Ünlem tecrübelerim !

• Kullanıcı Sefer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Peki orijinal kendi videosunu ekleyenlere gelen ünlemlere nasıl bir yorumunuz olur?

açılan 123124124. konu tek başlık altında tartışmak herkes adına daha faydalı olr

şimdi aldım telefonu elime kendimi çektim ve yükledim direk ünlem verdi. Bende bir video daha çektim açıklamalı videonun bana ait olduguna dair hem türkçe hemde ingilizce konuştum. Bakalım ne olacak. Düşüncem bir kere ünlem yedinmi daha o kanala ne atarsan at direk otomatik ünlem oluyor.

Cevap: Ünlem tecrübelerim OKUYUN !

Birsey soracam...atiyorum kendinizi cektiniz ve koydunuz ve gelen unleme itiraz ettiniz icerik benim diye sonuc alan var mi bu sekilde?...yani soyle bi tahminim var eğer sizin olduğunu ispat ettiginiz video sayisi artarsa unlem gelme olasiligi da azalir..

*telefondan yaziyorum(tapatalk)

şimdi aldım telefonu elime kendimi çektim ve yükledim direk ünlem verdi. Bende bir video daha çektim açıklamalı videonun bana ait olduguna dair hem türkçe hemde ingilizce konuştum. Bakalım ne olacak. Düşüncem bir kere ünlem yedinmi daha o kanala ne atarsan at direk otomatik ünlem oluyor.

Aynen katılıyorum hocam.. Kanalı resmen kara liseteye alıyorlar. Telif yok bir şey yok ne yüklenirse yüklensin ünlem! Buna tamamen özgün video çekip o kanala koymaya çalışmakta dahil.

Deneme amaçlı yaptığım orjinal videolardan koydum sonuç yine aynı.

zZB9J3y.png

---------- Mesaj saat 21:30:07 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:27:39 civarında gönderildi. ----------

Birsey soracam...atiyorum kendinizi cektiniz ve koydunuz ve gelen unleme itiraz ettiniz icerik benim diye sonuc alan var mi bu sekilde?...yani soyle bi tahminim var eğer sizin olduğunu ispat ettiginiz video sayisi artarsa unlem gelme olasiligi da azalir..

*telefondan yaziyorum(tapatalk)

Bende sizin gibi düşünüyorum.Eğer kanalda dünya engelli falan fazla olursa yada eşleşen fazla olursa bu videoalrı siliyoruz doğal olarak google bunu tespit ediyor.Bundan sonra yüklenecek videolara ünlem verme durumu artıyor.

hocam yeni bir kanalda yaparmısınız videoyu acaba ? o zaman sonucu söylermisiniz ?

Kendimi çekmemdeki tek neden bu. Eğer kendi videom oldugunu kanıtlarsam belki kara listeden çıkabilirim umuduyla kendimi çektim bende zaten ama bekleyelim bakalım neler olcak.

Yeni kanaldada deniycem şimdi ve sonucu yazıcam hemen.

Valla ne yaparsak yapalım bu ünlem bu ara büyük can sıkıyor. 250 video attım az önce 130'una ünlem geldi. Botun video yükleme hakkı gidiyor boşuna video çekiyoruz bir sürü zarar..

Diğer arkadaşlar denermisiniz özgün video tamamen ?

(en basitinden paintten 2 resim çizip movie makerden birleştirin)

Görüşlerinizide söylerseniz sevinirim.Çözmek lazım bu sorunu çünkü.

Deneme amaçlı yaptığım orjinal videolardan koydum sonuç yine aynı.

zZB9J3y.png

---------- Mesaj saat 21:30:07 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:27:39 civarında gönderildi. ----------

Bende sizin gibi düşünüyorum.Eğer kanalda dünya engelli falan fazla olursa yada eşleşen fazla olursa bu videoalrı siliyoruz doğal olarak google bunu tespit ediyor.Bundan sonra yüklenecek videolara ünlem verme durumu artıyor.

hocam yeni bir kanalda yaparmısınız videoyu acaba ? o zaman sonucu söylermisiniz ?

Yeni kanalda denedim şimdi direk yandı dolar :) Dediğim gibi bir kere ünlem alan kanal giriyor bir kere listeye ve nasıl çıkarıcaz bilmiyorum artık.

hocam kendin söylüyorsun işte...kanalın mimlendiyse atma o kanala...ac bi kanal oraya at..

Yeni kanalda denedim şimdi direk yandı dolar :) Dediğim gibi bir kere ünlem alan kanal giriyor bir kere listeye ve nasıl çıkarıcaz bilmiyorum artık.

Hocam dediğim gibi olay %99 bu ünlem olayı uzun vadede duracak diye düşünüyorum.Spamı engellemek ve youtube gelirlerini artırmak amaçlı .

Ayrıca

Hiç telif yememiş sorunsuz ve adenseye bağlı kanalıma bu ünlem olayı başladığından beri ne atarsam atayım ünlem oluyor.
Youtubeden denendi,diğer video sayfalarından denedim, botlu botsuz vs.
12 saniyelik video çektim telefonla yükledim yine ünlem! Resmen kanalı kara listeye almışlar.

Hiç telif yememiş sorunsuz ve adenseye bağlı kanalıma bu ünlem olayı başladığından beri ne atarsam atayım ünlem oluyor.
Youtubeden denendi,diğer video sayfalarından denedim, botlu botsuz vs.
12 saniyelik video çektim telefonla yükledim yine ünlem! Resmen kanalı kara listeye almışlar.

hocam sizde yeni kanal açıp denermisiniz ?sonucu buraya yazarmısınız ?

acaba mimlenmiş kanala özgün bir video atıp ünlem gelirse kanıt için yollrsak belki kanal kara listeden kalkabilir.

Diğer arkadaşlar denermisiniz özgün video tamamen ? (Arkadaşlar sadece okuyup geçmeyin herkesin tecrübesine ihtiyacımız var.Beraber çözelim şu lanet sorunu !)

(Elinizi falan çekip yükleyebilirsiniz)

-Yeni açılan(daha önce hiç video yüklemediğiniz temiz bir kanala) bir kanala yüklermisiniz videonuzu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri