Ünleme Düşen Hesap Giriş Devre Dışı Bırakıldı ÇÖZÜM

bayburt16

Kayıtlı Üye
[MENTION=9259]Diner[/MENTION] [MENTION=8541]aliq[/MENTION] arkadaşlar anlatmamı istedi konu açayım dedim bilmeyen herkes faydalansın.
kanalınız açılır garantisini vermiyorum üstüne üstlük kanalınız kapanabilir %80 diyorum. ona göre kendiniz düşünün karar verin. önceden 2 hafta önce filan bu şekilde 3 4 kanalımı açtırdım. 3 gün önce yaptıgımda 3 kanalımı da kapattılar girişini açıp kanalı kapattılar yani. mailde gmailinizi açtık üzgünüz filan diyor ama kanalı kapatıyorlar.
size anlatırken bende ünlem olan kanalım ile forumu gönderip başvurdum beraber bekleyeceğiz. kanalım 1 nisan 2015 açılmıs videolar 1 senelik bakalım ne olacak.

evet tam konuyu oluştururken hemen cevap geldi hayret 1 dk bile sürmedi :) vee sonuç aşağıda :D bu arada saate aldanmayın fransadayım

r9k6nz.png

1dWVqb.png

v42XrD.png

L3zZmz.png

1 kanalımı gönderdim bu yolu denedim diye hatırlıyorum ama bakalım sizin şansınıza açılırsa çok memnun kalıcam hocam :) İlginiz için teşekkür ediyorum.

1 kanalımı gönderdim bu yolu denedim diye hatırlıyorum ama bakalım sizin şansınıza açılırsa çok memnun kalıcam hocam :) İlginiz için teşekkür ediyorum.

son resme bak hocam acıldı kanal :D yıne böyle mail atıyorlar ama bazen kanalı kapatıyorlar

son resme bak hocam acıldı kanal :D yıne böyle mail atıyorlar ama bazen kanalı kapatıyorlar

hali hazırda 1 itirazınız bulunuyor demişler. Bende şans olsa hocam sizinkini hemen yanıtlıyorlar benimkini 1 yıl sonra yanıtlarlar. Ne zaman itiraz ettim onu bile bilmiyorum :D

2.hesabı da açtırdım bugün sistemin başında kim varsa hemen onaylayıp açıyor kanalları bari hepsini açtıram sizde kaçırmayın :D

iki kanal için denedim fakat askıya alınmış kanal diyor . açtırmaktan tam kastınız neydi acaba :S bide faydası ne onu anlamadım yardımcı olabilir misiniz
spamdan kapanan kanallar için geçerli değil anladıgım .

daha önceden ne hikayeler yazdım açılmadı..

yine açılmadı.. başka kanallarda deyeneceğim..

teşekkürler..

Bazi arkadaslar olayi yanlis anladi galiba bu kanal profiline unlem dusen hesaplar icin %80 unlem olanlarin hesap girisleri devre disi birakiliyor. Bu o kanallarin girisini acmak icin

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri