ünlem sona erdi fakat spamcılar dikkat !

• Kullanıcı hemato
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

hemato

Kayıtlı Üye
ünlem sona erdi(yse) ve bu doğruysa spamcılar dikkat !

KENDIM BIRSEY SOYLEMIYORUM DIGER ! KONUSUNDA BIR ARKADAS YAZMIS BUNU VE GORUN DIYE YAZIYORUM.

http://www.ytpara.com/460545-post24.html

Evet ünlem kalktı direkt telif geldi.. Özellikle dizi, çizgi filim gibi yüklemelerde direkt telif geldi. 1 ay sonra kalkacak. çok ilginç 1 ay sonra kalkacak uyarı yeni gördüm.. Zannederim farklı bir sistem deniyorlar

aldığım bir mesaja göre artık video yüklenince telif gelicekmiş.

eğer böyle birşey olursa partnerlerde nasıl olur bilemiyorum

spamcılar için youtube bitmiş olabilir.

ayrıca diğer konuda ! kalkmış havasına girmiş millet ! kalkmamış

burda konuyu acarken aslı olup olmadıgını bılmıyordum ogrenmek ıcın actım. vaktinizi boşa aldıysam kusura bakmayın.

Son düzenleme:
Dostum konu içinde konu gidiyor ki hiç bir şeyin netliği yok şuan bu konuyu açman doğru değil milleti belkide boşa telaşlandırıyorsunuz, diğer konuda netliğe kavuşana kadar gidebilirdi

3D98BC8CC2F6D3A77E99EA8A2BB42D44.jpg

Nasıl telif ? dünya geneli geldiğinde kanalın bazı özelliklerinin kısıtlanmasından bahsetmiyorsun anladığım kadarıyla ?

ya ara vermiş gelmişsin
senin o gördüğün dünya engeli yeme faslı.
önce konuları iyice hatim et sonra millete ahkam kes
hey allahım

Nasıl telif ? dünya geneli geldiğinde kanalın bazı özelliklerinin kısıtlanmasından bahsetmiyorsun anladığım kadarıyla ?

diğer açılan konuda söylemiş arkadaş. videoyu atınca hak sahibi değilsek sarı yanıcakmış telif yeri. sonra birdaha atarsak kırmızı felan . diğer konuda bahsediliyordu ortalarda kaldı konu acayım mıllet bılınclensın dedım
tabı ne kadar dogru bılemeyız

Yav kalkmadı ünlem felan 4-5 videosu yeşil yanan kalktı diye ortalığı ayağa kaldırıyor youtube geri adım atmaz

diğer açılan konuda söylemiş arkadaş. videoyu atınca hak sahibi değilsek sarı yanıcakmış telif yeri. sonra birdaha atarsak kırmızı felan . diğer konuda bahsediliyordu ortalarda kaldı konu acayım mıllet bılınclensın dedım
tabı ne kadar dogru bılemeyız

olan birşeydi. Dünya engeli yediğimiz zaman sarı olup uyarı veriyordu. Ünleme gelecek olursak ünlem devam ediyor sadece manuel olarak yükleyince daha iyi sonuçlar veriyor. Saygılar

ya ara vermiş gelmişsin
senin o gördüğün dünya engeli yeme faslı.
önce konuları iyice hatim et sonra millete ahkam kes
hey allahım

ahkam kesmenin ne demek olduğunu önce kafana sok sonra gel bana burda o cümleyi konuş kardeş

konunun aslı yoksa yonetım kapatabılır ben dıger ! konusunda bır arkadasın soyledıgı seyı soyluyorum sıze

Son düzenleme:
keşke ! problemi bitse spam atan anında teliflensede bizde özgün çalışsak. özgüne bile dolar yakmıyor kanal

yakmasını bilmiyorsan o senin problemin buraya gelipte aslı asdarı olmayan konu açıp milleti boş yere telaşlandırmanın lüzümu yok.

+++

ayrıca
konunun aslı yoksa yonetım kapatabılır ben dıger ! konusunda bır arkadasın soyledıgı seyı soyluyorum sıze

madem konunun aslı yok (kendin bile bilmiyorsun konunun gerçeklik payını) gereksiz konu açmaktan ve milleti yalnış hareket etmesine teşebbüsten senin adminler tarafından forumdan uzaklaştırılmanı istiyorum.

yakmasını bilmiyorsan o senin problemin buraya gelipte aslı asdarı olmayan konu açıp milleti boş yere telaşlandırmanın lüzümu yok.

+++

ayrıca

madem konunun aslı yok (kendin bile bilmiyorsun konunun gerçeklik payını) gereksiz konu açmaktan ve milleti yalnış hareket etmesine teşebbüsten senin adminler tarafından forumdan uzaklaştırılmanı istiyorum.

aslı olmadığını konuyu açtıkdan sonra gelen mesajlarla öğrendim.
o zaman ! kalktı konusunu açanda uzaklaştırılsın.

yada ! taktiği paylaşan ama yapamayanlarda desin bizde olmadı bunu uzaklaştırın vaktimizi harcadı diye.

Artık videolara telif gelicekmiş mesajını nerden aldın hocam, ünlem halen var

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri