Ünlem Sonrası Adsense Çalışması

• Kullanıcı Alex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Alex

Kayıtlı Üye
Güncel tv programı, haber, her gün veya düzenli yeni bölümleri çıkan tarzda videolar yükleyen arkadaşlar,

Biliyorsunuz Adsense bağlıyken ünlem yeyince para kazanmalar gidiyor.

Peki güncel çalışırken nasıl yapılmalı Adsense de? Fikirleri alalım :)

içerik nasıl güncelse kanallarda hep güncel hep yeni :D yeni içerik yeni kanal :D

benimde aradığım bir cvp

para kazanması açık boş bir kanala yüklenip $ yanıp yanmadığı kontrol edilip yüklenebilir..
aklıma gelen şimdilik bu

Türkçe çalışan arkadaşlar kısı bir ara versin bence şimdilik herşey riskli

Deneyip göreceksiniz hocam yeni bir üye bunu sorsa herkes dene gör yazardı sizin gibi eski üyeye bunu yazmamıza gerek yoktur.

[MENTION=1316]Alex[/MENTION] banı kaldımıslar hocam geçmiş olsun :) !le birlikte güncel zor. Partner bi ihtimal

çalışılmıyor hocam anca üstüne gidersen ünlem taktiklerini yaparsan olur.oda çok zor

Deneyip göreceksiniz hocam yeni bir üye bunu sorsa herkes dene gör yazardı sizin gibi eski üyeye bunu yazmamıza gerek yoktur.

Birlikte fikir üretmek hoşuma gidiyor gocunmadan samimiyetinize güvenip soruyorum tartışalım diye

Birlikte fikir üretmek hoşuma gidiyor gocunmadan samimiyetinize güvenip soruyorum tartışalım diye

birşeyin üzerine odaklanmak istiyorsan ünlem taktiklerini yap yada bırakıp bir kenara partner olucaksın.Ama belli süre bekliceksin adam gibi bir partner arıyorsan düzenli ödemeli

video yüklüyebiliyormusunuz ki :D

Sen videoyu evden mi yüklüyorsun ki :)

---------- Mesaj saat 20:04:14 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:01:41 civarında gönderildi. ----------

birşeyin üzerine odaklanmak istiyorsan ünlem taktiklerini yap yada bırakıp bir kenara partner olucaksın.Ama belli süre bekliceksin adam gibi bir partner arıyorsan düzenli ödemeli

Tarık partnerde yapıyorum zaten güncel sorunsuz biraz da Adsense yi hareketlendireyim diye düşünüyorum şimdi güncel ile ama tek kanala güncel gitmek zor para kazanma kapanma tehlikesi var ünlemden ötürü

Sen videoyu evden mi yüklüyorsun ki :)

---------- Mesaj saat 20:04:14 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:01:41 civarında gönderildi. ----------

Tarık partnerde yapıyorum zaten güncel sorunsuz biraz da Adsense yi hareketlendireyim diye düşünüyorum şimdi güncel ile ama tek kanala güncel gitmek zor para kazanma kapanma tehlikesi var ünlemden ötürü

inan bana benim hangi sektörde oldugumu biliyosun aylardır :D şuanda partnerde asıl sektörümdeyim adsensede 1 kanala 100 film atıp kaç ışık yanarsa yakıp adsense bağlıyom çare kalmadı

NOT:Şu halde bile eski halimden daha çok kazanıyom demekki ben eskiden safmışım :D yada eskinin kıymetini bilemedik

Hocam ünlem sorunu bulunmadığı sürece güncel çalışılmaz bn hep güncel çalışırım bu ünlem geldi geleli ne patlıcak videolar kaçırdım hatta artık bıraktım yükleme yapmayı

inan bana benim hangi sektörde oldugumu biliyosun aylardır :D şuanda partnerde asıl sektörümdeyim adsensede 1 kanala 100 film atıp kaç ışık yanarsa yakıp adsense bağlıyom çare kalmadı

NOT:Şu halde bile eski halimden daha çok kazanıyom demekki ben eskiden safmışım :D yada eskinin kıymetini bilemedik

Senin meşhur kanala girim dedim geçen kapamışlar ya la :) geçmiş olsun.

Adsense de uzun videolardan vazgeçememişin yine :)

Eskiden düşünüorum da toplu para kazanma kapanma yoktu ne gelirse o kanalın başına gelirdi bağla 300 kanal köşe ol o günlerin kıymetini bilememişiz :)

Senin meşhur kanala girim dedim geçen kapamışlar ya la :) geçmiş olsun.

Adsense de uzun videolardan vazgeçememişin yine :)

Eskiden düşünüorum da toplu para kazanma kapanma yoktu ne gelirse o kanalın başına gelirdi bağla 300 kanal köşe ol o günlerin kıymetini bilememişiz :)

şuanda daha iyi sistem var ya ama nerdeyse %70iyle ilgilenemıyom %30uyla ilgilenebiliyorum işe girdim bide.Ünlem böyle devam ederse tek çare uzun videolar yani film at yananı bağla bukadar başka çare yok

galiba şu yenlilikler gelmiş:

şimdi benim 2 kanal para kazanma kapandı 3-4gün arayla diğer adsense bağlı hesapları etkielemedi
2.cisi video ortası açınca anında reklamlar görünüyor buda bi +

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri