Unity3D için Multiplayer Server Önerisi

crazykanka61

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar 1 ay önce sıfırdan yapılan bir oyun projem var.Bu oyun işlerinde pek bilgim yok ama girdik bu işe arkadaşlar tavsiye alıyoruz.

Şuanda yapım aşamasında olan oyunum online şekilde oynanabilecek.Oyunu yapan şirketti arkadaşla konuştum dedi bana oyuna aylık server 95 dolar yani 300 lira vericeksin
Nedeni:''Multiplayer işlemleri için
Oyunda online istemek kişiler sizin Photon serverınıza girecekler ve oradaki diğer kullanıcılar ile maç eşleştirmesi yapılacak.''

Photon aylık 3.paketi kullanıcan dedi.
https://www.photonengine.com/en-US/Realtime/Pricing

Arkadaşlar sorum şu.Ben daha uygun yapamazmıyım yada aylık 300 lira vermem normal mi?Önerebileceğiniz bir yer var mı?

online oyun oynatmak karmaşık iş olduğu için ya server kiralayıp o serveri özel olarak kodlatıcaksınız yine o kişiye yada bunu servisi kullanıcaksınız. bu servis bence daha mantıklı çünkü adam serveri kendisi kodlarsa ekstradan daha fazla ister.

https://gamesnet.yahoo.net/documentation/services/multiplayer/

şurayı inceleyin bir de

Hocam oyun yapan artı yaptığı oyun online olan kişi demek aylık 300 lira ödüyor+daha fazla ödemem olabilirmiş yoğunluğa göre.Ben zannetim siteye falan aylık 30-40 veriyoz yada normal normal sunucular iyi para veriyoz ama o ayrı.Oyun için aylık oyun yapımına zaten iyi para veriyoz +bide aylık buna vericez.

Aldığımız çok yüksek.

Hocam oyun yapan artı yaptığı oyun online olan kişi demek aylık 300 lira ödüyor+daha fazla ödemem olabilirmiş yoğunluğa göre.Ben zannetim siteye falan aylık 30-40 veriyoz yada normal normal sunucular iyi para veriyoz ama o ayrı.Oyun için aylık oyun yapımına zaten iyi para veriyoz +bide aylık buna vericez.

Aldığımız çok yüksek.

oyunu yapımına sadece bir kez para veriyor olmanız lazım hocam zaten online olduğu için sunucu masrafınız bence 300 tl normal bir fiyat. zaten reklamınızı güzel yaparsanız o parayı her ay kat kat çıkartabilirsiniz

oyunu yapımına sadece bir kez para veriyor olmanız lazım hocam zaten online olduğu için sunucu masrafınız bence 300 tl normal bir fiyat. zaten reklamınızı güzel yaparsanız o parayı her ay kat kat çıkartabilirsiniz

Oyun yapımına bir kez para veriyorum doğrudur hocam.Sunucuya her ay 300 lira vermem çok pahalı geldi bana.İnş birşey kazanırız

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri