Ünlemden sonraki büyük sıkıntı

siirtsporlu

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.siirtim.com
Sanırım bir sıkıntı daha var ünlemi geçmek bi tarafa youtubun yeni bir algıma getirdiğini tahmin ediyorum spam veya ip adresinden kaynaklanan bir sorun özellikle vps kullananlar 0 hesap açsanız dahi o vps hesaptan video yükledinizmi video sıralama almıyor vede hiç hit almıyor ben bunu gözlemliyorum ha diğeceksinizki vps değiştir v.s fln ip değiştirmeme rağmen aynı sıkıntı mevcut bilmiyorum böle sıkıntılar yaşayan varmı?:o

aslında olay ünlemden daha beter gözüküyor ama kimse farkında değil :)

Index almama olayi cok uzun zamandan beri var zaten.

index alıyor sorun yok hit almıyor kaç kanal denemesi yaptım hepsinde aynı çok fena bir şekilde algılıyor ve o kanalı yerin dibine sokuyor

Sanırım bir sıkıntı daha var ünlemi geçmek bi tarafa youtubun yeni bir algıma getirdiğini tahmin ediyorum spam veya ip adresinden kaynaklanan bir sorun özellikle vps kullananlar 0 hesap açsanız dahi o vps hesaptan video yükledinizmi video sıralama almıyor vede hiç hit almıyor ben bunu gözlemliyorum ha diğeceksinizki vps değiştir v.s fln ip değiştirmeme rağmen aynı sıkıntı mevcut bilmiyorum böle sıkıntılar yaşayan varmı?:o

aslında olay ünlemden daha beter gözüküyor ama kimse farkında değil :)

bu duruma kesinlikle katiliyorum..
bu nedenle yogun vds satan firmalar yerine internet uzerinden farkli firmalardan ihtiyacimi karsiliyorum..

ben bunu özellikle denedim...
-A konusunda botla videolar yükledim.tabi arada dünya engeli,eşleşen,ünlem yiyenleri sildim.
-sonra sağ kalanları başka kanala manuel yükledim.
-2sine aynı etiket ve açıklamalar toplu olarak girildi...
-en sonunda video araması yaptıgımda manuel yüklenenler son 1 hafta filtresinde göründüğü halde diğeri hiç bir şekilde aramalara çıkmadı...ayrıca sicili ünlemden kirlenen her kanalda bu sıkıntı var.izlenimlerde apaçık ortada.aramalarda çıksa izlenmeyecek video değil ama çıkmıyor işte.

index alıyor sorun yok hit almıyor kaç kanal denemesi yaptım hepsinde aynı çok fena bir şekilde algılıyor ve o kanalı yerin dibine sokuyor

Sanırım bir sıkıntı daha var ünlemi geçmek bi tarafa youtubun yeni bir algıma getirdiğini tahmin ediyorum spam veya ip adresinden kaynaklanan bir sorun özellikle vps kullananlar 0 hesap açsanız dahi o vps hesaptan video yükledinizmi video sıralama almıyor vede hiç hit almıyor ben bunu gözlemliyorum ha diğeceksinizki vps değiştir v.s fln ip değiştirmeme rağmen aynı sıkıntı mevcut bilmiyorum böle sıkıntılar yaşayan varmı?

aslında olay ünlemden daha beter gözüküyor ama kimse farkında değil

Video siralama almiyor demissin. Index aldigi halde izlenmiyorsa icerigini degistir.

Arkadaşa katılıyorum . Sanırım aynı problem bende de var gibi. Dün gece bir video attım mesela , yarım saat oldu ama aramada çıkmadı

Video siralama almiyor demissin. Index aldigi halde izlenmiyorsa icerigini degistir.

içerik izlenen içeriktir yani etiketsiz açıklamasız bile video yüklediğimde bile hit alıyor ama şuan nafile

ayrı dün real madrid maçını yükledim adamlar 10 dk +301 oluyor kanalda yep yeni sıfır ama ben açınca şuana kadar 10 kişi izlemiş garip değilmi ? :D

farklı kategorilerde deneyin belki kategoride sorun vardır

içerik izlenen içeriktir yani etiketsiz açıklamasız bile video yüklediğimde bile hit alıyor ama şuan nafile

ayrı dün real madrid maçını yükledim adamlar 10 dk +301 oluyor kanalda yep yeni sıfır ama ben açınca şuana kadar 10 kişi izlemiş garip değilmi ? :D

Yahu bende diyorum ki kendin demissin siralama almiyor diye. Index almayan, siralamada olmayan videolar nasil izlensin?

Benim gözlemlediğim kanal tarihi çok önemli bir nokta kanalın açılış süresi ne kadar eski ise indexlenmesi o kadar kolay oluyor.Örneğin ben bundan bir ay önce kanalı açmışsam ilk zamanlar sürekli olarak bu problemi yaşıyordum.

Yahu bende diyorum ki kendin demissin siralama almiyor diye. Index almayan, siralamada olmayan videolar nasil izlensin?

index alıyor ama sıralamada filitreden bugün beya bir hafta seçtiğimizde gözükyor ama genel de gözükmüyor gözüksede 10-15 sayfalarda sorun bu işte

---------- Mesaj saat 11:18:44 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 11:17:41 civarında gönderildi. ----------

Benim gözlemlediğim kanal tarihi çok önemli bir nokta kanalın açılış süresi ne kadar eski ise indexlenmesi o kadar kolay oluyor.Örneğin ben bundan bir ay önce kanalı açmışsam ilk zamanlar sürekli olarak bu problemi yaşıyordum.

bu olay 1 ay öncesine doğruydu şuan elimde 2008 kanal var durumu aynı :S

index alıyor ama sıralamada filitreden bugün beya bir hafta seçtiğimizde gözükyor ama genel de gözükmüyor gözüksede 10-15 sayfalarda sorun bu işte

---------- Mesaj saat 11:18:44 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 11:17:41 civarında gönderildi. ----------

bu olay 1 ay öncesine doğruydu şuan elimde 2008 kanal var durumu aynı :S

hocam 2008 yılından kalma kanalım var diyorsunuz ama o kanalı ne kadardır aktif olarak kullanıyordunuz.
Bakın benim anlatmak istegim nokta şu ; örneğin kanalı açtık 100-150 video yükledik bir günde bi dahada girmedik kanala (spam olayı yani) ytde bunu anlıyor ve böyle kanallar sıralamalardan düşürüyor.Tahminimce bir algoritma var kanalın aktifligine göre kanalı sıralamalarda yükseltiyor yada aşagılara çekiyor.Demek istegim yt çöp kanalları daha çok aşağılara çekiyor.twitterdaki çöp hesaplar gibi düşünün her ay belli miktarda hesap siliniyor hani.Umarım fikirlerimi anlatabilmişimdir.

Arkadaşlar bu soruna cevap vereyim, Bir vps kullanıyorum şuan hangi başlıkta hangi videoyu atarsam atayım direk kelimelerde 1. sayfada ilk 10 dayım. Bir çok analiz yaptım gerek küçük resim gerek içerik, başlık, etiket edindiğim kanı aynen şudur; Kullanılan vps temiz ve kaliteliyse, o vps'de daha önceden bu tür işler yapılmamışsa hele hele verilen ip numarası temizse her açılan kanalda her yüklenen video anında index alır, video yüklenilen kanal ise eski ve uyarı almamış temiz bir kanalsa direk kafadasınız ilk 10'dasınız.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri