Ünlem Sorununa Çözüm Olabilirmi..

• Kullanıcı 06Quarrel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

06Quarrel

Kayıtlı Üye
R10'da paylaşılan bir çözüm var ancak ben denemedim. Arkadaşın dediğine göre %90 çözülüyormuş ünlem sorunu.
Ünlem Sorununda Çalışmalarımız Fidan vermeye başladı !

Merhabalar, Ünlem sorununa ilişkin yaklaşık olarak 15 gündür
Çalışmalarımız devam ediyor, çalışmalarımıza ilişkin notlar alıyoruz. Bu soruna karşı direniş içindeydik.

Sorunun Çözümüne gelecek olursak, Video çekilecektir ancak ;
  1. Video atarken atacağımız videoları GİZLİ olarak atmak. Herkese Açık yapmamak.
  2. Varsayılan Programlamadan atacağınız videoların Hepsinin gizli olarak atılmasını sağlayabilirsiniz.
  3. Attıgımız videoların etiketinde bu aralar kesinlikle NİCHE kullanımı yapmayın. Etiketlere, video başlığının dısında etiket girmeyin.
  4. Attıgımız videoların Para kazanmasını başlangıç olarak açmıyoruz.
  5. Para kazanması kapalı ve Herkese açık yerine Gizli olan videolarımız, Youtube'a atıldığında, Bunlar Taslak olarak görünür.
  6. Videoları attıktan sonra, TOPLU OLARAK Tüm videoları seçip, para kazanmayı açıyoruz.

Çalışma Raporu - 20.03.2014
  • Bu işlem sonrasında Bende 100 videodan 8 tanesi Ünlem verdi.
  • Ayrıyetten 15 günlük çalışmamızda, Para kazanmamız neredeyse hep açık oldu.
  • Ayrıyetten bu işlemle beraber, çalışmalarımızda %90 başarı elde ettiğimizi gördük.

Güncelleme : 10:58 - Yazılanlar denendi :
e5bgoR.png

83 videolu yeni bir kanalda, 3 ünlem, diğerleri aktif.
kaynak:

Ünlem Sorunu Hk. Çalışma Raporu (05.03.2014 - 20.03.2014) Ünlem Sorununa %90 Çözüm ! - Google Fan Webmaster Forum

Denemekte fayda var diye düşünüyorum.

Cevap: Ünlem Sorununa %90 Çözüm! R10

Denemekte Fayda Var Teşekkürler.

Bu olayda Bir Eksik Var Oda Spam Algılıyıcıyı Saf Dışı Etmek /Ötelemek Onu Eklememişler.!!

videolar uzun ve bence denenebılır olursa bomba olur

Ümidinizi kırmak istemem ama bu konuyu orada okumadan kendim denedim...cumartesi günü botla 376 videoyu gizli ,botun '' ünlem geç'' özelliğini seçerek attım ve anca bugün bitti videoların yüklenmesi ve az önce gizliden genele sonra da para kazanmalarını açtım maalesef sonuç hüsran!376 videodan 80 tanesi yeşil diğerleri ünlem!

Bunların yanında kanalı ilk açılışta bi kaç video atıp sonra toplu yükleme yapınca daha az video ünleme düşüyor diye düşünüyorum ben

Yarın deneyeceğim.

Ben denedim bunu, videoların para kazanmayı açınca yeni kanallar hariç,diğer kanallarımda hepsi ünleme düşüyor

alakası yok herzaman ki video yükleme taktiğim, adam gitmiş ytde olmayan videoları atmış bi zahmet dolar yansın yani

@06Quarrel gizli nasıl yapıyoruz videolarımızı

Hocam emeğin için sagol , ben aynen bu şekilde VDS ile attıgım videoların neredeyse tamamı Dolar yanıyordu. Fakat bot sistemi ile ünlemi geçmek biraz zor. Ayriyetten gerçekten atacagın videoya bağlı bu daha öncede söylemiştim
Sürekli spamlanan videoları atarsanız ünlem çok olacaktır, fakat pek bilinmeyen videoları spamlarsanız dolar fazla olacaktır ve videolardan 2-3 sn süre kesip atarsanız doların yanma olasılıgı daha fazla bugün denedim.

daha önceden çizgi film kanalımda birebir aynı şekilde denemiştim
yaklaşık 700-800 videodan 30-40 adet ancak yandı.. onlar da kısa olanlardı zaten

arkadaşlar Elhamdulillah 5 gündür yeni yeni kanallar açıp video atmaya başladım ve ünlemide çözdüm 100/95 kesin geçiyorum niye millet haftalarca uğraşıyorki kısa video demeyin hepsi 20 dk+ videolar

maşallah [MENTION=3312]EmekThoR[/MENTION], peki taktiği açıklamanın sakıncası var mı

alakası yok herzaman ki video yükleme taktiğim, adam gitmiş ytde olmayan videoları atmış bi zahmet dolar yansın yani
Aynen bunu yazacaktımda yanlış anlaşılır diıe yazmadım.Bir çözüm değil bu,herkesin yaptıgı ve takıldıgı Yöntem. :D

bahsedilen yöntemi denedim.2 hafta kadar önce denedim ve 640 videodan sadece 73 video geçti.içerisinde uzun videoda da vardı kısada vardı.belki kategorimle ilgilidir ama ben bunları yasadım sızlerde deneyıp farklı sonuclar alabılırsınız.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri