Ünlem Sorunu Hakkında / Çözüm Denemesi /

• Kullanıcı WeyliPreci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

WeyliPreci

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar az önce defalarca farklı kanallarda deneme yapmama rağmen ünlemden kurtaramadığım bir videoyu yeni bir yöntem deneyerek para kazanılabilir hale getirdim.Sizden ricam bi kaç kere de siz bu yöntemi deneyebilir misiniz çok fazla deneme yapma imkanım yok elimde olan boş kanalları neredeyse tükettim daha önce çok fazla ünlem gelen kanallara da tekrar video yüklemesi yaparak belki işe yarayacak bir yolu gözden kaçırmak istemiyorum.Bu yüzden yardımınıza ihtiyacım var bu yöntemi kesinlikle ünlem verdiğinden emin olduğunuz videolarda denerseniz daha iyi sonuçlar çıkarabiliriz.

Yapmamız gerekenleri kısaca anlatayım.

1.) Kanal ayarlarımızı varsayılanlardan aşağıda gösterdiğim şekilde düzenleyelim.

2.) Videomuz yüklendikten sonra hiç bir işlem yapmadan (Para kazanmayı açmadan,etiket,başlık değiştirmeden) aşağıda gösterdiğim yere tıklayıp video düzenleme bölümüne girelim

3.)Video düzenleme kısmına geldikten sonra aşağıda gösterdiğim kısıma geçip oradan Creative Commons lisanslı herhangi bir videoyu Drag Videos Here kısmına bırakın,Creative Commons lisanlı videonuzu Drag Videos Here kısmına eklediğinizde bir tane daha Drag Videos Here kısmı açılacak 2.kısıma Ünlem verdiğinizden emin olduğunuz videoyu koyun bu videoyu ekledikten sonra yeni Drag Videos Here daha açılacak orayada yine Creative Commons lisanslı bir videoyu ekleyip Publish kısmına tıklayıp videonun düzenlenmesini bekleyin.

Deneyip sonuçları yazarsanız çok sevinirim arkadaşlar ben ünlem verdiğine emin olduğum videolarda denedim %99'luk başarı sağladım

7m izlenme - 12k abone - 5 aylık kanalda başarısız !

Benim önerim partnere geçin kafanız rahat olsun :)

7m izlenme - 12k abone - 5 aylık kanalda başarısız !
Birde videonun adını değiştirip mesala diyelim kanalınıza ChaosAngel funny videos isimli bir video yüklediniz ismi aynen şu şekilde değiştirin Chsoosanglfnnşjgki ve yükleyin sonra 2-5 dk arası bekleyin dolar işığı yanacaktır Eğer yanmassa format factory ile formatı değiştirin kesın yanması lazım Dolar ışığı yandığı zaman etıket açıklma vs girersınız Ben ünlem olayı çıktı çıkalı bu şekılde bır sorun yaşamadım Fakat sizin kanalın izlenmesı çok yüksek bu ünlemin para kazanmayı kapattığı forumda okudum tavsıyem deneme kanalınızda bunları deneyın inşallah çözüm olacak

Partnerde çoğu kanalım hocam yine de adsense için bir yol bulmak gerekiyor bu yöntem tamamiyle başarısız olursa da ben bu deneme yaptıgım kanalları bi kenara ayırıcam demek ki var bu kanallarda bi şeyler :)

Birde videonun adını değiştirip mesala diyelim kanalınıza ChaosAngel funny videos isimli bir video yüklediniz ismi aynen şu şekilde değiştirin Chsoosanglfnnşjgki ve yükleyin sonra 2-5 dk arası bekleyin dolar işığı yanacaktır Eğer yanmassa format factory ile formatı değiştirin kesın yanması lazım Dolar ışığı yandığı zaman etıket açıklma vs girersınız Ben ünlem olayı çıktı çıkalı bu şekılde bır sorun yaşamadım Fakat sizin kanalın izlenmesı çok yüksek bu ünlemin para kazanmayı kapattığı forumda okudum tavsıyem deneme kanalınızda bunları deneyın inşallah çözüm olacak

Sorun değil kardeşim o kanaldan bir kaç tane daha var :) doyum noktasına geldiler zaten. Kanalı youtube kapatırsa eğer benim kaybım değil onun kaybı olur ama o izlenimdeki bir kanal para kazanmaya kolay kolay kapatamaz gibi me geliyor :) (Telif ve Topluluk hariç)

---------- Mesaj saat 05:26:40 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 05:16:08 civarında gönderildi. ----------

Partnerde çoğu kanalım hocam yine de adsense için bir yol bulmak gerekiyor bu yöntem tamamiyle başarısız olursa da ben bu deneme yaptıgım kanalları bi kenara ayırıcam demek ki var bu kanallarda bi şeyler :)

Ünleme takılmayan kanalların çoğu ya yenidir (Birkaç günlük, haftalık) yada video yüklemesi azınlıkta olan kanallardır.

Arkadaşlar, adsenseye yeni kanalların izlenmesi dünden bu yana yansımıyor. Ne yapmam lazım?

arkadaşlar ünlem hakkında bir sorum var. 3-5 kuruş kazanan bir kanalım var 290 video yüklü. yeni yüklemeye çalıştığım bütün videolara ünlem geliyor ve hemen siliyorum. ama bu videoları diğer bir kanalıma yüklediğimde anında para kazanan oluyor. bu kanalda da 150 video var. fakat para getirisi az. acaba neden bu şekilde. birkaç gün beklersem düzelirmi yoksa youtube beni takibe falanmı almış. yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar.

Hocam Format Factory ile , yaptığınız adımları yazar mısınız ?
Ben denedim olmadı :(

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri