabınız var sorunu verdi arkadaş 1 ay önce iade yapacağını söyledi ancak sözünde durmadı. Bu forumda da diğer arkadaşların bilgisi olması amacıyla konuyu açıyorum alışveriş yapacaklar dikkatli olsunlar derim.
Kanıtlar:

Yanlış yere açtıysam doğru alana taşınırsa sevinirim sonuçta burada gerçekleşmedi olay ancak işlem yapan arkadaşların bilgisi olsun.

[MENTION=56556]Rewossky[/MENTION] doğrudur hocam teyitledim aşağıya bırakıyorum. Skype adresleri aynıdır.

Benim alış verişim buradan değil. Ben alıcı ile görüştüm bu kim bilmiyorum.
Geçen sene otobüsün camını indirdim mahkemeye çağırıyorlar , buraya mı cevap verecem. Burası ne, ben r 10 dan alışverişimi yaptım konusu orada alıcı wattsappdan yazdım.
Merak eden varsa buradan konuya baksın.

https://www.***.net/cozumlenmis-sik...-adli-uyeden-sikayetciyim.html#post1081031972

---------- Spam Engelliyici 21:53 ---------- Önceki Mesaj 21:36 ----------

Dün yazmış gece durumunun olmadığını eli bollasinca ödeme yapacakmış

sen ne her tarafa şikayet konusu açıyorsun. Eğer o kimse sen isen. biz senle alişveriş yaparken ytpara ismi geçti mi. ben sana yazdım adsensede birşey olmamasına rağmen durumumu açıkladım sen ne her yere konu açıyon hadi sen konu açıyon bura ne kabul ediyor

Son düzenleme:
Benim alış verişim buradan değil. Ben alıcı ile görüştüm bu kim bilmiyorum.
Geçen sene otobüsün camını indirdim mahkemeye çağırıyorlar , buraya mı cevap verecem. Burası ne, ben r 10 dan alışverişimi yaptım konusu orada alıcı wattsappdan yazdım.
Merak eden varsa buradan konuya baksın.

https://www.***.net/cozumlenmis-sik...-adli-uyeden-sikayetciyim.html#post1081031972

---------- Spam Engelliyici 21:53 ---------- Önceki Mesaj 21:36 ----------

sen ne her tarafa şikayet konusu açıyorsun. Eğer o kimse sen isen. biz senle alişveriş yaparken ytpara ismi geçti mi. ben sana yazdım adsensede birşey olmamasına rağmen durumumu açıkladım sen ne her yere konu açıyon hadi sen konu açıyon bura ne kabul ediyor
Üslubuna dikkat et, burada kabul diye bir şey yok, şikayet konusu açılır ve gidişat sorgulanır, dolandırıcılık var ise yönetim gerekli görürse buradan da banlanabilirsin, buna sen karar veremezsin, mağduriyet yaşatmamak adına daha dikkatli çalış. Konu çözüldü ise iki taraf da bilgilendirme geçsin

Benim bu forumda yüzlerce satışım oldu.

---------- Spam Engelliyici 03:12 ---------- Önceki Mesaj 03:10 ----------

Benim bu forumda yüzlerce satışım ve alışım oldu.
5 sene önce burası böyle değildi. biz dün üye olmadık.

Üslubuna dikkat et, burada kabul diye bir şey yok, şikayet konusu açılır ve gidişat sorgulanır, dolandırıcılık var ise yönetim gerekli görürse buradan da banlanabilirsin, buna sen karar veremezsin, mağduriyet yaşatmamak adına daha dikkatli çalış. Konu çözüldü ise iki taraf da bilgilendirme geçsin

Konu çözülmedi mağduriyet giderilmedi.
[MENTION=26378]unadikum[/MENTION] istediğim her yerde konu açma özgürlüğüm var. Konu neyse o yazıldı. Kararı yönetim verir bende gördüğün üzere 0 km üye değilim burda.
Dün üye olmadım deyip işin içinden çıkılmaz sorunu çözersin olur biter. Sanki keyfime konu açtım iadeni yap o kadar ticaretin olduysa mağdur etme 1 aydır 330 TL iade yapacaksın altı üstü.

Son düzenleme:
Eğer öyle ise yapmıyorum iadeni sen geldin anydeskten almadan baktın dedim ki alıcı isen bankanı ekle bankan ıda ekledin , adsenseyide inceledin. Satış tamamlandı.
Senin eklediğin bankadan adsensenin o durumda olmadığı ne malum kaldı ki bana göre birşey yok adsensede sen ona site eklesen kabul edilse düzelecek gibi duruyor.
Tekrar ediyorum sen anydesten geldin adsenseye baktın bankanı ekledin.
Tekrar tekrar buraya ne yazıyorum.
Şimdi burası beni haklı görürse ne olacak.
senin istediğin yere beni hedef gösterip şikayet konusu açma özgürlüğün elbette yok.

Son düzenleme:
10 kere site ekledim ve siteler kismi kayboldu. Uyanıklık yapıp ana sayfadan site eklemissin satmadan hemen önce ve siteleri açmışsın sonra Cat başka hesabınız var hatası verdi çok komiksin.
İade yapmayabilirsin herkes görsün diye konuyu açtım zaten alışveriş yapacaklar dikkat etsin.
Burda çıkmazsa başka yerde çıkar hak hukuk şaşmaz.

Banka hesabından da adsensenin böyle olduğunu ilk defa duyuyorum ������
Karra yonetimindir [MENTION=56556]Rewossky[/MENTION]

Son düzenleme:
10 kere site ekledim ve siteler kismi kayboldu. Uyanıklık yapıp ana sayfadan site eklemissin satmadan hemen önce ve siteleri açmışsın sonra Cat başka hesabınız var hatası verdi çok komiksin.
İade yapmayabilirsin herkes görsün diye konuyu açtım zaten alışveriş yapacaklar dikkat etsin.
Burda çıkmazsa başka yerde çıkar hak hukuk şaşmaz.

Banka hesabından da adsensenin böyle olduğunu ilk defa duyuyorum ������
Karra yonetimindir [MENTION=56556]Rewossky[/MENTION]

Ben sana bu sitede bu konuya istinaden satmadım, buraya yazma durumunda bırakıyorsun.
Satarken hesaba baktın anyden banka hesabı ekledin. buma rağmen ben sana konuştum sen heryerden böyle yazarsan olmaz bu iş .
Buranın ilgisi yok o konuyla linki verdim r 10 merak eden varsa gidip baksın. Burada yazdık buranın o konu ilgisi yok ben böcekbaşı biri ile alışveriş yapmadım.

Son düzenleme:
Ben sana bu sitede bu konuya istinaden satmadım, buraya yazma durumunda bırakıyorsun.
Satarken hesaba baktın anyden banka hesabı ekledin. buma rağmen ben sana konuştum sen heryerden böyle yazarsan olmaz bu iş .
Buranın ilgisi yok o konuyla linki verdim r 10 merak eden varsa gidip baksın. Burada yazdık buranın o konu ilgisi yok ben böcekbaşı biri ile alışveriş yapmadım.
Ben senle yapmışım ama alışverişi o nasil olacak? Skype adreslerin nickin aynı. Daha fazla yazmayacağım. İade yapılırsa ekstradan konuya yazarım.

Üye sınırsız banlanmıştır, mağduriyetler giderilir ise cezası kaldırılır. [MENTION=15033]BöcekBaşı[/MENTION] iaden yapılır ise dönüş yaparsın

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri