ünlem hakkında bir soru

Badibulding

Kayıtlı Üye
arkadaslar merhaba .ünlem gecmek ıcın bır suru taktık denedım ama malesef her kanalda aynı sonucu alamadım.onceden quızden atılmış kanallarım var adsense ye baglamak ıstıyorum bunun ıcın bır bot varmı onceden atılmıs vıdeoların unlemını gecıp para kazanmasını acmak ıcın.simdiden yardımlarınız ıcın tesekkurler

---------- Spam Engelliyici 22:01 ---------- Önceki Mesaj 21:30 ----------

yardım lutfn

vidoeoyapın ünlem geç 1 ve 2 ile %99 oranında geçiliyor video yükleme esnasında.
Atılmış bir video ünleme düştüyse o muhtemelen olmaz gibi.

Ben de bir şey merak ediyorum dolar işareti yanmış bir video partnerden çıktığında ünleme düşerse, başka bir partnere girdiğimizde tekrar dolar yanar mı?

Ben de bir şey merak ediyorum dolar işareti yanmış bir video partnerden çıktığında ünleme düşerse, başka bir partnere girdiğimizde tekrar dolar yanar mı?
partnerden atılan kanalı doları yakmayın yakarsanız %90 ünlem olur ama ünlem olsa bile diyer partnerler alıyo aldıktan sonra ünlem gider sönük dolar olur yani ünlem olsa bile partner almaz diye bişey benim başıma geldi başka partnere soktum yani ünlemki videoları

partnerden atılan kanalı doları yakmayın yakarsanız %90 ünlem olur ama ünlem olsa bile diyer partnerler alıyo aldıktan sonra ünlem gider sönük dolar olur yani ünlem olsa bile partner almaz diye bişey benim başıma geldi başka partnere soktum yani ünlemki videoları

Partnere sokabileceğimi biliyorum, ünlemler gider dolar yanar mı diyorum.

arkadaslar benım soruma cevao yokmu unlemı gecemıyorum bunun ıcın bot veya manuel sistem bılen bana pm dende yazabılır gercekten cok ugrasıyorum beceremedım

Partnere sokabileceğimi biliyorum, ünlemler gider dolar yanar mı diyorum.

yüzde 99 yanar

---------- Spam Engelliyici 14:11 ---------- Önceki Mesaj 14:10 ----------

arkadaslar benım soruma cevao yokmu unlemı gecemıyorum bunun ıcın bot veya manuel sistem bılen bana pm dende yazabılır gercekten cok ugrasıyorum beceremedım

botta videyap var örneğin manueldede bazı teknikler var ugrasa ugrasa bulabilirsin yada videoyu kes kırp renk tonu değiş şeklinde editlemekde işe yarayabilir

yüzde 99 yanar

---------- Spam Engelliyici 14:11 ---------- Önceki Mesaj 14:10 ----------

botta videyap var örneğin manueldede bazı teknikler var ugrasa ugrasa bulabilirsin yada videoyu kes kırp renk tonu değiş şeklinde editlemekde işe yarayabilir
eyvallah hocam fakat ters cevırdım kırptım bıctım olmuyo net bısey elde edemıyorum malesef forumu arastırmadan konu acıcak bırı degılım tesekkurler yazın ıcın

eyvallah hocam fakat ters cevırdım kırptım bıctım olmuyo net bısey elde edemıyorum malesef forumu arastırmadan konu acıcak bırı degılım tesekkurler yazın ıcın

dogrudur hocamda bu yöntemler her videoda işe yarayamabiliyo ama mesela ünlem veren videoyu yeni açtıgın yada baska bi kanalda denersende büyük ihtimal ünlem gelmez ayrıca çerez-ip temizligide önemli..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri