Ünlem Geç ve Dünya Geneli Engeli Geçme Konusunda En İyi Bot Hangisi Hangisini Öneriyorsunuz Yorumlarınızı Alabilirmiyim?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Youtube Spammer botu var forumda bir araştır derim.
Tabiki era üstadın botu
YUTUBUM
%99 ünlem geçme oranı var daha iyisi varsa bilmiyorum tabi.
yutubum << tavsiye ederim şiddetle..
YUTUBUM tavsiye ederim, [MENTION=11620]era[/MENTION] varsa arada gözü kapalı gir hocam
Wolsvogen reklamı gibi oldu, "Biz en iyisini yapana kadar, en iyisi biziz"
Şaka bi tarafa yutubum iyidir hocam.
% kaç olasılıkta geçebilirim ünlemiuploadextra ve yutubum arasında kaldım
2 bot arasındaki farkları uzun uzun yazardım sana da sonrası malum gereksiz işlerle ugrasmak istremiyorum ..
bir üst mesajımda da belirttim kesinlikle yutubum ..Uploadextra yı kullandın mı dersen evet hala surem var kenarda oylece duruyor![]()
@AborJin , @turanakca , @doganuzun bende bot arayışı içerisindeyim. yutubum ve uploadextra icin konuşacak olursak, @era ile de konuştuk. yutubum botu şifreyle fransa lokasyondan kanala giriyor bot güzel gibi duruyor (kullanmadım henüz) , ama şu sorun var, kanala fransadan girilecek, sonra ads bağlamak için illaki tr lokasyondan gireceğiz. sorun olmaz mı şu karışık dönemde? aklıma takılan tek nokta bu.. sizler ne diyosunuz bu konuda?
[MENTION=15970]ilyas[/MENTION] hocam seni etiketlemeyi unuttum. Sen ne diyosun bu duruma[MENTION=13675]AborJin[/MENTION] , [MENTION=12793]turanakca[/MENTION] , [MENTION=14214]doganuzun[/MENTION] bende bot arayışı içerisindeyim. yutubum ve uploadextra icin konuşacak olursak, [MENTION=11620]era[/MENTION] ile de konuştuk. yutubum botu şifreyle fransa lokasyondan kanala giriyor bot güzel gibi duruyor (kullanmadım henüz) , ama şu sorun var, kanala fransadan girilecek, sonra ads bağlamak için illaki tr lokasyondan gireceğiz. sorun olmaz mı şu karışık dönemde? aklıma takılan tek nokta bu.. sizler ne diyosunuz bu konuda?
botların tamamına yakını kullanmış birisi olarak, videoyapçıyım diyebilirim
Cidden işi biliyorsan, amatör değilsen videoyap kaliteli bir bot.
Onun dışında isim vermeyim diğer 2 meşhur botla pek anlaşamadım, çok fazla eksikleri var bence.
Hiç denemedim ama bu ay içerisinde yutubum kullanmayı düşünüyorum, inceledim onu da beğendim. Tabi 2. bot olarak![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.