Unity/Cryengine/UnrealEngine Özgün Kanalımız

• Kullanıcı karadeli
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi

karadeli

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.alpaslan.karadeli.com
Merhaba arkadaşlar,

Kardeşimin bugün açtığı ve öylesine video attığı açar açmaz 10 izlenim ve 1 abone aldığı rastgele özgün kanalı geridönüş olunca devam ettirmeye karar verdik. Kanalda Unity, Cry Engine, Unreal Engine gibi ünlü oyun motorlarında tasarlanan harita, karakter, oyun v.s gibi tasarımları nasıl yaptığını gösteren, hızlandırılmış videolar olacak. SpeedMapping diyor kendi yaptığı işe :) Bendende forumda tanıtmamı istedi, sizlerin değerli yorumlarını bekliyorum.

Kanal: https://www.youtube.com/channel/UCI-yCKVdyU3tMvCv3u_PV7Q/featured

İlk Video: https://www.youtube.com/watch?v=gtGfmX_EbSU

Umarım başarılı bir şekilde yol alır kopar gider kanal :)

Herkese hayırlı forumlar.

Oyun programlama ile ilgilenen Türkleri görmek beni mutlu edip, gururlandırıyor. Bende zamanında çok uğraşmıştım Unity ile :) Devam etsin bence..

hiç aklıma gelmemişti böyle şeyler :)) başarılar hocam

teşekkürler hocam bi yandan özgüne geçmek lazım aylardır düşünüyoruz aklımıza birşey gelmiyor böyle birden oldu umarım devamı gelir.

Oyun programlama ile ilgilenen Türkleri görmek beni mutlu edip, gururlandırıyor. Bende zamanında çok uğraşmıştım Unity ile :) Devam etsin bence..

Aynen hocam, artık kendi kendimizede olsa bişeyler yapmak lazım. Baya uğraşıyor unity ile diğerlerinede hakim hemen hemen bakalım iyi şeyler çıkar umarım.

unity tasarım videoları hoşuma gidiyor tasarlamak uzun zaman aldığı için uğraşmıyorum ama izlemek güzel oluyor.

teşekkürler hocam bi yandan özgüne geçmek lazım aylardır düşünüyoruz aklımıza birşey gelmiyor böyle birden oldu umarım devamı gelir.

Aynen hocam, artık kendi kendimizede olsa bişeyler yapmak lazım. Baya uğraşıyor unity ile diğerlerinede hakim hemen hemen bakalım iyi şeyler çıkar umarım.

İnşaAllah hocam. Eğer modelleme biliyorsa UnityScript veya C# bilen biriyle beraber ufaktan bir oyun yazmaya başlasınlar en azından başlangıç için. Eğer kodlama biliyorsa da tanıdığım 1-2 modellemeci var onunla çalışabilir

Merhaba arkadaşlar,

Kardeşimin bugün açtığı ve öylesine video attığı açar açmaz 10 izlenim ve 1 abone aldığı rastgele özgün kanalı geridönüş olunca devam ettirmeye karar verdik. Kanalda Unity, Cry Engine, Unreal Engine gibi ünlü oyun motorlarında tasarlanan harita, karakter, oyun v.s gibi tasarımları nasıl yaptığını gösteren, hızlandırılmış videolar olacak. SpeedMapping diyor kendi yaptığı işe :) Bendende forumda tanıtmamı istedi, sizlerin değerli yorumlarını bekliyorum.

Kanal: https://www.youtube.com/channel/UCI-yCKVdyU3tMvCv3u_PV7Q/featured

İlk Video: https://www.youtube.com/watch?v=gtGfmX_EbSU

Umarım başarılı bir şekilde yol alır kopar gider kanal :)

Herkese hayırlı forumlar.

alptuğrul ile aynı kafayı yaşadığımı düşünüyorum.Başarılı bir çalışma umarım istediğin yerlere gelirsin :)

Minecraft çekenlere sesleniyorum şu video'dan az örnek alın gerçekten muhteşem sonuna kadar izlettiriyor arkadaşına devam etmesine söyle en azından hobi için.

İnşaAllah hocam. Eğer modelleme biliyorsa UnityScript veya C# bilen biriyle beraber ufaktan bir oyun yazmaya başlasınlar en azından başlangıç için. Eğer kodlama biliyorsa da tanıdığım 1-2 modellemeci var onunla çalışabilir

Kodlama biliyor hocam hatta android için 3d oyunlar yapıyor hatta kodlaması tasarımdan daha iyi, Javascript ile yazıyor Unity için daha kullanışlıymış. Neden olmasın hocam :)

Android oyun linki: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.GTSOFT.bussimulator3dads

---------- Spam Engelliyici 23:49 ---------- Önceki Mesaj 23:49 ----------

Minecraft çekenlere sesleniyorum şu video'dan az örnek alın gerçekten muhteşem sonuna kadar izlettiriyor arkadaşına devam etmesine söyle en azından hobi için.

Arkasındayım hocam :)

Kodlama biliyor hocam hatta android için 3d oyunlar yapıyor hatta kodlaması tasarımdan daha iyi, Javascript ile yazıyor Unity için daha kullanışlıymış. Neden olmasın hocam :)

Android oyun linki: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.GTSOFT.bussimulator3dads

---------- Spam Engelliyici 23:49 ---------- Önceki Mesaj 23:49 ----------

Arkasındayım hocam :)

Vay hocam eğer o yazdıysa tek başına gerçekten helal olsun :) O tür insanlar ülkemizde çok nadir kesinlikle destekleyin hocam bir yerlere gelmesi için elinizden geleni yapın. Tanıştırırsan ben daha iyi yardımcı olabilirim hocam modelleme konusunda :) Javascript evet basit kullanımı hocam C# biraz daha zor oluyor :)

Vay hocam eğer o yazdıysa tek başına gerçekten helal olsun :) O tür insanlar ülkemizde çok nadir kesinlikle destekleyin hocam bir yerlere gelmesi için elinizden geleni yapın. Tanıştırırsan ben daha iyi yardımcı olabilirim hocam modelleme konusunda :) Javascript evet basit kullanımı hocam C# biraz daha zor oluyor :)

Valla ne imkan varsa hepsini kullanmaya hazırım hocam ben hep arkasındayım :) YT Spammer'i da kardeşim yazdı her yönden çalışıyor kafa maşallah. Bu şekilde devam ederse 20 yaşında baya değerli bi beyin olacak.

zamanında bende çok uğraştım kendi yaptığım mapte caracter atıp geziyordum baya zevkli oluyor.

ufak çapta hamacli yt paraya özel bi map ile cs tarzı bi oyun yapılırsa iyi olur veya araba yarışı gibi birşey sadece ytpara ailesine sonradan türkiyeye açılır varsa böyle imkan güzel olur

ufak çapta hamacli yt paraya özel bi map ile cs tarzı bi oyun yapılırsa iyi olur veya araba yarışı gibi birşey sadece ytpara ailesine sonradan türkiyeye açılır varsa böyle imkan güzel olur

Oyun yapılırda hocam online yapılabilirmi bilmiyorum onu sanırım online girince işin içine zorlaşıyor.

Araba yarışı oyunu yapıp koyun Google Play'e hocam manyak para var o işte :D

Ohaaa diyorummm helal olsun . Yapın şöyle bi oyun oynayalım ya sıkıldım google playdeki oyunlardan :D kolay gibi duruyo yapmak kolay mı :D

Araba yarışı oyunu yapıp koyun Google Play'e hocam manyak para var o işte :D
Otobüs Simülasyonu var hocam :) Geliştiriyoruz şuan yavaş yavaş yukarda link vermiştim sizede vereyim;
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.GTSOFT.bussimulator3dads

Ohaaa diyorummm helal olsun . Yapın şöyle bi oyun oynayalım ya sıkıldım google playdeki oyunlardan :D kolay gibi duruyo yapmak kolay mı :D

Valla bende öyle sanıyordum hocam ama hiç kolay değilmiş :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri