Ünlemden Kanal Kapanırmı?

• Kullanıcı zack
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

zack

Platin Üye
Evet arkadaşlar bu sıra çok ünlem geliyor biliyorsunuz. Bu gelen ünlemler eşleşen gibi belli bir sayıya ulaşınca kanalın kapanmasına sebep olabiliyormu?

Kanalinin durumuna bagli. Buyuk bi kitleye hitap ediyorsan yani abone ve izlenimin coksa ne kadar unlem oldugu onemli degil, kanal o sebepten yada baska bi sebepten dolayi kapanmiyor. Taa ki 3 telif yada topluluktan kapanana kadar.

3 cevap üçüde yanlış.

ünlemden, kanalınızın durumuna bakılmaksızın, Para Kazanma Özelliğiniz Kapatılır.!, Kanal kapatılmaz para kazanma özelliği kapatılır

3 cevap üçüde yanlış.

ünlemden, kanalınızın durumuna bakılmaksızın, Para Kazanma Özelliğiniz Kapatılır.!, Kanal kapatılmaz para kazanma özelliği kapatılır

diğer 2 arkadaş da kanal kapanmıyor diyor, sen başka yazıları mı okuyorsun :rolleyes:

3 cevap üçüde yanlış.

Abi benim kapatilmadi? 60 dan fazla unlemli video kanalimda 1 ay civari durdu. Kanalda 2 toplulukta vardi ustelik. Hala dahada bi sorun yok.

Hergün 10 larca videom ünleme düşüyor. Şimdilik sorun sıkıntı yok.

diğer 2 arkadaş da kanal kapanmıyor diyor, sen başka yazıları mı okuyorsun :rolleyes:

:)

Ben 3 cevap.! üçüde yanlış.! dedim

sizce doğru mu ? benle aynı şeyimi diyorlar ?

işinize bakarmısınız lütfen, az önce alakasız konuya girdiniz skype lütfen burda da yapmayın aynı şeyi.

---------- Mesaj saat 14:44:29 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:42:46 civarında gönderildi. ----------

Abi benim kapatilmadi? 60 dan fazla unlemli video kanalimda 1 ay civari durdu. Kanalda 2 toplulukta vardi ustelik. Hala dahada bi sorun yok.

Kriterlerini, sayılarını bilmiyorum ama.

Dünya geneli ve Ticari haklarını kanıtlayın demesi, bir süre sonra para kazanmanızı kapattırıyor. Bu kesin.

benim hiç kapanan olmadı umarım da olmaz. eğer ünlemden kanal kapansa sağlam kanal kalmaz heralde. aynı şekilde para kazanmada dahil.

Arkadaşlar 3-4 aydır kanallarına düzenli ünlem gelipte kanalı kapanmayan varmı? Eğer ünlemden giderse para kazanmalar sıçtık demektir.

ben ünleme düşenlerin para kazanmalarını kapatıyorum, bir aydan fazladır duranlar var, kanalım sağlam duruyor şimdilik...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri