Ünlem hakkında düşüncelerim

• Kullanıcı mustyy58
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

mustyy58

Kayıtlı Üye
arkadaşlar ünlem bir algoritma, diyelim yeni kanal açtınız başladınız (ki zaten mimli kanallarda özgünler bile ünleme düşüyor) youtube sizi direkt spammer olarak görmüyor ve genelde ilk iki üç video dolar yanıyor ve yüklemeye devam ederseniz o gün diğer videolar ünleme düşüyor. öncelikle bilgisayarınızdan kendi çektiğiniz resimler ile 30 35 saniyelik kısa videolar oluşturun uyduruktan, ilk olarak bunları yükleyin ve youtube sizin özgüncü olduğunuza inansın, peşine atmak istediğiniz videonun birini atın bakın anında dolar yanıcak. sonrasında nasılsa kandırdım mantığıyla tüm videoları basmayın. bir spam birde kendi yaptığınız çakma özgün videoyu atın ve bu sırayla gidin yani kısacası taktik şu; ''1 özgün 1 spam''.

edit: eski arkadaşlar yanlışı görürse düzeltsin ben bu işle iki aydır uğraşıyorum, çok fazla kazanmıyorum günlük 10 dolar civarlarındayım daha iyi kazananlar elbet yardımcı olucaktır, saygılarım ile...

bilinen bir yanlışı söyleyim size yeni 0 kanalda bile ilk videoların ünleme düştüğü oluyor başıma geldi şahsen 30dk+ videolardı

dediğim gibi kesin çözüm değil. direkt geçen vardır elbet ama benim deneyimlerim bu yönde birde vdsde video yapabilirsem çok iyi olucak :D

arkadaşlar ünlem bir algoritma, diyelim yeni kanal açtınız başladınız (ki zaten mimli kanallarda özgünler bile ünleme düşüyor) youtube sizi direkt spammer olarak görmüyor ve genelde ilk iki üç video dolar yanıyor ve yüklemeye devam ederseniz o gün diğer videolar ünleme düşüyor. öncelikle bilgisayarınızdan kendi çektiğiniz resimler ile 30 35 saniyelik kısa videolar oluşturun uyduruktan, ilk olarak bunları yükleyin ve youtube sizin özgüncü olduğunuza inansın, peşine atmak istediğiniz videonun birini atın bakın anında dolar yanıcak. sonrasında nasılsa kandırdım mantığıyla tüm videoları basmayın. bir spam birde kendi yaptığınız çakma özgün videoyu atın ve bu sırayla gidin yani kısacası taktik şu; ''1 özgün 1 spam''.

edit: eski arkadaşlar yanlışı görürse düzeltsin ben bu işle iki aydır uğraşıyorum, çok fazla kazanmıyorum günlük 10 dolar civarlarındayım daha iyi kazananlar elbet yardımcı olucaktır, saygılarım ile...

Yeni kanala attıgım 100 videoyu $ yakıyorum ama ertesi gün attıgım her videoda Ünleme düşüyor.

düşüncelerinize katılmıyorum. ama 1 özgün 1 spam karışık olabilir. ünlemin de kategorisi var.

2 3 özgün videoyla youtubenın peşinden düşceğine inanıyosan yanılıyosun. yt herzaman takipte

Son düzenleme:
Kısa videoları ünlemden her türlü kurtarabilirsiniz, film, dizi vs. uğraşıyorsanız partnere geçin bu kadar basit olay

Kısa videoları ünlemden her türlü kurtarabilirsiniz, film, dizi vs. uğraşıyorsanız partnere geçin bu kadar basit olay

1 kısa videoları ünlemden nasıl kurtarıcaz? 2 diziye ödeme yapan partner? :) 3 saygılar ve şimdiden teşekkürler :D

1 kısa videoları ünlemden nasıl kurtarıcaz? 2 diziye ödeme yapan partner? :) 3 saygılar ve şimdiden teşekkürler :D
spama ödeme yapan partnerleri diye konu açmışsın zaten biraz da forumu incelesen her şeyi görürsün kolay gelsin

spama ödeme yapan partnerleri diye konu açmışsın zaten biraz da forumu incelesen her şeyi görürsün kolay gelsin

Zaten gerekli incelemeyi yaptım arkadaşa esas sorum kısa videolarda nasıl direkt ünlemi geçiyoruzdu. neyse yinede teşekkür ederiz sana da kolay gelsin

Zaten gerekli incelemeyi yaptım arkadaşa esas sorum kısa videolarda nasıl direkt ünlemi geçiyoruzdu. neyse yinede teşekkür ederiz sana da kolay gelsin

Direkt ünlem geçiyoruz demedim ben her türlü geçiliyor dedim ikisi farklı şeyler öncelikle :) Camtasia ile kısa videoları editleyip her türlü ünlemden kurtarırsınız görselliği bozulmadan ama uzun videolar için çok iyi donanım lazım malum render süresi + internet hızı vs.

ya bende ünlem yüzünden özgüne döndüm 10 tane video çektim hatta ünlem için kanıtlama videosu bile hazır ama nası olduysa 10 da 10 dolar yandı hatta videoları yükledim yayınlamadan hepsi yandı. Özgün çalıştığımı anlamış olamaz, ama 10 da 10 yanması da imkansız 10 da 2 yanmıyodu çoğu zaman, nası iş anlamadım ama halimden çok memnunum :)

ya bende ünlem yüzünden özgüne döndüm 10 tane video çektim hatta ünlem için kanıtlama videosu bile hazır ama nası olduysa 10 da 10 dolar yandı hatta videoları yükledim yayınlamadan hepsi yandı. Özgün çalıştığımı anlamış olamaz, ama 10 da 10 yanması da imkansız 10 da 2 yanmıyodu çoğu zaman, nası iş anlamadım ama halimden çok memnunum :)

şu an atacağın üç dört spam videoda dolar yanar merak etme ama sonra yine ünleme döner :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri