Ünlem Bitdi, Para Kazanma İçin Uygun Değil Çıktı Başımıza

YouByVRO

Kayıtlı Üye
Web sitesi
t.me
Merhaba Arkadaşlar Yeni Kanal Açtım, Kanalı Adsense Bağladım, Çalıştığım İçerik YouTubeta Yok, Videolar Ünleme Takılmadan Direk Dolar Yanıyodu, Bu Gün Ne Hikmetse Hangi Video Yüklediysem Bu Yazı Çıktı (Para Kazanma İçin Uygun Değil), Ünlemi Hall Ediyorumda, Buna Bi Çözüm Bulmak Şart Oldu, Galiba Yeni Güncelleme Gelmiş

Resime Bak

Benimde sıfırdan render aldıgım bir kaç videoda olmuştu bir kere böyle silip yeniden yüklemiştim düzelmişti

Benimde sıfırdan render aldıgım bir kaç videoda olmuştu bir kere böyle silip yeniden yüklemiştim düzelmişti

video özgüne yakın hocam, yt ta yok video zaten, editde yapıyorum, yine aynı dert olmuyo, düne kadar tüm videolarda direk dolar yeşildi, bu gün bu başımıza çıktı

Aslında buda ünlem hocam fakat sadece güncellemeden sonra ünlem işareti kaldırıldı o kadar mantık ve etkisi aynı

Kanalda veya videolara yazdığın isimlerde sorun vardır hocam ondan engelde koyuyor olabilir bence. Birde isimsiz olarak denermisin başka kanalda?

aslında uzun zamandır adsense çalışmıyorum, partner çalışırım, ama adsensede olan paramı almam için 200 tl yetişdirmem gerek, onun içinde adsense çalıştım, iyide gidiyodu, taki bu güne kadar

Bence kanalla alakalı bir durum. A kanalına videoyu yüklüyorum böyle oluyor. Ama B kanalı yüklüyorum dolar yanıyor.

video başlığı, açıklaması ve etiketle alakalı olabilir.

Siz bilgisayarınızdaki videoya xxxxxxxxxx.mp4 şeklinde isim verin öyle yükleyin başlıkta aynı şekilde xxxxxxxxx şeklinde olsun. Video dolar yanacaktır %90 ihtimal.

Başıma gelen bir olay. Haber videoları yüklüyordum parisde, orlandoda felan terör olayları olmuştu video yükledim. İçerisinde terror kelimesi geçiyor diye videoda dolar işareti yanmıyordu. Sonra başlığı ''T error in paris'' yazdığımda para kazanma açılmıştı. Sizde deneyebilirsiniz.

Bende de böyle hatalar oluyordu. Etiket yada açıklamada yasaklı kelime varsa bu hatayı veriyor. O kelimeyi çıkardıktan sonra tekrar sönük dolar işaretine dönüyor. Denedim %100 eminim.

etiket açıklama kullanmayın genellikle bunlar neden olur. başlık videonun bulunması için yeterli.

hocam bendede bu sorun var, etiket ve aciklamayi siliyorum, video yukluyorum, video ismi abuk subuk yaziyorum, yinede olmuyo

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri