Unity 3d ' den anlayan var mı?

rockibitti

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar hepinize İyi akşamlar.Bu programla bir uygulama geliştirmem gerekiyor anlayan varsa dönüş yaparsa sevinirim:confused:

Çok bilğim yok ama zamanında üzerinde çalıştım. Basit bir oyun motorudur. Ben 3dmax ile modeleyip motorun içinee alıyordum. oyuncuyu orada saga sola götürüyordum geziyordum yani. bu kadarlık bilgim var. bu kadarlık kısımdan soru cıkarsa buyrun yardımcı olayım

Yeni yeni işte ben de. Ama söyle bakalım belki bilirim.

Udemy de cok fazla egitim mevcut. Gecen sene bir ara bende deneme yapmak istemistim ancak tek kisinin yurutebilecegi bir sey degil. Ekip lazim

Yeni yeni işte ben de. Ama söyle bakalım belki bilirim.
Udemy de cok fazla egitim mevcut. Gecen sene bir ara bende deneme yapmak istemistim ancak tek kisinin yurutebilecegi bir sey degil. Ekip lazim
Çok bilğim yok ama zamanında üzerinde çalıştım. Basit bir oyun motorudur. Ben 3dmax ile modeleyip motorun içinee alıyordum. oyuncuyu orada saga sola götürüyordum geziyordum yani. bu kadarlık bilgim var. bu kadarlık kısımdan soru cıkarsa buyrun yardımcı olayım

kodlama olarak hiç bilgim yok malesef ve 1-2 ay içinde yapmam gerekiyor ders geçme projem.hoca sadece çalışıp çalışmadığına bakacak nasıl yapıldığını önemsemiyor yani en kolay şekilde nasıl halledebilirim sizce?:(

kodlama olarak hiç bilgim yok malesef ve 1-2 ay içinde yapmam gerekiyor ders geçme projem.hoca sadece çalışıp çalışmadığına bakacak nasıl yapıldığını önemsemiyor yani en kolay şekilde nasıl halledebilirim sizce?:(

Tamam da hocam ne yapacağını söylesen?

Nerde okuyosun dostum, hocani tebrik etmek lazim :)
Turkiye' de bu tur seyleri ogrencilerine aktarmaya calisan insanlar olmasi buyuk gelisme

Bana söyleyebilirsin dostum, 2 yıl oyun geliştirme hakkında araştırma ve uygulama yaptım. Unity de script yazma konusunda acemiyim ama teknik sorunlarda yardımcı olabilirim, ne tür bir şey yapacaksın ?

valla hocam işiniz zor :D mobil bir de hiç anlamam.

Ama mantık olarak ön kamerayı aktif edip önüne nesneler koyabilir onları seçmelerini, oynatmalarını sağlayabilirsin vector ile. Ama dediğim gibi bir bilgim yok maalesef hele mobil oyuın hiç bilmiyorum. Ama bu kanala bakıp çok iyi Unity öğrenebilirsin ;

https://www.youtube.com/user/Brackeys/featured

zor hocam valla inş. üstesinden geliriz:)
teşekkürler hocam işime yarayacaktır mutlaka bu kanal:)

hocam üniversite de öğretmiyorlar mı ? :)

Arkadaşla detaylı konuştum, istediği tam o videodaki gibi bir augmented reality örneği. Bu tarz şeylerin zerresi bile yok üniversitede, ancak bireysel deneyimlerle :)

Unity'e uyumlu bir SDK olan ARToolKit bu işi görüyormuş, bir bakacağız artık benim de hoşuma gitti incelicem.

hocam unity ile bir proje geliştirdim basit bir uzay gemisi geleni vur oyunu o bile haftalarımı aldı. Allah sabır versin yani. fakat gösterdiğiniz olay için unity doğru bir oyun motoru mudur bence hayır. unity kanalım bile vardı zamanında fazla dayanmadı tabi. Size tavsiyem bu proje için çok zamankaybettirir fakat unity adamakılı öğrenmek istiyorsanız digitaltutors.com un videolarını bir şekilde bulup (torrentte vardı mesela siteye üyelik biraz tuzlu) onlardan ilerlemenizdir. A dan z ye her şeyiyle öğrenebilirsiniz bu videolar sayesinde.

hocam üniversite de öğretmiyorlar mı ? :)

malesef hocam üniversitede tam anlamıyla bi ürün çıkaracak bilgi verilmiyor ipuçları veriliyor gerisi bize bırakılıyor bireysel çabalarımızın sonucu bir ürün çıkarmak zorundayız:(

Browser oyunların açılışlarında rastlamıştım bunun simgelerine, hocalar ürün hakkında şunu yapın dedimi ipucu verdilermi ?

Browser oyunların açılışlarında rastlamıştım bunun simgelerine, hocalar ürün hakkında şunu yapın dedimi ipucu verdilermi ?

Unity ile hazırlanna oyunları oynayabilmeniz için browser üzerinden mesela nasıl ki flas oynamak için adobe flash ürünün yüklemeniz gerekiyorsa bunda da unity web destekçisini yüklemeniz gerekiyor. Bu nedenle unity ile hazırlanan neredeyse bütün oyunlarda girişte bu amblemi görmek zordundasınız gibi bir şey. Tam sürüm kullanarak ürettiğiniz oyunlarda o amblemi değiştirebiliyorsunuz fakat genelde web browser yazanlar bununla uğraşmıyorlar adamlar seriye takıp oyun yazıyor resmen oyunların spamı da bu platform üzerinde dönüyor. :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri