Ünlemden Kaçıp awe ye sıgınmak

mixnewss

Kayıtlı Üye
ARkadaşlar merhaba şimdi ben yapamamıs olabilirm diyerek gireyim konuya ama 7-8 saniye videoların dışında hiç bir videoyu geçiremiyorum 5 farklı gmailde kanalda denedim bot kullanarak denedim elle atarak denedim en son kendi çektigim flash oyunu atmayı deniyorum şuanda onunda sonucu edit olarak paylasacagım burda ama benim esas merak ettiğim partner kanal çalışan çok arkadas var bu arkadaslar adsense çalışanlar gibi ünlem sorunu yasıyormu partnerin en büyük ve en fazla tercih edilen özelliklerinden biri sonucda yeşil doların hemen yanması ve inceleniyor durumuna gelmemesi yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim

baslıga aweyi yazmamın sebebine gelince ben şimdi adsenseye bile baglamadıgım kanallara video atıp ünleme düşüyorum dolayısıyla partnere kabul sağlmak için boş sayfa bile kabul ediliyor denilen aweden baska çıkar yol bulamadım

+ olarak bende bir şey eklemek istiyorum ünleme düştükten sonra dolarları gri yapıp partnere başvuru yapsak tekrar dolarlar yeşil olur mu?

+ olarak bende bir şey eklemek istiyorum ünleme düştükten sonra dolarları gri yapıp partnere başvuru yapsak tekrar dolarlar yeşil olur mu?

benim bildiğim hiç bir adam akıllı partner firması dolarlarınız yeşil değilse boş kanal muamelesi yapıyor çünkü onlar içinde önemli olan attgınız videoların para kazanma özelliğinin açık olması

Peki hangi aşamada partner olmak en iyisi? Örneğin ben günde 500-1000 gösterim ve 15-20 tıklama arasında gidip geliyorum. Bu durumda adsense mi yoksa partner mi doğru tercih olur sizce?

hocam ne oluyor:) daha açık yassanız en azından cümle kursanız :D

---------- Mesaj saat 11:51:32 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 11:50:19 civarında gönderildi. ----------

Peki hangi aşamada partner olmak en iyisi? Örneğin ben günde 500-1000 gösterim ve 15-20 tıklama arasında gidip geliyorum. Bu durumda adsense mi yoksa partner mi doğru tercih olur sizce?

Eminimki Standar Günlerde bu soruyu kime sorsan otur oturdugun yerde napcan partneri der ama şu günlerde ortam biraz karısık gibi sizde ünlem sorunu yasıyorsanız en azından ek bir kanal açıp partneride denemelisiniz bence

normal adsensede ünleme düştükten sonra partnere geçince videonun para kazanması açılıyor onu demek istedim

benim bildiğim hiç bir adam akıllı partner firması dolarlarınız yeşil değilse boş kanal muamelesi yapıyor çünkü onlar içinde önemli olan attgınız videoların para kazanma özelliğinin açık olması

aşağıdaki olayı öğrenmek istiyorum. neden yeşil olmaması para kazanmaz demek değil ki. kanalın para kazanması kapalı olsa tamam ama gri olması sorun olmaz diye düşündüm öylede oluyormuş zaten.

normal adsensede ünleme düştükten sonra partnere geçince videonun para kazanması açılıyor onu demek istedim

peki hocam hangi partnere başvurdun bu şekildeki kanalını

Evet acilir bana pmden soraydin ya :D Hatta video unleme dusmus olsun ve partnere gir o video bile dolara cevrilebiliyor. Gerisine pmden devam edelim :D

Evet acilir bana pmden soraydin ya :D Hatta video unleme dusmus olsun ve partnere gir o video bile dolara cevrilebiliyor. Gerisine pmden devam edelim :D

hocam yeşil yanar ona bir lafım yok dogrudur :D bu zaten partnerin en büyük özelliği ama benim merak ettiğim daha dogrusu arkdasa cevap olarak sordugum şey şu awe hariç hiç bir partner firması yeşil dolar yanmıyan videolarınızı videodan sayıpda sizi partnerliğine almaz benim görüşüm bu yanlısmı sizce yanlıssa ozaman kasmıyalım hiç istdgimiz videoyu atıp yeşil yakmadan gri olarak kalsın :D sonra partnerlere basvuralım

[MENTION=5390]mixnewss[/MENTION] evet son çare öyle olabilir awesomenes'e başvurmuştum yani bi tek orası kabul etti ak kara gelcek ay belli olacak bakalım

[MENTION=5390]mixnewss[/MENTION] evet son çare öyle olabilir awesomenes'e başvurmuştum yani bi tek orası kabul etti ak kara gelcek ay belli olacak bakalım

hayırlısı hocam kısmet işin teknik kısmından çok anlamadıgım için benim içinde yaradana sıgınıp aweye dalmakdan baska çarem yok gibi duruyor

Hani awe telifli kanalları kabul ediyordu. Adamlar iki telifli kanalımıda kabul etmediler. :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri