Üni kazanamazsam 1.5 - 2 milyar kazanacağım iş

sontorun

Yasaklanmış
Hocalarım Üni kazanamazsam 1.5 - 2 Milyar kazanacağım ne iş yapabilirim ?

1.500 Tl ne iş yapsan kazanırsın.
Asgari ücret zaten 1.404tl.

ytpara'da 2014'den beri takılıyorsan eğer ki ayda 1,5 2 kazanmıyorsan çok yanlış yön izlemişsin (bence)

garsonluk. 1400 net asgari ücret alırsın. bahşiş + primle birlikte 1600 - 1700'ü bulur.

Burada bilgi paylaşımı yoksa biz nereden öğrendik bir çok şeyi. Google tr adsenseleri kapattı buradan almanya çalışın konuları açıldı pin almak için siteler verildi vs. Bunlar bilgi paylaşımı değil de ne. Direk adsenseye bağlı kazançlı kanal bekliyorsan onu sana kimse yapmaz.

Soruna gelecek olursak bu sene olmasın diğer sene olsun ne yap et üni okumaya bak. 1.5 asgari ücret böyle hedef mi olur.

Kardeşim herkes o zaman bıraksın okul 2 k maaş alsın oturduğu yerden.ben desene boşa mühendislik okuyorum 2 k ile başlayacağım onun yerine bıraksam yt çalışsam doğru mu ? Hiç kazanamıyorsan iki sebebi vardır.ya çalışmıyorsun ya yenilikçi değilsin.kendine amaç edin ve bu amaç para kazanmak olmasın eğer iş yapmak ve başarılı olmak istiyorsan

Hocalarım Üni kazanamazsam 1.5 - 2 Milyar kazanacağım ne iş yapabilirim ?

hıc bısey bılmıosan.
meb nın ucretsz bılgısayar kursları var orda photoshop tarzı ıyı programları ogren rahatlıkla ıs bulursun gelıstır kendını.
dısardanda ıs alır kazanırsın

sana efsane bir tavsiye vereceğim git ders çalış ;) 1.5 maaş ile bu hayat bitmez.

youtube beceremiyorum napabilirim hocam kimse bize yardımcı olmadı ytparada bilgi mi veriyorlar artık bilgi satıyolar.

Hocam ben seni 2015'de profiline bakmadım ama tasarım işleri ile uğraşıyodun bayada ticaret yapıyordun yanlışmı hatırlıyorum

Son düzenleme:
Güvenlik sertifikası alıp güvenlik olabilirsin

5 yıl yaptım, ömrümden 20 yıl yedi... Basit görünüyor olabilir ama sakın bulaşma, sonuçta polisin altında sürekli emir yiyen tonlarca amirle uğraşan maraba oluyorsun...
9 yıldır youtube takılırım son 1 yılda borçlarım yüzümden paraya dökmeye başladım, spamm basmıyorum özgünümsü takılıyorum 4-5 kanal var sürekli kontrol edip yorumlarını bile tek tek okuyup cevapladığım aylık ortalama 4-5 bin dolar geliyor. Bot - video basmaya takılmaz kalmaz bu işte hep yenilikçi olursan ve ingilizcende varsa iyi yerlere gelirsin, ben daha da iyi yerlere geleceğim zamanla.

5 yıl yaptım, ömrümden 20 yıl yedi... Basit görünüyor olabilir ama sakın bulaşma, sonuçta polisin altında sürekli emir yiyen tonlarca amirle uğraşan maraba oluyorsun...
9 yıldır youtube takılırım son 1 yılda borçlarım yüzümden paraya dökmeye başladım, spamm basmıyorum özgünümsü takılıyorum 4-5 kanal var sürekli kontrol edip yorumlarını bile tek tek okuyup cevapladığım aylık ortalama 4-5 bin dolar geliyor. Bot - video basmaya takılmaz kalmaz bu işte hep yenilikçi olursan ve ingilizcende varsa iyi yerlere gelirsin, ben daha da iyi yerlere geleceğim zamanla.

özgün ile nekdr sürede 4-5 bin dolar seviyesine geldiniz ?

özgün ile nekdr sürede 4-5 bin dolar seviyesine geldiniz ?

Tam özgünle en az 1 sene yer, ben örnek veriyorum izleyen kesime hitap edecek 7-8 videomun arasına 1-2 tane dünya engeli olmayan eşleşen olmayan spamm atıyorum onlardan kazanıyorum, belirli bir izlenimden sonra gizliye alıp kesinleşmeden sonra siliyorum. Abone'ye gerek yok, aynı şeyleri spam olarak attığımdan bir izleyenin önerilenlerine çıkıyor o video yeniden ve sabit kazancımı korumamı sağlıyor.

webin kolay parasını görüp, aylık 1,5kya çalışırım diyenlerin azmine hayranım. şahsen ben itiraf ediyim bundan sonra mesaili bir işte çalışabileceğime inanamıyorum.

Tam özgünle en az 1 sene yer, ben örnek veriyorum izleyen kesime hitap edecek 7-8 videomun arasına 1-2 tane dünya engeli olmayan eşleşen olmayan spamm atıyorum onlardan kazanıyorum, belirli bir izlenimden sonra gizliye alıp kesinleşmeden sonra siliyorum. Abone'ye gerek yok, aynı şeyleri spam olarak attığımdan bir izleyenin önerilenlerine çıkıyor o video yeniden ve sabit kazancımı korumamı sağlıyor.

Partner çalışıyorsunuz sanırım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri