Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ytpara'da 2014'den beri takılıyorsan eğer ki ayda 1,5 2 kazanmıyorsan çok yanlış yön izlemişsin (bence)
youtube beceremiyorum napabilirim hocam kimse bize yardımcı olmadı ytparada bilgi mi veriyorlar artık bilgi satıyolar.
Araştırıp öğreneceksin. Ben araştırarak öğrendiğim şeyleri ulu ortada paylaşmam açıkcası
Hocalarım Üni kazanamazsam 1.5 - 2 Milyar kazanacağım ne iş yapabilirim ?
youtube beceremiyorum napabilirim hocam kimse bize yardımcı olmadı ytparada bilgi mi veriyorlar artık bilgi satıyolar.
Güvenlik sertifikası alıp güvenlik olabilirsin
5 yıl yaptım, ömrümden 20 yıl yedi... Basit görünüyor olabilir ama sakın bulaşma, sonuçta polisin altında sürekli emir yiyen tonlarca amirle uğraşan maraba oluyorsun...
9 yıldır youtube takılırım son 1 yılda borçlarım yüzümden paraya dökmeye başladım, spamm basmıyorum özgünümsü takılıyorum 4-5 kanal var sürekli kontrol edip yorumlarını bile tek tek okuyup cevapladığım aylık ortalama 4-5 bin dolar geliyor. Bot - video basmaya takılmaz kalmaz bu işte hep yenilikçi olursan ve ingilizcende varsa iyi yerlere gelirsin, ben daha da iyi yerlere geleceğim zamanla.
özgün ile nekdr sürede 4-5 bin dolar seviyesine geldiniz ?
Tam özgünle en az 1 sene yer, ben örnek veriyorum izleyen kesime hitap edecek 7-8 videomun arasına 1-2 tane dünya engeli olmayan eşleşen olmayan spamm atıyorum onlardan kazanıyorum, belirli bir izlenimden sonra gizliye alıp kesinleşmeden sonra siliyorum. Abone'ye gerek yok, aynı şeyleri spam olarak attığımdan bir izleyenin önerilenlerine çıkıyor o video yeniden ve sabit kazancımı korumamı sağlıyor.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.