Üniversite öğrencisi olupta geçinimini youtubedan sağlayan var mı?

• Kullanıcı adlys
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

adlys

Kayıtlı Üye
seneye üniversitedeyim. parttime bir yerde de çalışacağım kesin. ek gelir olarak youtube başlasam maddi açıdan rahatlar mıyım?

sistem hakkında hiç bir bilgim yok. forumdan öğrenirim herhalde.

kafa yoracaksan araştırmacı ve düşünebilirsen düzenli temiz çalışrısan azda kafanı çalıştırırsan parttimede alaacağının 3-4 katını alabilirsin 1-2 ay sonra

%80 bence Öğrenci . lise çağında olanda var. benim gibi 3. universitesini okuyanda var :)

Bende üniversite öğrencisiyim youtube'a çok kafa yorman lazım kazanmak için e tabi diğer tarafta okul var aradaki dengeyi koruyabilirsen çokta güzel oluyo youtube için okulunu mındar eden insanlar oldu forumda para başka bişeye benzemiyo :D

üniversite 1. sınıf öğrencisiyim 2.senenin 3 aylık parasını 1 ayda çıkarttım :)

benim gibi mezun olup uniye hazirlananda vardir :D

yaş 23 gerçi ama açık lise geç bitti :D:D

2-3 aydır kendi paramla üniversitede yaşıyorum kimseden para almıyorum ama tükenmek üzere 1 ay para kazandım onu yiyorum :D

tam çalışma sezonu şu an.. sınavlar biter bitmez yürü bodruma çeşmeye falan...
min 1250 + tip(100~500)
tabi öncesi kanallarını oluştur düzene sok :)
YT'den gelen para ile gününü geçirirsin, diğer işten kazandığını da hesaba atarsın.

hocam 5,6 tane gerçekten temiz kanalın olsa.Bunların her biri günde 10 dolar kazandırsa.sadece 1 tanesini ayda 300 dolar yapar.5 kanalın olsa 1500 dolar yapar.Bu parayla direkt evlenip evini geçindirirsin:)))

yani youtube hakikaten iyi ve tmeiz çalışanlar için bulunmaz bir nimet diye düşünüyorum ben.Bak git zommin veya creative den bir kanal al.Sadece 1 kanal bile temiz çalışsan ban almasan filan günde 10 dolar kazandırsa ayda 300 dolar yapar.Yani ayda 600 tl.Bir öğrencide 600 tl ile gçeinir aylık.Yani ufak tek bir kanalla bile işi ***ürürsün.Okula başlamadan 1,i2 ay önce kassan.Hatta sonra hiç video yüklemesen bile durduğu yerde kazandırırr ayda 300 doları:))) youtube bu devirde en kral ve masrafsız para kazanma sistmei bence.

asgari ücret net: 800 tl olan bir ulkede youtube kazancı tabikide bir asgari ücretli akdar emek harcamadan onun seviyesine gelıyor...
iyi para= ? araba alıcam sıfır km audi dersen ona bişe diyemem...
youtubede zor ama para kazanmak var... şansda önemli... keyfi paranın üerine konmalarda var... risk var... para var... asgarci ücret alabilirisn 1 yıllık ortalamada her ay için

Benim üniversite bitince 3-5 ay kendimi youtube kilitlicem baktım oluyor devam baktım olmuyor mesleğe devam :)

Elektrik mühendisliği 4. sınıf öğrencisiyim 5 aydır pederden para felan istemiyorum hatta geçen ay 5000 lira açıkta kalmış peder benden istedi bende gönderdim. :D Tam tersine döndü işler yani, Allaha şükür youtube işinde iyi gidiyorum, hatta bu aralar bir tane spor araba bakıyorum denk getirebilirsem ;)

Elektrik mühendisliği 4. sınıf öğrencisiyim 5 aydır pederden para felan istemiyorum hatta geçen ay 5000 lira açıkta kalmış peder benden istedi bende gönderdim. :D Tam tersine döndü işler yani, Allaha şükür youtube işinde iyi gidiyorum, hatta bu aralar bir tane spor araba bakıyorum denk getirebilirsem ;)

Vay arkadaş ya :) insan böyle şeyler okuyunca gaza geliyor. Ben de üniversite öğrencisiyim ve yaz aylarında youtube üzerine düşmeyi düşünüyorum.

Lise 1 öğrencisiyim aylık 200-300 lira kazancım hafta sonları genelde kanal acıyorum 5-10 tane düzenli calısılırsa dahada iyi kazanabilirsiniz. deneye deneye..

ben üniversite mezunuyum , eğer düzenli ve titiz çalışırsan , sabredersen , hafta sonları dışarda çalışıp alacağın paranın 3-4 katını burdan kazanabilirsin ( şanslıysan daha fazla )

3. Ünivi Okuyorum, Youtube Sağolsun :) Ama şu bi gerçek ki.yt ye güvenilip elini taşın altına sokma.at bi köşeye unut.gelirse kar dır.gelmezse sağlık olsun de geç

Okumak, aileye destek olmanın yanı sıra birde ev parası biriktiriyorum var sen hesap et. :)

ben serkan ustada muslera06 teşekkuru borç bilirim. madne yeri geldi onu yad etmemek olmaz. bu işere onun sayasinde bulaştım. şahsım adına yazmayı borç bilidim... ee yonetımdede yok artık yalakalım da olmaz yazayım...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri