Ünlemi %90 geçme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

coldcrafting

Yasaklanmış
wbN6XG.jpg

Günlük rahat bir şekilde 5-10k arası video yüklüyorum.Kategori ve ülkeden nasıl video yapılacağını sadece satıyorum.

Bu yöntem ile izlenme ve tıklanmada ona göre artmaktadır..
Bugün aldığım izlenme 7k 135 tıklama aldım.

Fiyat : 200 TL

NOT : Videoyap ünlem geç sistemi kullanmıyorum.Herhangi bir edit programı kullanmıyorum.Çerçeve eklemiyorum.Çalıştığım ülke ve kategori gereği ünlem ve eşleşen sıkıntısı fazla yok.

Bugünkü izlenme ve tıklanma oranları :
wvMadO.jpg

İsteyen istediği şeyi satarda.
Şöyle bir problem var.
Hangi kategori, hangi videolar %90 yanıyor?
Birde onları yazsan.

Dizi geçiyor mu?
Çizgi geçiyor mu?

Videolar üstünde herhangi bir programla edit yapıyor musun?

vs vs vs. . .

Uzar gider bu liste.
Açıkçası nafile bir satış.
:cool:

Hayırlıs işler.

Biraz detay verseydiniz iyi olurdu mesela hangi kategorilerde deneme yaptığınızı,video uzunluğu vs.. gibi bilgiler hem satışınıza yardımcı olur.

İsteyen istediği şeyi satarda.
Şöyle bir problem var.
Hangi kategori, hangi videolar %90 yanıyor?
Birde onları yazsan.

Dizi geçiyor mu?
Çizgi geçiyor mu?

Videolar üstünde herhangi bir programla edit yapıyor musun?

vs vs vs. . .

Uzar gider bu liste.
Açıkçası nafile bir satış.

Hayırlıs işler.

Videoyap ünlem geç sistemi kullanmıyorum.Herhangi bir edit programı kullanmıyorum.Çerçeve eklemiyorum.Çalıştığım ülke ve kategori gereği ünlem ve eşleşen sıkıntısı fazla yok.

ya birisi ünlemi aşma satılır diye konu açtı.biriside faydalanmak istiyor.ünlemi aşsan 200e satar mısın bunu ? ben şahsen 2kdan aşağı vermem.bütün videoları ben yüklerim neden başkasına kaptırayım ki ? bırakın abi aşmayın ünlemi özgün çalışın.

Kardeşim hayırlı satışlar boşalttınmı pm ni atıyımmı pm :D

Videoyap ünlem geç sistemi kullanmıyorum.Herhangi bir edit programı kullanmıyorum.Çerçeve eklemiyorum.Çalıştığım ülke ve kategori gereği ünlem ve eşleşen sıkıntısı fazla yok.

Bu forumda kime ne sorsam hep sorduğum sorular hariç ne kadar gereksiz yanıt varsa veriyor.
Sende onlara dahil oldun.

Bak bakalım ben neler sormuşum sen ne cevap yazmışsın.

her üye 1 lira versin bana ben satın alıp forumda paylaşayım. Sonra o kategoriyi darma duman edelim.

ya birisi ünlemi aşma satılır diye konu açtı.biriside faydalanmak istiyor.ünlemi aşsan 200e satar mısın bunu ? ben şahsen 2kdan aşağı vermem.bütün videoları ben yüklerim neden başkasına kaptırayım ki ? bırakın abi aşmayın ünlemi özgün çalışın.

2k dan aşağı vermezsin de kim alır. :)
Bir, bu işten para kazanamayan adam eğer para-çokomel değilse 200 tl verip te bir taktik satın almaz.
İki, eğer bu işten para kazanan biriyse bu taktiğe gerek duymaz.
Hayırlı satışlar diyorum yinede sonuçta herşeyin bir alıcısı vardır.

bir kişi 200 tl verip almayacaktır bence. ortalaşa olup alan olur mu bilemem.

hayırlı satışlar dilerim şimdiden hocam

bırakın Allahınızı severseniz ya ben 1500 video çekiyorum kanalıma ortalama 1200 tanesi para kazanmaya açılıyor ve videoların süresi 5 dakikadan kısa.

başka bi kanala 1500 video çekiyorum +15 dakika uzunluğunda video botla maksimum 700 tanesi para kazanması aktif oluyor.

yani diyeceğim o ki sen bu sistemi +15 dakikadan uzun videolar için 100 video dan 90 tanesinin para kazanması açık olsun tamam kabul ama videoların süresi belli değil o belli değil bu belli değil bu sistem böyle işlemez.

al sana da benden bi taktik tarafımca denenmiştir %100 ünlemi geçme sorunu
1584 video çektim başka bi kanala botla 1578 tanesi para kazanmaya açıldı videoların süreside 1 - 2 saniye güle güle kullan.

kusura bakmayın ama ben kapatırım..
umut tacirliğinin lüzumu yok.

---------- Mesaj saat 01:50:55 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:49:58 civarında gönderildi. ----------

ben bir kanal vereyim %1 geçin hak vereyim ama bu sistemi her kategoride geçerim demek iddaalı olmuş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri