Ünleme düşmeden Para Kazanmayı Açma Hakkında Beyin Fırtınası

Web_Scripti

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.videoyap.com
Merhabalar,

Öncelikle bu konuyu açma amacım videoyap.com içerisinde yeni ünlem olayına bir çözüm getirmektir.

Bugün bir üyem bir öneride bulundu. Bunun hakkında bilgisi olanlar yazar ve nasıl aşacağımızı bulursak sistem entegresini yapacağım.

Arkadaşın Önerisi:
1- Yeni eklenmiş videolarda, para kazanmaları açmadan tüm videoların başlık etiket açıklama değişsin. rastgele sayılar şeklinde.
2-para kazanmalar açılsın.
3-başlık etiket açıklama eski haline dönsün..
bu şekilde videolar soru işareti yanmadan direk yakacaz ve ünlemden kurtaracaz.

Bildiğiniz üzere bu sistem bizim soru işaretine dönmüş videolarda uyguladığımız sistemin benzeridir. Eğer artık yeni ünlem olayına kesin şeyler konuşabilirsek sisteme entegresini yapacağım.

Bu konuda sormak istediklerim:

1) Küçük büyük her kanalda para kazanma açıldığında herkes ünlem sıkıntısı çekiyor mu?

2) Video başlığını etiketini ve açıklamasını sayı yaptıktan sonra para kazanmayı açınca ünleme dönüştüğünü gördünüz mü? veya tam tersi para kazanma açıldığını gördünüz mü?

3) Bir defa ünlem yandıktan sonra o videonun para kazanması kapatılsa sonra başlığı etiketi ve açıklaması rakam yapılsa ve sonrasında para kazanması açılsa nasıl bir işlem olur? Çünkü bir video belki ünlem almayacaktır onu bu şekle alırsak sıkıntı olurr. ünlemli videoyu düzeltmek en doğrusu gibi geliyor.

Lütfen deneyimli arkadaşlar yazarsa sevinirim. Gün sonunda çıkacak beyin fırtınasına göre videoyap.com içerisinde otomatik uygulamaya geçilecektir.

ben ne yapıp ne ettiysem adsense hesabıma bağlı kanallarda ? olanları $ a çevirtemedim.
direkt olarak ünlem olmakta.

para kazanması zor olan hd ve maç görüntüleri üzerinde denemeler yaptım ancak başarılı olamadım hiçbir şekilde.

umarım güzel bir konu olurda çözüm çıkar. bizde bunu kendi sistemlerimize entegre ederiz.

adsense hesabıma bağlı olmayan bir kanalda denemelerimi yaptım. onuda belirteyim. etkisi vardır / yoktur tam olarak bilemeyeceğim.

Hocam botunuzu tekrar aldım kullanıyorum şu an. Bundan 5-6 ay öncesine bakarsak sistem oldukça gelişmiş tebrik ederim. Ancak şöyle bir durum var ki, adsense bağlı kanalların hiçbirinde çektiğim videoların %10'unun $ ışığını yakamadım. Yanlış anlaşılmasın bot ile alakalı bir şey demiyorum ancak bu beyin fırtınasını yaklaşık 24 saattir bende kendi başıma yapıyorum bir sonuç bulamadım.

Ünlem olayının ilk sıklaştığı zamanlar bir videonun ünleme düşmesi belli bir süreç sonrasında oluyordu. Soru işaretini Title yöntemiyle aşınca izlenim alan video ünleme düşmeye başladı. Şimdi ise resmen video atar atmaz ünleme takılmaya başladı.

Dün attığım 560 videonun 416 tanesi ünleme takılmış. Adsense bağlamadan çöp bir kanalda deneme yapmıştım. Kategori komik videolar...

Yine 2 gün boyunca video atıp para kazanmayı etkinleştirmediğim bir kanalda , 1167 Videonun para kazanma açıldıktan sonra $ ışığı yanan video sayısı 259. Kategori Haber...

Vine videolarında bile ünlem oranı %30-40 arttı.
Spor, çizgifilm, dizi, tv show ; bu kategorilerde istatistik tutmadım ancak denediğim yöntemler ile $ ışığının yakılması bilindik yöntemlerle imkansız.

Ben farazi konuşmuyorum denediğim yöntemleri, uygulama yapılan yöntemlerin verilerini aktarmaya çalıştım. Güzel bir konu olmuş ancak ünlem olayı Şubat ayında iyice ön planda kaldı. Konunun pozitif noktalara getirilebilmesi temennisiyle iyi çalışmalar dilerim

video ünleme düştükten sonra başlık etiket filan değiştirince fark etmiyor o videonun otamatik para kazanması kapanıyor video yükledikten sonra işleniyordayken videonun kategorisini değiştirip para kazanmasını açınca video inceleniyor yani soru işaretinde takılı kalıyor sonra tekrardan Title sayı filan yapıp $ dönüyor

Dünden beri yaklaşık 15 kanal yaptım 100-200 video arasında değişen.Bu kanallardaki videoların maximum%5 lik kısmı ünleme düştü.

Normalde daha çoktu fakat yeni bir özellik keşfettim.Botta kelime bazlı video aratırken telif riski düşük tüm zamanlar ve creative commons u seçtiğim zaman ünlem olayı 100 videoda %3 e düşmüş durumda.

Bu sorun günlerdir bana uyku uyutmadı. Çok can sıkıcı. Bu ünlemlerin kesin olarak neye göre çıktığı, hangi şartlarda hangi koşullarda geldiği çok değişken. Abone sayısı yüksek, ana kanalım diyebileceğim bir kanal da hangi videoyu atarsam atayım direk ünleme düşüyor. Camtasia studio ile videoyu değiştirmeyi, hızıyla oynayıp youtube da ID lenmemiş bir video haline getirip yüklemeyi de denedim ama sonuç yine aynı. Bir süre soru işaretinde durduktan sonra 1 dakika kadar sonra hemen ünleme düştü. Yani açıkçası olayın özgün video yada youtube to youtube dediğimiz ID lenmiş videolarda ilgili olduğunu da düşünmüyorum. Özgün yada kopya video farketmeksizin bu sorun var çünkü. 3-4 gündür bu ünlem olayını incelemelerim sonucu bunun artık bir kanal bazlı operasyon olduğunu düşünmeye başladım. Kanalınız isterse hiç telifsiz, tertemiz bi kanal olsun eğer youtube bunu bir şekilde takibe yada incelemeye aldımı ünlemler arka arkaya geliyor.

İlk başlarda bunu geçici bir sorun olduğunu düşünüyordum ama şu anda gördüğüm sorun genel bir uygulama gibi. Forumda bahsedilen ünlemden kurtulma teknikleri de açıkçası bi işe yaramadı. Şak diye ünlemi yapıştırıveriyor video yüklenince. Bu ünlem yüzünden kanalı güncelleyemiyorum yada videoları para kazanmaya kapalı atmak durumunda kalıyorum.

Bu ünlem olayı aslında çok önemli bir sorun, Youtube olayının sonunu getirebilecek bir şey eğer düzelmezse. Fakat gördüğüm kadarıyla herkeste de bu sıkıntı yok. Ben tüm videolarımı elle tek tek yükleyen birisiyim Bot vs kullanmıyorum ama bu soruna kesin çözüm getiren bir bot olursa bota da geçebilirim. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Umarım en kısa sürede bir çözüm üretebiliriz bu duruma.

arkadaşlar dikkatinizi çekeyim. yeni sorunumuz soru işareti=ünlem.. ünlemden kurtulmak için soru işaretlerinden kurtulmamız gerekiyor. para kazanmaları aktif etmeden başlık açıklama etiket değiştirip soru işaretine takılmadan dolayısıyla ünleme düşmeden direk yanacak. ünleme düştükten sonra çaresi yok zaten

Ben bu konuya şöyle bir çözüm buldum ben şu anda vds ve bot kullanmıyorum manuel yükleme yapıyorum Bu ünlem olayı çıktı çıkalı çözümüm şu şekıldedır Mesela kanalıma Tuncayın komik videosu başlığında bir video yükleyeceğim Öncelikle başlığını şu şekıl yapıyorum Tnckmikvdosu yani boyle adını ve başlığını anlamsız bir şekilde değiştirip yükluyorum sonra dolar ışığı yanana kadar etiket açıklama girmiyorum en geç 2-5 dk arası dolar ışığı yanıyor arada çok nadır de olsa yanmayan oluyor bu süre zarfında yanmayanları direk siliyorum Para kazanma aktif olunca tekrar başlık ,etiket,açıklama giriyorum Böyle yaptığım hiç bir video şu ana kadar tekrar ünleme düşmedi

ben ne yapıp ne ettiysem adsense hesabıma bağlı kanallarda ? olanları $ a çevirtemedim.
direkt olarak ünlem olmakta.

para kazanması zor olan hd ve maç görüntüleri üzerinde denemeler yaptım ancak başarılı olamadım hiçbir şekilde.

umarım güzel bir konu olurda çözüm çıkar. bizde bunu kendi sistemlerimize entegre ederiz.

adsense hesabıma bağlı olmayan bir kanalda denemelerimi yaptım. onuda belirteyim. etkisi vardır / yoktur tam olarak bilemeyeceğim.

Evet sistemlere entegre edip yardımcı olmak bizlere düşüyor. İnşallah bir çözüme ulaşıcaz.

Hocam botunuzu tekrar aldım kullanıyorum şu an. Bundan 5-6 ay öncesine bakarsak sistem oldukça gelişmiş tebrik ederim. Ancak şöyle bir durum var ki, adsense bağlı kanalların hiçbirinde çektiğim videoların %10'unun $ ışığını yakamadım. Yanlış anlaşılmasın bot ile alakalı bir şey demiyorum ancak bu beyin fırtınasını yaklaşık 24 saattir bende kendi başıma yapıyorum bir sonuç bulamadım.

Ünlem olayının ilk sıklaştığı zamanlar bir videonun ünleme düşmesi belli bir süreç sonrasında oluyordu. Soru işaretini Title yöntemiyle aşınca izlenim alan video ünleme düşmeye başladı. Şimdi ise resmen video atar atmaz ünleme takılmaya başladı.

Dün attığım 560 videonun 416 tanesi ünleme takılmış. Adsense bağlamadan çöp bir kanalda deneme yapmıştım. Kategori komik videolar...

Yine 2 gün boyunca video atıp para kazanmayı etkinleştirmediğim bir kanalda , 1167 Videonun para kazanma açıldıktan sonra $ ışığı yanan video sayısı 259. Kategori Haber...

Vine videolarında bile ünlem oranı %30-40 arttı.
Spor, çizgifilm, dizi, tv show ; bu kategorilerde istatistik tutmadım ancak denediğim yöntemler ile $ ışığının yakılması bilindik yöntemlerle imkansız.

Ben farazi konuşmuyorum denediğim yöntemleri, uygulama yapılan yöntemlerin verilerini aktarmaya çalıştım. Güzel bir konu olmuş ancak ünlem olayı Şubat ayında iyice ön planda kaldı. Konunun pozitif noktalara getirilebilmesi temennisiyle iyi çalışmalar dilerim

Teşekkürler hocam sağolasın istatistikler için. Vine videolar dahi bunu yapıyorsa sorun büyük demektir. Buna çözümü getiricez inşallah.

video ünleme düştükten sonra başlık etiket filan değiştirince fark etmiyor o videonun otamatik para kazanması kapanıyor video yükledikten sonra işleniyordayken videonun kategorisini değiştirip para kazanmasını açınca video inceleniyor yani soru işaretinde takılı kalıyor sonra tekrardan Title sayı filan yapıp $ dönüyor

Merhaba hocam, kategori değiştirme olayını tam anlıyamadım direk başlık etiket ve açıklamayı değiştirip para kazanmayı açmak işe yaramıyor mu acaba? Bide kaç saniye sonra para kazanma yanmış oluyor acaba?

Dünden beri yaklaşık 15 kanal yaptım 100-200 video arasında değişen.Bu kanallardaki videoların maximum%5 lik kısmı ünleme düştü.

Normalde daha çoktu fakat yeni bir özellik keşfettim.Botta kelime bazlı video aratırken telif riski düşük tüm zamanlar ve creative commons u seçtiğim zaman ünlem olayı 100 videoda %3 e düşmüş durumda.

Merhabalar, çok düşük bir oran gerçekten tebrik ederim. Çok güzel bir noktaya değinmişsiniz, Kelime bazlı eklemede bir çare olabilir. Fakat kanal kopyalama işlemlerinde çözüme ulaştırması imkansız.

Bu sorun günlerdir bana uyku uyutmadı. Çok can sıkıcı. Bu ünlemlerin kesin olarak neye göre çıktığı, hangi şartlarda hangi koşullarda geldiği çok değişken. Abone sayısı yüksek, ana kanalım diyebileceğim bir kanal da hangi videoyu atarsam atayım direk ünleme düşüyor. Camtasia studio ile videoyu değiştirmeyi, hızıyla oynayıp youtube da ID lenmemiş bir video haline getirip yüklemeyi de denedim ama sonuç yine aynı. Bir süre soru işaretinde durduktan sonra 1 dakika kadar sonra hemen ünleme düştü. Yani açıkçası olayın özgün video yada youtube to youtube dediğimiz ID lenmiş videolarda ilgili olduğunu da düşünmüyorum. Özgün yada kopya video farketmeksizin bu sorun var çünkü. 3-4 gündür bu ünlem olayını incelemelerim sonucu bunun artık bir kanal bazlı operasyon olduğunu düşünmeye başladım. Kanalınız isterse hiç telifsiz, tertemiz bi kanal olsun eğer youtube bunu bir şekilde takibe yada incelemeye aldımı ünlemler arka arkaya geliyor.

İlk başlarda bunu geçici bir sorun olduğunu düşünüyordum ama şu anda gördüğüm sorun genel bir uygulama gibi. Forumda bahsedilen ünlemden kurtulma teknikleri de açıkçası bi işe yaramadı. Şak diye ünlemi yapıştırıveriyor video yüklenince. Bu ünlem yüzünden kanalı güncelleyemiyorum yada videoları para kazanmaya kapalı atmak durumunda kalıyorum.

Bu ünlem olayı aslında çok önemli bir sorun, Youtube olayının sonunu getirebilecek bir şey eğer düzelmezse. Fakat gördüğüm kadarıyla herkeste de bu sıkıntı yok. Ben tüm videolarımı elle tek tek yükleyen birisiyim Bot vs kullanmıyorum ama bu soruna kesin çözüm getiren bir bot olursa bota da geçebilirim. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Umarım en kısa sürede bir çözüm üretebiliriz bu duruma.

Evet dediğiniz gibi bende telefonumdan çektiğim videoyu milyon izlenmeli kanalıma attım para kazanma ünleme dönüştü. küçük kanalıma attım $ a dönüştü. Yani şuanda aslında youtube bana göre bir kanalın durumuna bakmıyor gibi geliyor. Videoyu zaten incelemiyor sadece başlığı inceliyor gibime geliyor. Ne kadar daha böyle yapar olayı beni düşündürüyor.

arkadaşlar dikkatinizi çekeyim. yeni sorunumuz soru işareti=ünlem.. ünlemden kurtulmak için soru işaretlerinden kurtulmamız gerekiyor. para kazanmaları aktif etmeden başlık açıklama etiket değiştirip soru işaretine takılmadan dolayısıyla ünleme düşmeden direk yanacak. ünleme düştükten sonra çaresi yok zaten

Hocam peki başlık etiket ve açıklamayı para kazanmayı açmadan değiştirip. sonrasında para kazanmayı açarsak % kaç oranında $ yanıyor?

Videolar artık direk ünleme dönüyor,bunun sebebi youtube'un videoları ID 'sinden tanımasıdır.
Videoyu yeni bir video haline getirmeden bunu geçemezsiniz.
Convert edebilir,kırpabilirsiniz.Bu şekilde ID kaybolur ve ünleme düşmez. DENENMİŞTİR.

not:Videolara rastgele başlık açıklama girmek ID'yi değiştirmeyeceğinden dolayı bir işe yaramayacaktır.

Videolar artık direk ünleme dönüyor,bunun sebebi youtube'un videoları ID 'sinden tanımasıdır.
Convert edebilir,kırpabilirsiniz.Bu şekilde ID kaybolur ve ünleme düşmez. DENENMİŞTİR.

not:Videolara rastgele başlık açıklama girmek ID'yi değiştirmeyeceğinden dolayı bir işe yaramayacaktır.

Kendi çektiğim video ünleme düşüyor. Convert edilende düşüyor. Youtube ID sistemine baksa başlık etiket ve açıklama değiştirip para kazanmayı açtırmaz ki.

Maalesef kardelşim.

ben zaten sistemimimde o youtubenin indirirken verdiği o id yi sildiriyorum ona rağmen ünlem geliyor.

onu geçtim akşam maçtan çektiğim görüntü bile anında ! e dönüştü. bunun ID ile alakası olmadığına %100 eminim

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] forumda bi konu vardı bende ordan öğrendim hocam video yükleme işlemi bitip video işleniyor'a işlemine geçtikten sonra hemen videonun kategorisini değiştirip para kazanmasını açınca video yüklendikten sonra (?) işaretinde takılı kalıyor yani hemen ünlem gelmiyor daha sonra video düzenlemelerden başlığını ve etiketini değiştirince $ işaretine dönüyor. http://www.ytpara.com/youtube-hakki...z/23741-aninda-unlem-dusme-sorunu-cozumu.html

Hocam peki başlık etiket ve açıklamayı para kazanmayı açmadan değiştirip. sonrasında para kazanmayı açarsak % kaç oranında $ yanıyor?
kapsamlı deneme şansım olmadı elimde bunu topluca deneyecek bi yazılım yok. benimki bir fikir ama tahminimce %90 üzeri başarı sağlanır.

Son yaptığım kanalda 150 videodan sadece 2 tanesi ! e düştü :)

Çok güzel bir oran gerçekten. Creative commons'un amacı videoyu yükleyenin halka açık para kazanma yapmasıdır. Yani kişi bu videoyu duyurmak istiyor ve video haklarını piyasaya verdiğini bildirdiği içindir. Tabi her türlü video bulmak zor.

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] forumda bi konu vardı bende ordan öğrendim hocam video yükleme işlemi bitip video işleniyor'a işlemine geçtikten sonra hemen videonun kategorisini değiştirip para kazanmasını açınca video yüklendikten sonra (?) işaretinde takılı kalıyor yani hemen ünlem gelmiyor daha sonra video düzenlemelerden başlığını ve etiketini değiştirince $ işaretine dönüyor. http://www.ytpara.com/youtube-hakki...z/23741-aninda-unlem-dusme-sorunu-cozumu.html

Evet bu konuda olumlu görüşler var. Kategori değiştirme olayı tabi bana biraz fuzili bir iş olarak geldi. Denemeyi yaptım daha yükleme bitmeden dolara çevirme normaldede soru işaretine getirdi.

kapsamlı deneme şansım olmadı elimde bunu topluca deneyecek bi yazılım yok. benimki bir fikir ama tahminimce %90 üzeri başarı sağlanır.

Anladım hocam, topluca yapacak yazılımı entegre etmeye çalışcam fakat 1 günde 2 milyona yakın video deneneceği için herkesin kanalını riske atmadan kesin çözüme ulaşmak istiyorum. Bu fikirde olumlu olursa tabiki uygulanması hemen yapılacaktır.

O şekilde açtığım videolar büyük kısmı 12-24 saat arası ünleme düştü

Evet bu konuda olumlu görüşler var. Kategori değiştirme olayı tabi bana biraz fuzili bir iş olarak geldi. Denemeyi yaptım daha yükleme bitmeden dolara çevirme normaldede soru işaretine getirdi.

normal yükledikten sonra video ? düştüğü an 2 sn sonra ünleme düşüyor aradaki fark o şuandaki

---------- Mesaj saat 09:56:45 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 09:51:24 civarında gönderildi. ----------

O şekilde açtığım videolar büyük kısmı 12-24 saat arası ünleme düştü

ben dün gece denedim bakalım ilerleyen vakitlerde ne olacak

Galiba pek ünleme düşmemesi için para kazanmayı açmadan önce başlık etiket ve açıklamayı rakam yapıp sonra para kazan yapmayı deneyen olmadı. Bu nedenle iyi bir sonuca ulaşamadık. Bu sorunu çözmek için anladığım kadarıyla daha zamana ihtiyaç var. %100 kesin bir cevap bulamadık.

Hocam şöyle birşey var.
Benim para kazanması kapanınca Direkt videoları sıfır kanala attım ! düşmüştü tüm kanal aynı kanalı c/p yapınca Diğer kanallardaki tüm videolar yine ! oldu.
Yani ünleme düşen videolar isim vs değiştirsekte Yt to Yt yapınca yine ! olacaktır.

! düşmeden şu şekilde olabilir bazı videolar atılınca kalabiliyor hemen ! olmadan tekrar para kazanma kapatıp isim değiştirince $ yanıyor.

En etkili çözümlerden biri belki isimleri değiştirmek olabilir ilk Yt to Yt yaparken videoları.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri