arkadaşlar ünlem bir algoritma, diyelim yeni kanal açtınız başladınız (ki zaten mimli kanallarda özgünler bile ünleme düşüyor) youtube sizi direkt spammer olarak görmüyor ve genelde ilk iki üç video dolar yanıyor ve yüklemeye devam ederseniz o gün diğer videolar ünleme düşüyor. öncelikle bilgisayarınızdan kendi çektiğiniz resimler ile 30 35 saniyelik kısa videolar oluşturun uyduruktan, ilk olarak bunları yükleyin ve youtube sizin özgüncü olduğunuza inansın, peşine atmak istediğiniz videonun birini atın bakın anında dolar yanıcak. sonrasında nasılsa kandırdım mantığıyla tüm videoları basmayın. bir spam birde kendi yaptığınız çakma özgün videoyu atın ve bu sırayla gidin yani kısacası taktik şu; ''1 özgün 1 spam''.
edit: eski arkadaşlar yanlışı görürse düzeltsin ben bu işle iki aydır uğraşıyorum, çok fazla kazanmıyorum günlük 10 dolar civarlarındayım daha iyi kazananlar elbet yardımcı olucaktır, saygılarım ile...
edit: eski arkadaşlar yanlışı görürse düzeltsin ben bu işle iki aydır uğraşıyorum, çok fazla kazanmıyorum günlük 10 dolar civarlarındayım daha iyi kazananlar elbet yardımcı olucaktır, saygılarım ile...