Ünlem Sorunu İçin, Kanıt Sağlama Doğrulaması

• Kullanıcı Rigobert
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Rigobert

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar aranız kanala kanıt sağlayarak çözüm bulanlar var mı ?

tam olarak hangi tür video yüklediniz ? ne tür bir kanıt sundunuz? yapabilen arkadaşlar var ise eğer pm ile bildirirler ise çok sevinirim.

iyi günler/geceler

Yasin Hocam,çok ilginç bir şey oldu-3oo tane haber videosu attım hiç biri ünleme düşmedi,şaşkınım şu anda-video yükleyen arkadaşlar yazabilirmi,ünlem çıkıyormu bugün acaba yüklemelerde?!

Yasin Hocam,çok ilginç bir şey oldu-3oo tane haber videosu attım hiç biri ünleme düşmedi,şaşkınım şu anda-video yükleyen arkadaşlar yazabilirmi,ünlem çıkıyormu bugün acaba yüklemelerde?!

Ben de 100e yakın bölüm, Türkçe dizi attım 1 tane bile ünlem gelmedi. Bilmiyorum belki yeni kanal olduğu içindir. Eski kanallarda da denemek lazım. :)

Bazı katagorilerde yarı yarıya bazısında hiç ünlem geldigini görmedim bazısında dolar hiç yanmıyor ilginç :D

kontrol edın beyler....
bu konuda ciddi araştırmalar yatım okudum ...
1-öncelikle bir kere kanal unleme düştümü, o kanalı unutuyorum, yenı kanal açıyorum vede oraya yukluyorum...
2-yenı kanallarda uzun videolar yine unlem yapıyor , ama kısa videolar (2yada 2,5 dk kısa 2,5 üzeri uzun) unlem olmuyor...
3-yenı kanal açtım ne yuklersem dolar çıkıyor fakat ;? kaynak koduna bakınca adsemsemde bağlı olmuyor, sayımlar ve para kazanma adsensem tanımlı goruldugu halde bana geçmiyor...
4-bence kaynak koduna bakın vede adsensenıze gosterımlerın işleyip işlemediğini kontrol edin (eski kanallarda ne atsam dolar yansada, adsense bağı olmuyor kaynak kodda adsense numaram yok...)
5-bunlar tesbitlerim, sizde bakın yenı bişe varsa paylaşım bakalım beyler...

kontrol edın beyler....
bu konuda ciddi araştırmalar yatım okudum ...
1-öncelikle bir kere kanal unleme düştümü, o kanalı unutuyorum, yenı kanal açıyorum vede oraya yukluyorum...
2-yenı kanallarda uzun videolar yine unlem yapıyor , ama kısa videolar (2yada 2,5 dk kısa 2,5 üzeri uzun) unlem olmuyor...
3-yenı kanal açtım ne yuklersem dolar çıkıyor fakat ;? kaynak koduna bakınca adsemsemde bağlı olmuyor, sayımlar ve para kazanma adsensem tanımlı goruldugu halde bana geçmiyor...
4-bence kaynak koduna bakın vede adsensenıze gosterımlerın işleyip işlemediğini kontrol edin (eski kanallarda ne atsam dolar yansada, adsense bağı olmuyor kaynak kodda adsense numaram yok...)
5-bunlar tesbitlerim, sizde bakın yenı bişe varsa paylaşım bakalım beyler...

Video uzunluguyla alakasi yok, eger youtube'da olan videoyu alir tekrar youtube'a atarsan 2 dakikada olsa 20 dakikada olsa unlem gelebilir. Sen youtube'da olmayan 2 saat uzunlugunda bi videoyu etiketsiz aciklamasiz at bakalim dolar yaniyor mu yanmiyor mu? Unleme dusmus bazi kanallar aradan 2-3 hafta gectikten sonra eski haline donebiliyor, yani bi sure daha unlem sorunuyla karsilasmiyorsun. Ayrica kanallarini adsense bagladigin halde kaynak koda yansimamasinin sebebi gecicidir, en kotu ihtimalle 2 gune duzelir. Normalde bi kac saat icerisinde duzeliyor.

Ben denedim kendi web sayfamda ve youtubede yıllardır yayınladığım kendi çektiğim tamamı bana ait başkasının işine yaramayacak videolara ünlem geldi kanıtladım 1 tanesi 2 gün gibi bir sürede açıldı ondan sonrakiler takribi bir aydır soru işareti olarak beklemede. Spam değil firma tanıtım videoları.

Bende hemen bi deneme yapıyorum umarım dediğiniz gibi sorun bi nebze hafiflemiştir.

Video uzunluguyla alakasi yok, eger youtube'da olan videoyu alir tekrar youtube'a atarsan 2 dakikada olsa 20 dakikada olsa unlem gelebilir. Sen youtube'da olmayan 2 saat uzunlugunda bi videoyu etiketsiz aciklamasiz at bakalim dolar yaniyor mu yanmiyor mu? Unleme dusmus bazi kanallar aradan 2-3 hafta gectikten sonra eski haline donebiliyor, yani bi sure daha unlem sorunuyla karsilasmiyorsun. Ayrica kanallarini adsense bagladigin halde kaynak koda yansimamasinin sebebi gecicidir, en kotu ihtimalle 2 gune duzelir. Normalde bi kac saat icerisinde duzeliyor.

sokakda kedi köpek video çek, 2 dk yukle anında dolar yanar... falat o video 5 dk olsun dolar yanmıyor orjınalda olsa yanmıyor, unleme düşüyor yanı ispat et sanamı ait bunlar diyor ??? ispat etmek işin başvuru yaparsın.. fakat kesın donuş olacak denmıyor, bekle bekle şansına göre... ama kıas video yap yukle unlemsız direkt olarak hoooppp yeşil dolar işareti alırsın...
kopya yuklemler içinde öyle...

çerçeveli güzel bazı dunya engeli al 2 dk değiştir işle güzel biçimde yukle para kazanma açılır. fakat 5 dk goruntu al delı gibi işle yukle para kazanma açılmaz... unlem çıkar,o unlemde doğrulama iser, doğrulamadada yanlış ve yanıltıcı durumlarda başvurunda kanalın ve adsensen kapanabilir ....ben bunu soyluyorum. dedıklerımın arkasındayım... NOT: bir gol mesela, tv den çektın işledin 2 dakka altı ise unelm düşmez para kazanma eski kanalda olsa-yenıd eolsa açılır... guzelce işledinmi.. ama bu goruntu 3 dk veya 5 dk ve uzerı ise ne kadar işlersen işle, ne yaparsan ya, hatta trbünden sen cep telefonunla çek, unleme düşer vede doğrulama ister. ünlem manası = materyali ispat et...

---
not: eski kanallarda denemeler aklıma gelmişken :
bazı eski kanallar var elımde, onlara ne yuklersem yukluyeyım adsensede direket unlem çıkıyor... sanırım ki eski kanallar yanı yenı yontem onaylanmamış kanallar, yenı yontem= cep telefonu için yenı uygulamalar yapmışlardı işte yenılenmemiş eski kanallar yanı...
not 2 : eski kanallarda gruba ayrılıyor, bası eski kanallardada malum kod yansıması teknık sorunu avrdı, her eski kanal işlemlerinizde adsense bağlı olsada kod problemı var ise dikkat edın boşa yuklersınız... bu alanda eski gmaile yenı kanal açma, gmailde var olan eski kanalımı aktif etme vb.. çalışmalarım var sonuçda var fakat net bir durum hala yok.....

genel adsense önerim : adsense kapanmasın, para kazanma gitmesin, 5 adsenseolsun, bir adsens geliri ayda 300 tl olsun sabit dursun... hefedimde 1 aydır bu oldu öneririm şiddetle...)

ARKADAŞLAR NET ÇALIŞMALARIMIN SONUCUDUR BU, ZATEN AYZICAKDIM BURAYA YAZAYIM BARI KONU AÇILMIŞ İKEN...
DEDİNKLERİMİN ARKASINDAYIM 1 AYDIR BU ALANDA ÇALIŞTIM. YAZDIM HAKARETTE ALDIK :D SAÇMA ATIFSIZ SALDIRILARDADA BLUNDU BAZILARI.. AMA İYİLİK KARŞILIKSIZ YAPILIR ;) ANLATIYORUM BİLMEYENLER HALA OLABİLİR,

bizim botun kerametindendir diyeceğim :)

bende şimdi üstten alttan kesme ile denyorum başarı oranı çok yüksek,

ancak konuyu açmamdaki asıl sebep bu kanıt doğrulamada videonun ? soru işareti olarak bekletilmesii, Tekrar tekrar hergün youtube a bunu yazmam mı gerekiyor arkadaşlar ?

daha önce kanıt sağlayanlar neler yaptı nasıl yaptı ? bunu yazarlarsa sevinirim

---------- Mesaj saat 21:55:32 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:54:09 civarında gönderildi. ----------

sokakda kedi köpek video çek, 2 dk yukle anında dolar yanar... falat o video 5 dk olsun dolar yanmıyor orjınalda olsa yanmıyor, unleme düşüyor yanı ispat et sanamı ait bunlar diyor ??? ispat etmek işin başvuru yaparsın.. fakat kesın donuş olacak denmıyor, bekle bekle şansına göre... ama kıas video yap yukle unlemsız direkt olarak hoooppp yeşil dolar işareti alırsın...
kopya yuklemler içinde öyle...

çerçeveli güzel bazı dunya engeli al 2 dk değiştir işle güzel biçimde yukle para kazanma açılır. fakat 5 dk goruntu al delı gibi işle yukle para kazanma açılmaz... unlem çıkar,o unlemde doğrulama iser, doğrulamadada yanlış ve yanıltıcı durumlarda başvurunda kanalın ve adsensen kapanabilir ....ben bunu soyluyorum. dedıklerımın arkasındayım... NOT: bir gol mesela, tv den çektın işledin 2 dakka altı ise unelm düşmez para kazanma eski kanalda olsa-yenıd eolsa açılır... guzelce işledinmi.. ama bu goruntu 3 dk veya 5 dk ve uzerı ise ne kadar işlersen işle, ne yaparsan ya, hatta trbünden sen cep telefonunla çek, unleme düşer vede doğrulama ister. ünlem manası = materyali ispat et...

---
not: eski kanallarda denemeler aklıma gelmişken :
bazı eski kanallar var elımde, onlara ne yuklersem yukluyeyım adsensede direket unlem çıkıyor... sanırım ki eski kanallar yanı yenı yontem onaylanmamış kanallar, yenı yontem= cep telefonu için yenı uygulamalar yapmışlardı işte yenılenmemiş eski kanallar yanı...
not 2 : eski kanallarda gruba ayrılıyor, bası eski kanallardada malum kod yansıması teknık sorunu avrdı, her eski kanal işlemlerinizde adsense bağlı olsada kod problemı var ise dikkat edın boşa yuklersınız... bu alanda eski gmaile yenı kanal açma, gmailde var olan eski kanalımı aktif etme vb.. çalışmalarım var sonuçda var fakat net bir durum hala yok.....

genel adsense önerim : adsense kapanmasın, para kazanma gitmesin, 5 adsenseolsun, bir adsens geliri ayda 300 tl olsun sabit dursun... hefedimde 1 aydır bu oldu öneririm şiddetle...)

ARKADAŞLAR NET ÇALIŞMALARIMIN SONUCUDUR BU, ZATEN AYZICAKDIM BURAYA YAZAYIM BARI KONU AÇILMIŞ İKEN...
DEDİNKLERİMİN ARKASINDAYIM 1 AYDIR BU ALANDA ÇALIŞTIM. YAZDIM HAKARETTE ALDIK :D SAÇMA ATIFSIZ SALDIRILARDADA BLUNDU BAZILARI.. AMA İYİLİK KARŞILIKSIZ YAPILIR ;) ANLATIYORUM BİLMEYENLER HALA OLABİLİR,

Bende bu eski kanallardaki ! i araştırıyorum. Elbet bir yolu yordamı vardır. bunu bulacağımı düşünüyorum.

Arkadaşlar benim kanallar yeni, videolarım genellikle uzun. Maç videoları...

Fakat bir haftadır hiç para kazanma açılmadı hepsi anında ünleme düşüyor. Ne yapmak gerekir anlamadım gitti yav. Kısa video yükledim olmadı, youtube'daki bir videoyu yükledim olmadı, başka bir yerden yükledim o da olmadı. Netçez böyle?

Yok mu gerçekten de aranızda bu işlemi başarı ile tamamlamış bir kişi?

siz ne tür kanıt sundunuz videolar ile ilgili ? bu önemli benim için

Yok mu gerçekten de aranızda bu işlemi başarı ile tamamlamış bir kişi?

siz ne tür kanıt sundunuz videolar ile ilgili ? bu önemli benim için

1 ay önce kendim oyun oynayip cektigim bir videoya ünlem gelmisti ve bende kanit olarak yazi yazdiydim. 1 ay gecmesine ragmen halen daha soru isaretinde video beklemede :) Biraz gec bakiyorlar gibi.

1 ay önce kendim oyun oynayip cektigim bir videoya ünlem gelmisti ve bende kanit olarak yazi yazdiydim. 1 ay gecmesine ragmen halen daha soru isaretinde video beklemede :) Biraz gec bakiyorlar gibi.

en sonunda artık kendimi videoya çekip kanıt diye yükleyeceğim valla ya

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri