ünlem çıkan videodan paramı alabilir miyim?

• Kullanıcı Sonk4qy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Sonk4qy

Kayıtlı Üye
belli izlenimden sonra ünlem işareti çıktı kanıtlayın diyor, bu videodan kazandığım paralara ne oldur şimdi?

---------- Mesaj saat 14:26:16 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:19:27 civarında gönderildi. ----------

yok mu cevap verecek birisi

Önümüzdeki ayın 12sinde kesin olarak cevaplayabilirim bunu. Bütün kazancım ünlemli videolar hepsi gitti neredeyse.

belli izlenimden sonra ünlem işareti çıktı kanıtlayın diyor, bu videodan kazandığım paralara ne oldur şimdi?

paralar cepte kardeşim.Videoya tıkla action/advanced/monetization off yap.
Videoyu başka b kanala yükle.Sonra ünlemli videodan bu videoya backlink ver 2 gün sonra da ünlemliyi sil

Videoyu başka b kanala yükle.Sonra ünlemli videodan bu videoya backlink ver 2 gün sonra da ünlemliyi sil

yorumunuz için teşekkürler, videoyu silmek istemiyorum açıkacası epey izlenim aldı.
ünlemi kaldırmanın bir yolu yokmu video normal bir video

yorumunuz için teşekkürler, videoyu silmek istemiyorum açıkacası epey izlenim aldı.
ünlemi kaldırmanın bir yolu yokmu video normal bir video

Özgül videolara bile ünlem geliyorsa,yok kardeşim :)
Eğer video seninse bi kaç belge gönderip kaldırırsın,arkadaşım kaldırdı.
Ama senin değil sanırım.Dediğimi yap,backlinki ver diğer videoyu indexlet,bunu sil.

Peki para kazanmasını kapatmadan direk videoyu silsek kazanılan paraları alabilimiyiz?

kendin deneyerek görmelisin bence çünkü burda parası alınmıyor diyorlardı ama ben aldım bazıları hiç kesinti olmuyor diyordu kesintite oldu yani söyleyenlerin sözleri tutmadı yüksek bir kesinti ile kesinleşti para..

O yüzden kendin dene ve gör.

Backlink derken videoya açıklama mı koyalım yeni video linkini ?

Backlink derken videoya açıklama mı koyalım yeni video linkini ?

Aynen.Nasıl yapılacağını anlatıyorum bilmeyenler vardır belki.

İlk etapta ;

Youtube / Video Yöneticisi / düzenle / harici ek açıklamalar / aktif et /kabul et.

Az aşağı in ;

Ek açıklama ekle / Not Ekle

Sonra not'a şu metni kopyala. ;

Arkadaşlar bu videodan x dakika eksiktir.(videonun uzunluğuna göre) FULL olarak bu adrese yükledim BURAYA tıklayıp izleyebilirsiniz.Karışıklık için Özür dilerim,iyi seyirler.

Ayarlara gel ;

Boyutu büyüt / yazıyı 26 yap / renk arka plan bordo / yazı rengi kırmızı

Sonra aşağı gel.

Link Ekle / Linki Yaz / Aşağıdaki yeni sekmeyi tick'le.

not:yazıyı yaratıcılığınıza göre editleyin:)

peki ünlem gelen videoları silsek yinede parayı alabiliyormuyuz ?

Özgül videolara bile ünlem geliyorsa,yok kardeşim :)
Eğer video seninse bi kaç belge gönderip kaldırırsın,arkadaşım kaldırdı.
Ama senin değil sanırım.Dediğimi yap,backlinki ver diğer videoyu indexlet,bunu sil.

Merhaba hocam arkadaşım kaldırdı demişsiniz bunu nasıl yaptı hangi bilgileri sundu acaba? :)

Merhaba hocam arkadaşım kaldırdı demişsiniz bunu nasıl yaptı hangi bilgileri sundu acaba? :)

bi kaç belge kardeşim biraz ince iş premium kanal'ı arkadaşın [MENTION=1089]KingTube[/MENTION] sanıyorum bu konu hakkında tecrubeli premium kanal hakkında.Bizi aydınlatabiir.

bi kaç belge kardeşim biraz ince iş premium kanal'ı arkadaşın [MENTION=1089]KingTube[/MENTION] sanıyorum bu konu hakkında tecrubeli premium kanal hakkında.Bizi aydınlatabiir.

benim birkaç özgün videomada geldide ne yazmam gerekir neleri bildirmem gerekir felan afalladım sildim videoları eski diye. Neyse teşekkürler gene arkadaş neleri yazdıgını söylerse güzel olur :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri