silinsin lütfen
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Peki orijinal kendi videosunu ekleyenlere gelen ünlemlere nasıl bir yorumunuz olur?
şimdi aldım telefonu elime kendimi çektim ve yükledim direk ünlem verdi. Bende bir video daha çektim açıklamalı videonun bana ait olduguna dair hem türkçe hemde ingilizce konuştum. Bakalım ne olacak. Düşüncem bir kere ünlem yedinmi daha o kanala ne atarsan at direk otomatik ünlem oluyor.
Birsey soracam...atiyorum kendinizi cektiniz ve koydunuz ve gelen unleme itiraz ettiniz icerik benim diye sonuc alan var mi bu sekilde?...yani soyle bi tahminim var eğer sizin olduğunu ispat ettiginiz video sayisi artarsa unlem gelme olasiligi da azalir..
*telefondan yaziyorum(tapatalk)
şimdi aldım telefonu elime kendimi çektim ve yükledim direk ünlem verdi. Bende bir video daha çektim açıklamalı videonun bana ait olduguna dair hem türkçe hemde ingilizce konuştum. Bakalım ne olacak. Düşüncem bir kere ünlem yedinmi daha o kanala ne atarsan at direk otomatik ünlem oluyor.
Deneme amaçlı yaptığım orjinal videolardan koydum sonuç yine aynı.
![]()
---------- Mesaj saat 21:30:07 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:27:39 civarında gönderildi. ----------
Bende sizin gibi düşünüyorum.Eğer kanalda dünya engelli falan fazla olursa yada eşleşen fazla olursa bu videoalrı siliyoruz doğal olarak google bunu tespit ediyor.Bundan sonra yüklenecek videolara ünlem verme durumu artıyor.
hocam yeni bir kanalda yaparmısınız videoyu acaba ? o zaman sonucu söylermisiniz ?
Yeni kanalda denedim şimdi direk yandı dolarDediğim gibi bir kere ünlem alan kanal giriyor bir kere listeye ve nasıl çıkarıcaz bilmiyorum artık.
hocam kendin söylüyorsun işte...kanalın mimlendiyse atma o kanala...ac bi kanal oraya at..
Diğer arkadaşlar denermisiniz özgün video tamamen ?
(en basitinden paintten 2 resim çizip movie makerden birleştirin)
Görüşlerinizide söylerseniz sevinirim.Çözmek lazım bu sorunu çünkü.
Hiç telif yememiş sorunsuz ve adenseye bağlı kanalıma bu ünlem olayı başladığından beri ne atarsam atayım ünlem oluyor.
Youtubeden denendi,diğer video sayfalarından denedim, botlu botsuz vs.
12 saniyelik video çektim telefonla yükledim yine ünlem! Resmen kanalı kara listeye almışlar.
Hocam kanalda xxxxx küsür abone var desem![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.