Ünlemi %100 aşmayı bilenler mevcut !

• Kullanıcı Sinan.T
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

Sinan.T

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar kanallarımın bir tanesindeki en hit almış videonun adını youtube'da arattığımda (bugün olarak) benim kanalımdan kopyalanmış olarak buldum.
Videoyu açtığımda ise reklamlar mevcuttu 7-8 dakika aralıklarla eklenmiş olarak.

Kanalı incelemeye başladığımda ise tüm videoları benden çektiğini farkettim ve tüm videolarında video içi reklamlar aktifti..

Daha detaylı baktığımda ise kanal partner değil , adsense ile ilişkilendirilmişti.

Sonuç olarak , tüm videoları benim kanalımdan eksiksiz olarak kopyalamış (etiket ve açıklamalarımı kendim hazırlamıştım ) tamamını bugün yüklemiş , ve tamamında video için reklamlar aktif ve kanal adsense ile ilişkilendirilmiş.. :)
Sanıyorum aramızda ünlemi %100 olarak aşmayı bilenler mevcut.. :)

Rakam algoritması videoyapta var..

Hocam böyle bir günde bilen arkadaşlarında söyleyeceklerini sanmıyorum.

İyi de videoyap'ta çözüm olmuyor ki hepsine. 50 videodan yeri geliyor 1 tane yükleniyor, yeri geliyor 45 tane yükleniyor. Mesele o değil bence.

Mesele ne biliyor musunuz? Biliyorsanız bize de söyleyin de bizde kurtulalım :D

Kanalın adsense olmadığını nasıl anladın pek. Yani nasıl emin oldun bu kadar?

Öyle bir anlattıkin ki kendimden şüphelendim yeminlen :D

Hocam videolarını alan kanalın abone sayısına dikkat ettiniz mi? Kanalın abone sayısı kaçtı acaba, yabancı forumlarda birkaç sistemden bahsediyorlarda, o yüzden sorum.

ünlem ünlü oldu olalı çoğumuz sıkıntıdayız şuan çalışmalar yapıyorumda bir türlü aşılamıyor aşan arkadaşlar varsa helal olsun pro spamcı olmuşlar artık :D

evet var ve bu forumda bundan adım kadar da eminim. herkes kendı çıkarını dusunuyor bu forumda böyleleri hala barınmaya devam ediyor.

bunun rakam fonksiyonu ile alakalı yoktur.
o sizden alınmış videların olduğu kanalın açılış tarihine baktınız mı? kanal ne zaman açılmış diye

evet var ve bu forumda bundan adım kadar da eminim. herkes kendı çıkarını dusunuyor bu forumda böyleleri hala barınmaya devam ediyor.

atasozleri-9.jpg

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri