sokakda kedi köpek video çek, 2 dk yukle anında dolar yanar... falat o video 5 dk olsun dolar yanmıyor orjınalda olsa yanmıyor, unleme düşüyor yanı ispat et sanamı ait bunlar diyor ??? ispat etmek işin başvuru yaparsın.. fakat kesın donuş olacak denmıyor, bekle bekle şansına göre... ama kıas video yap yukle unlemsız direkt olarak hoooppp yeşil dolar işareti alırsın...
kopya yuklemler içinde öyle...
çerçeveli güzel bazı dunya engeli al 2 dk değiştir işle güzel biçimde yukle para kazanma açılır. fakat 5 dk goruntu al delı gibi işle yukle para kazanma açılmaz... unlem çıkar,o unlemde doğrulama iser, doğrulamadada yanlış ve yanıltıcı durumlarda başvurunda kanalın ve adsensen kapanabilir ....ben bunu soyluyorum. dedıklerımın arkasındayım... NOT: bir gol mesela, tv den çektın işledin 2 dakka altı ise unelm düşmez para kazanma eski kanalda olsa-yenıd eolsa açılır... guzelce işledinmi.. ama bu goruntu 3 dk veya 5 dk ve uzerı ise ne kadar işlersen işle, ne yaparsan ya, hatta trbünden sen cep telefonunla çek, unleme düşer vede doğrulama ister. ünlem manası = materyali ispat et...
---
not: eski kanallarda denemeler aklıma gelmişken :
bazı eski kanallar var elımde, onlara ne yuklersem yukluyeyım adsensede direket unlem çıkıyor... sanırım ki eski kanallar yanı yenı yontem onaylanmamış kanallar, yenı yontem= cep telefonu için yenı uygulamalar yapmışlardı işte yenılenmemiş eski kanallar yanı...
not 2 : eski kanallarda gruba ayrılıyor, bası eski kanallardada malum kod yansıması teknık sorunu avrdı, her eski kanal işlemlerinizde adsense bağlı olsada kod problemı var ise dikkat edın boşa yuklersınız... bu alanda eski gmaile yenı kanal açma, gmailde var olan eski kanalımı aktif etme vb.. çalışmalarım var sonuçda var fakat net bir durum hala yok.....
genel adsense önerim : adsense kapanmasın, para kazanma gitmesin, 5 adsenseolsun, bir adsens geliri ayda 300 tl olsun sabit dursun... hefedimde 1 aydır bu oldu öneririm şiddetle...)
ARKADAŞLAR NET ÇALIŞMALARIMIN SONUCUDUR BU, ZATEN AYZICAKDIM BURAYA YAZAYIM BARI KONU AÇILMIŞ İKEN...
DEDİNKLERİMİN ARKASINDAYIM 1 AYDIR BU ALANDA ÇALIŞTIM. YAZDIM HAKARETTE ALDIK

SAÇMA ATIFSIZ SALDIRILARDADA BLUNDU BAZILARI.. AMA İYİLİK KARŞILIKSIZ YAPILIR

ANLATIYORUM
BİLMEYENLER HALA OLABİLİR,