''Ünlemden kurtulma''yı satın almak istiyorum!

prisonbreak

Kayıtlı Üye
Son zamanlardaki baş belasını pek çok şey denememe rağmen aşmayı başaramadım.Madem ki buradan hesaplar ,botlar vs. satın alıyoruz çözümü de bilen arkadaşlardan satın almak istiyorum.

Bu konuda gayet ciddiyim ve %90 oranında geçmesine bile razıyım(hani bazıları yüzde yüz geçtiklerini söylüyorlar),makul bir fiyatta anlaşabileceğimizi düşünüyorum.İlgilenen arkadaşları bekliyorum...bu arada çözümü yaymama sözü de veriyorum.

Manuel yeni kanalla geçiyorum ama botta geçmek gerekiyor ki spam yapalım :D

ünlem geçme taktiği olduguna inanmıyorum sizinde inanmamanızı tavsiye ederim

Bugün iki kanalima aynı videoyu attım. Videoları telefonla indirmiştim. 24 dakika falandı. Kanallardan birine ne atsam ünlem e düşüyor digerinde düşmüyor du. Bu videoyu manuel olarak telefon dan yükledim . Unleme dusende unleme dustu digerinde şak diye $ yandı. İnceleniyor da bile kalmadi. Anlamadim gitti bu youtube u.

[MENTION=4871]Dooo[/MENTION] bu işte yenısın belli hocam partner olma ihtimali yok mu ? adamın şansı yok mu ? adamlar demıyor mu 100 video atıyorum 90 ı gecıyor ama her zaman degıl bu bir taktik değildir dizi çalısan biriside zaten adsense kullanmaz hocam
[MENTION=1126]CemaLi[/MENTION] zahmetli iş oldugunu bildiğinize göre biliyorsun yada k.bakmayın atıyorsunuz ?

Diziyi indirip editliyorlar ondan sonra ünlemi geçiyor. Yani tek tek yüklemede geçiyorlar ünlemi ama toplu yükleyipte hiç ünleme takılsın istemiyorsan zor bu. Her video üzerinde güzel çalışma yaparsan 400 video atsanda 350'si geçer ünlem olmadan. Ama buda oldukça zor bir iş zaten.

Yani o gördüğün adamlar tutacağını düşündüğü videoları editliyorlar ünleme takılmasın diye ve sonra atıyorlar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri