Ünlem sorunu çözüldü mü?

• Kullanıcı yigit0can
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

yigit0can

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar;
2 Adet eski kanalım var bunlara korkudan video atmıyorum. 4 gün önce yeni kanal açtım attıklarım hep ünleme düştü. Bu sorun halen devam ediyor mu=?

sorun değil artık bu çözüm bulmadıgımız sürece ebediyen devam edecek

Devam ediyor hocam.Ama sorundan daha çok yt'nin getirdiği yenilik olarak görmek gerekiyor.

*Bazı yöntemler telifli kanallarda işe yaramıyor. (bu kesin)
*yeni kanallarda ve eski kanal olup içinde hiçbir video olmayan kanallardada bazı yöntemler işe yarıyor.

ben manuel çalışıyorum. Yeni açtığım kanallarda ünleme düşen videoyu manuel düzenliyorum (intro,çerçeve,video zoom vs...) bu şekilde geçiriyorum.

ama telifli kanallarda işe yaramıyor malesef. (10-45 dk uzunluğunda videolar)

30 dk once bir video yükledim bu videoyu iyileştir dedi iyileştirdim şu an hala inceleniyor onceden en gec 2-3 dk içinde ünleme düşüyordu ayni video şimdi kontrol ettım soru işaretı olmasına rağmen reklam cıkıyor

Eski kanallara hiç ellemiyorum korkudan, yeni kanal açıp tekrar denemek istiyorum

Ediyor hocam ediyor,attığım videoların yüzde yirmisi anca geçiyor:mad:

arkadaşlar yazdım sanırım buyuk dorun olacak yine bu durum...
24-48 saat içinde tum kanallarda unlem belirecek, yenı sistem denemesi var sanırsam... yer gok unlem olacak.. bişe aştığımız felan da yok... esnekliği kaldırdı youtube sanırsam, bizim ulkemizede yansır 24-48saat içinde... herhalde youtubede guncelleme felan var... yoksa işimiz duman, ünlem olayı ilk gunune donuyor.. EN KATI HALİNE YANI.... EN GUZELİ KISA SÜRELİ TATİL....
ESKİ-YENI FARK ETMEZ HEPSİNDE UNLEM BELIRIYOR ŞUAN 5 SNIYELIK VİDEODA BİLE... yabancı yerlerde bakıyorum konuya işler eskiye dondu gene... dikkat...

arkadaşlar ben botla spamlayacağım videoları tek tek atıyorum 15dk. üstü videolarımın geneli ve hepsini geçiriyorum.
yaptıklarımı yazayım.
1- başlığı hiç ellemiyorum
2- açıklamaları siliyorum
3- etiketleri siliyorum
video yükleniyor para kazanma falan ellemiyorum kapalı durumda
video abonelere feedleniyor sonra para kazanma açıyorum direk dolar.
bunu deneyin ama yeni kanalda deneyin lütfen
sizin için birkaç video attım yeni resimlerini ekliyorum kusura bakmayın videoların bilgilerini sildim
herkese bol kazançlar.

Ekli dosyayı görüntüle 1154

30 dk once bir video yükledim bu videoyu iyileştir dedi iyileştirdim şu an hala inceleniyor onceden en gec 2-3 dk içinde ünleme düşüyordu ayni video şimdi kontrol ettım soru işaretı olmasına rağmen reklam cıkıyor

Soru İşareti çıktığında TİTLE Yönetimini Uygulamanız Gerekmez mi Üstad?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri