ARkadaşlar merhaba şimdi ben yapamamıs olabilirm diyerek gireyim konuya ama 7-8 saniye videoların dışında hiç bir videoyu geçiremiyorum 5 farklı gmailde kanalda denedim bot kullanarak denedim elle atarak denedim en son kendi çektigim flash oyunu atmayı deniyorum şuanda onunda sonucu edit olarak paylasacagım burda ama benim esas merak ettiğim partner kanal çalışan çok arkadas var bu arkadaslar adsense çalışanlar gibi ünlem sorunu yasıyormu partnerin en büyük ve en fazla tercih edilen özelliklerinden biri sonucda yeşil doların hemen yanması ve inceleniyor durumuna gelmemesi yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim
baslıga aweyi yazmamın sebebine gelince ben şimdi adsenseye bile baglamadıgım kanallara video atıp ünleme düşüyorum dolayısıyla partnere kabul sağlmak için boş sayfa bile kabul ediliyor denilen aweden baska çıkar yol bulamadım
baslıga aweyi yazmamın sebebine gelince ben şimdi adsenseye bile baglamadıgım kanallara video atıp ünleme düşüyorum dolayısıyla partnere kabul sağlmak için boş sayfa bile kabul ediliyor denilen aweden baska çıkar yol bulamadım