Ünlem sorunu ve Adsense ban

yenerk

Kayıtlı Üye
Merhaba bir ara adsense a bağlamıştım kanallarımı ama kazancı panelde göremeyince silmiştim tabi o zaman ilk başladığım zamandı bilmiyordum :D sonra partnerle devam ederken ünlem sorununu yaşadıklarını görmüştüm arkadaşların şimdi adsense a kanal eklemeyi düşünüyorum ama aklımda şu sorular var ünlem olayı azaldı mı geçme yöntemi bulundu mu birde youtube kanalında ne gibi sorun yaşanırsa adsense banlanır kendi reklamlarına tıklamaktan başka veya tıklamaya teşvikten

bemonthun paylaştığı yöntem var videoyu biraz kırparsan geçiyorsun indirip direk atarsan %99 ünlem

Her geçen gün daha beter oluyor ünlem sorunu o kadar diyeyim. Ama bemonth sağ olsun sayesinde pek problemimiz yok.

Bakalım önümüzdeki ay hangi noktalama işareti çıkacak... [MENTION=10939]yenerk[/MENTION] ünlem arttı fazlasiyla

mobil mesaj

[MENTION=10039]bemonth[/MENTION] arkadasin ünlem cozumunu bulamadim link atan olursa ozelden ya buraya cok sevinirim, biktim bu unlemden ya lutfen arkadaslar

Her geçen gün daha beter oluyor ünlem sorunu o kadar diyeyim. Ama bemonth sağ olsun sayesinde pek problemimiz yok.

selam iyi aksamlar rica etsem [MENTION=10039]bemonth[/MENTION] unlemi gecme konu linkini atarmisiniz ?
ben aradim bulamadim, lutfen yardimci olun

insallah, bakacaz artik, genelde partnerle calisirim, ! derdim olmaz, ama adsense hesabim 100$ olmasi icin mecburen bu konulara bakmam lazim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri