Ünlem hakkında Yeni Deneme

ErdoganUrcu

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar bir şey aklıma geldi şuan test ediyorum ne kadar başarılı olacağım sonucu yazacam size.

Denediğim olay daha önce denendi mi bilmiyorum.

Örnegin x adlı video 3. taraf vermiyor ama ünleme düşüyor.

Yaptığım taktik önce pc den özgün bir video çektim 30-35 saniye bir şey not defterine biraz bekleyin video 30 saniye sonra başlıyacaktır yazdım ingilizce.
Ve bu videoyu youtube ye attım şak dolar yandı. Ardından x adlı 41 Dk videoyu yükledim para kazanmayı açmadım duruyor öyle. 2 videoyu youtube düzenleyici ile birleştirdim. İlk başa benim 44 Saniye özgünü koydum hemen ardına 41 dk lık olan videoyu şuan işleniyor video işleme bitince size sonucu söylüyeceğim. Daha önceden deneyen varsa sonucu belirtirse sevinirim.

iyi forumlar

Erdogan hocam :D sen şuna sonucu bildircem yerine:D video geç işlenicek heycan yaptım merak ettim bileniniz varsa sölesin desene:D

Erdogan hocam :D sen şuna sonucu bildircem yerine:D video geç işlenicek heycan yaptım merak ettim bileniniz varsa sölesin desene:D

hayır hocam araştırdım bunu deneyeni görmedim daha önceden veya gözümden kaçtı. kanala 3-4 özgün atıp sonra spam yapanlar gördüm görüntü kalitesi ile oynayan hızlandıran falan gördüm bunu yapan görmedim :) aklıma geldi test etmek istedim olursa dizi film gibi çalışanlara yararlı olur diye düşünüyorum.
Bu arada ben size sinirliyim iphonumu çaldınız :D !!

ben bunun aynısını program ile birleştirererek yaptım olmamıştı

ÇAlmak Yok ÇAlmak yok :D sadece forum yönetimi sayesinde Yüce RAbbim bir hediye sagladı hocam

Ancak biriniz bilgisayarda birleştirdi hata aldı diğeriniz ise yt editor ile birleştirdi ve sonucu bekliyor değil mi :)

manuel yüklemede az da olsa şansın oluyor ama botla spam bitti sayılır....
en azından yt-yt videolarının ünleme düşme yüzdesi inanılmaz fazla...

Eyvallah üstad bunu deneyeceğim ama video editorden olayın nasıl yapıldığını anlamadım. Eklemeye çalışıyorum bu sefer başka yeni bir video gibi kaydediyor

---------- Mesaj saat 14:58:02 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:51:37 civarında gönderildi. ----------

Bir önceki vidoaya ekleme yapamıyorum üstad bunu nasıl yapacağız?

Eyvallah üstad bunu deneyeceğim ama video editorden olayın nasıl yapıldığını anlamadım. Eklemeye çalışıyorum bu sefer başka yeni bir video gibi kaydediyor

---------- Mesaj saat 14:58:02 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:51:37 civarında gönderildi. ----------

Bir önceki vidoaya ekleme yapamıyorum üstad bunu nasıl yapacağız?

başarılı olursa hocam resimle anlatırım yada video çekip

benim ki hala işleniyor hocam

---------- Mesaj saat 14:31:33 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:21:53 civarında gönderildi. ----------

Beyler tez çürüdü çünkü ben ünlem veren kanalda değil de başka bir kanala yükleme yapmışım bundan dolayı önüne intro koyduğumda koymadıgımda yandı :D

benim ki hala işleniyor hocam

---------- Mesaj saat 14:31:33 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:21:53 civarında gönderildi. ----------

Beyler tez çürüdü çünkü ben ünlem veren kanalda değil de başka bir kanala yükleme yapmışım bundan dolayı önüne intro koyduğumda koymadıgımda yandı :D

Bir umutla konuya girdim bende :)

boş işler bunlar, boş
beni spam yapmaya engel olacak değil ünlem, ünlemin babası gelse beni durduramayacak
eskiden kanal açardım 700 basardım 450 kalırdı, şuandada ap aynısını yapıyorum günde 2 kanal açıyorum, 700 700 basıyorum, her kanalda 700den 230 kalıyor, bereket versin

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri