Ünlem için hiç yakınan yok?

• Kullanıcı Karınca
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

Karınca

Yasaklanmış
Arkadaşlar merhaba
Ünlem ile alakalı hiç dert yanan yok tek sıkıntı bendemi yani yeni kanalda bıle 500 video yukluyorum 497sı unlem :D bazı kanallar buldum adam 4gun once yuklemıs 490 video hepsi açık yanı unlemın çaresini bulan arkadaşlar var ama soylemıyorlar
sanırım :(

çaresini bulduklarını sanmıyorum bende 4-5 gündür uğraşıyorum ve pek bi çare yok gibi. aynı video bi ünlem yiyo bi yemiyo öyle saçma bi durum var şuan.

millet ne tür içerik çalısıyo bilmem ama şuan toplu video yüklemek bitti gibi.

tek çare çerçeve , Videoyu üstten alttan kesmektir.

insanlarda sıkıldı artık ünlem konularından.

biçok kişide durum aynı.uzun hd videolardan 580 tane attım vds ve bot ile 2 3 saatimi aldi. 25 i yandı anca :S

artık kabullendık yanı cozum bulan yok yavas yavas partnere kayıyoruz mecburen

tek çare çerçeve , Videoyu üstten alttan kesmektir.

insanlarda sıkıldı artık ünlem konularından.

Çerçevede hikaye :D dunden berı denıyorum test edıyorum videoyap bot ıle 25video çerçve ekledım hepsı unlem aldı toplamda 1800 videodan 7sıden para kazanma yandı :D

1000 video atıyorum 300 tanesi falan anca yanıyor, kanıksadık artık

yüzde 80 partnere geçtik birader. Kalan 3-4 kanal var adsensede onlar da bişey yüklemeden eskilerle idare ediyor.Bende durum bu.

yüzde 80 partnere geçtik birader. Kalan 3-4 kanal var adsensede onlar da bişey yüklemeden eskilerle idare ediyor.Bende durum bu.

Bende aynı durumdayım. Ne yapacağız ya ? Valla ben adsenseden 2 ödeme aldım. Çok iyi devam ediyordum. Mutlu mesut gidiyorduk. Geçen ay ünlem düzelmişti ama bu ay düzelmedi. Ne yapmak gerek, birisinin bu işi çözmesi lazım. Hem ben öyle temiz spam çalışıyordum. Günlük 5 kanala toplam maksimum 50 vidyo atardım. Günlük 20 tl ila 40 tl arası gidiyordum ama ünlem batırdı resmen.

[MENTION=1]Serk@nYT[/MENTION] ve [MENTION=1523]mNote[/MENTION] hocam, bu konuda vidyo çekseniz nasıl olur :confused:
En azından günlük 10 - 20 - 30 kadar vidyoyu $ yakabilsek bir çok kişiye yeter diye düşünüyorum.

Benim de asıl para kazandıran kanalım partnerde. Mayısın ilk haftası ödeme olur dediler bakalım artık. :(

Bende ameliyat için para biriktiricem tam dedim aha buldum şöyle şöyle yaparım vs videoyap bot aldım ertesı gun unlem geldı hayallarım yıkıldı :D

Ünlem gelme oranı kategoriye göre değişiyor.

Çizgi Film yüklerseniz örneğin 100 videonun 90 ı ünlem oluyor.

Ancak teknoloji, araba kazası, Vine yüklerseniz bu gibi kategorilerde 100 videonun 10 tanesi ünlem oluyor.

Ünlem gelme oranı kategori ile ilişkili, az ünlem gelen kategorileri keşfedin.

Kanallara 700-800 video atın, temizleyince 300-400 kalır.

Adsense'e bağlı değilken kanalın yediği hiçbir sorunlu video gelecekte sorun çıkartmaz.

Dediklerime kulak verin kazanın :)

Ünlenmle yaşamayı Öğrendik, Kanal açmıyorum kafam rahat.
:D

Bende aynı durumdayım. Ne yapacağız ya ? Valla ben adsenseden 2 ödeme aldım. Çok iyi devam ediyodum. Mutlu mesut gidiyorduk. Geçen ay ünlem düzelmişti ama bu ay düzelmedi. Ne yapmak gerek, birisinin bu işi çözmesi lazım. Hem ben öyle temiz spam çalışıyordum. Günlük 5 kanala toplam maksimum 50 vidyo atardım. Günlük 20 tl ila 40 tl arası gidiyordum ama ünlem batırdı resmen.

[MENTION=1]Serk@nYT[/MENTION] ve [MENTION=1523]mNote[/MENTION] hocam, bu konuda vidyo çekseniz nasıl olur :confused:
En azından günlük 10 - 20 - 30 kadar vidyoyu $ yakabilsek bir çok kişiye yeter diye düşünüyorum.

Benim de asıl para kazandıran kanalım partnerde. Mayısın ilk haftası ödeme olur dediler bakalım artık. :(

Hocam dediğinize katılıyorumda bence ünleme bir çare yok.Ünlemden geçirdiğim video tekrar ünleme dönüyor.Ama başka kanala attığımda $ yanıyor.Bunun tek sebebi spamın çok fazla yapılması haliyle youtubenun katı kuralları :(

Tecavuz etttiler zevk almasina bakiyoruz napalim

1 hafta önce çatır çatır yanan kanallarımda ki videolar şimdi 10 u zor geçiyor.

Adsense + Ünlemsiz devam.
Yaptığım ekstra bir şey yok.
Ekstra bir şey yok derken farklı bir taktik yok, sadece video edit.

atılmamış videolar bulun sitelerden onları atın bulamayız diye düşünmeyin böyle çok video var
ünlem falan yanmıyor direk $

Ancak teknoloji, araba kazası, Vine yüklerseniz bu gibi kategorilerde 100 videonun 10 tanesi ünlem oluyor.

Adsense'e bağlı değilken kanalın yediği hiçbir sorunlu video gelecekte sorun çıkartmaz.

hayır kesinlikle doğru değil adsense baglı değilken yediğim dünya geneli yüzünden para kazanmam gitti. TECRÜBEYLE SABİTTİR.

zaten okumanız yazmanız varsa para kazanma gidince neden de "silinmiş videolarda dahil olmak üzere" diyor size. millete yanlış bilgi verip kimsenin ekmeğiyle oynamayın.

kardeş sen spam mühendisliğinde doktora yapmış adamsın :)

şimdi sana bikaç sorum olacak

1. adsenseye bağlı olmayan kanallarda video atıp 50 ye yakın ünlem yedikden sonra ünlemleri silip adsenseye bağlayınca kanalın para kazanması kapandımı.
2. kanallardaki ünlemleri temizledikden sonra tekrar ünleme düşen videoların oldumu.
3. kaç tane adsense ile çalısıyon ve 1 kanala ortalama kaç video yüklüyon.

adsense ile artık güncel kısa video çalışıyorum mecbur.uzun videolar için creative'ye geçtim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri