Ünlemi geçtiğim videolar yeni kanalda ünlem verdi.

• Kullanıcı Mtkn58
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Mtkn58

Kayıtlı Üye
Yaklaşık 100 video. Her biri 30-35 dakika uzunlukta. Hepsi ünlem vermişti. Devamında render ile zoom yaptım ve hepsini ünlemden kurtardım.

Bu videoları 5-6 farklı kanala attım hepsinde para kazanmaları yandı.

Asıl sorun şimdi başlıyor.

190 video. Hepsi 35-40 dakika. 190/185 ünlem vermişti. Tekrar zoom yaparak ünlem geçtim. 190/188 ünlemden kurtuldum.

Neyse bu 188 videoyu liste dışı tuttum. Aynı gün 5-6 kanala atayım bunları da dedim. Bir de ne göreyim. Diğer tüm kanallarda 190/190 ünlem aldım. Render yaptığım tüm videolar ünlem verdi. Arkadaşlar hiç bir anlam veremedim.

Tekrar daha fazla zoom yaptım sonuç aynı. Dedim zamandan falan yakalıyordur. 1-2 dakika kestim yok yine aynı.

Yani ben Youtube'nin video tanıma sisteminin bu kadar kısa sürede çalışacağını düşünmedim. Hayır çalıştı bu sistem neden o 100 videoluk seride çalışmadın arkadaş. Neden 190 videoluk seride çalıştı.

Arkadaşlar bu 190 video hikaye mi oldu. Nasıl bir ayar yaparak kurtulabilirim sizce ? Yoksa vaz geçip bir kanalda mı tutayım bu videoları. 5-6 kanal iyi oluyordu.

Edit: Çok normal bir sorun mu bilmiyorum. Ünlem işinde biraz yeniyim. Kusuruma bakmayın.

Yaklaşık 100 video. Her biri 30-35 dakika uzunlukta. Hepsi ünlem vermişti. Devamında render ile zoom yaptım ve hepsini ünlemden kurtardım.

Bu videoları 5-6 farklı kanala attım hepsinde para kazanmaları yandı.

Asıl sorun şimdi başlıyor.

190 video. Hepsi 35-40 dakika. 190/185 ünlem vermişti. Tekrar zoom yaparak ünlem geçtim. 190/188 ünlemden kurtuldum.

Neyse bu 188 videoyu liste dışı tuttum. Aynı gün 5-6 kanala atayım bunları da dedim. Bir de ne göreyim. Diğer tüm kanallarda 190/190 ünlem aldım. Render yaptığım tüm videolar ünlem verdi. Arkadaşlar hiç bir anlam veremedim.

Tekrar daha fazla zoom yaptım sonuç aynı. Dedim zamandan falan yakalıyordur. 1-2 dakika kestim yok yine aynı.

Yani ben Youtube'nin video tanıma sisteminin bu kadar kısa sürede çalışacağını düşünmedim. Hayır çalıştı bu sistem neden o 100 videoluk seride çalışmadın arkadaş. Neden 190 videoluk seride çalıştı.

Arkadaşlar bu 190 video hikaye mi oldu. Nasıl bir ayar yaparak kurtulabilirim sizce ? Yoksa vaz geçip bir kanalda mı tutayım bu videoları. 5-6 kanal iyi oluyordu.

Edit: Çok normal bir sorun mu bilmiyorum. Ünlem işinde biraz yeniyim. Kusuruma bakmayın.

Normal bir şey.Ünlemden kurtarmak için farklı işlemler yapman gerekiyor aynı işlemi yapınca %100 ünlem verir.Kanal kara listede olabilir.Her attığını ünlem verir.Katagori önemlidir. 1 videoyu 5 farklı kanala atsan dolar yanar, başka bir videoyu 2. kanala attığında ünlem verir vs.

Son düzenleme:
Normal bir şey.Ünlemden kurtarmak için farklı işlemler yapman gerekiyor aynı işlemi yapınca %100 ünlem verir.Kanal kara listede olabilir.Her attığını ünlem verir.Katagori önemlidir.

Kanal 0 kanal zaten. Kara liste imkansız. Çünkü o ünlemden geçtiğim 100 serilik videodaki bazı videoları attım kanala dedim acaba kanalda mı sorun var diye. Yok onların para kazanmaları yandı. Ama bu 190 serilik video yok olmuyor. Kategoride aynı

hocam bu normal
1 kere $ yaktığın videoyu 2. kez aynı şekilde dolar yakamassın

hocam bu normal
1 kere $ yaktığın videoyu 2. kez aynı şekilde dolar yakamassın

Hocam ilk o 100 serilik videoları nasıl yaktım :)

Şaka değil. 5 farklı adsense kanalına attım. Hepsinde 100'ü de yandı. Demek ki şans. Teşekkür ederim.

Hocam ilk o 100 serilik videoları nasıl yaktım :)

Şaka değil. 5 farklı adsense kanalına attım. Hepsinde 100'ü de yandı. Demek ki şans. Teşekkür ederim.

Şans var hocam şöyle x video var onu 5 farklı kanala normal şekilde atsan bile dolar yanabiliyor.Başka bir videoyu ilk attığında dolar yaktın 2. kanala attığında ünlem verir.Sonrası hep ünlemdir(tekrardan üzerinde oynaman gerekir)

Kanal karalisteye girmis olabilir baska kanala atmayi dener misin

Discovery cihazımdan gönderildi

Kanal karalisteye girmis olabilir baska kanala atmayi dener misin

Discovery cihazımdan gönderildi

Denedim hocam ve önceki mesajımda belirttim. Zaten 5-6 farklı kanala atmıştım hepsinde para kazanma açmayı denedim. 5-6 tanesi kara listeye girmiş olamaz. Zaten başka videolarda para kazanma açılıyor ama artık o seri ünlem listesindeki yerini almış anlaşılan.

aynı kategoride çalıştığımız bi adam var aynı videoları yüklüyoruz erken yükleyen dolar ışığını yakıyo bazen ben yükleyince dolar oluyo öteki adam videoyu oynayıp render yapıp atıyor bazen ilk onun yüklediği dolar oluyor benimki ünlem yani arkadaşın dediği gibi galiba olay aynı video 2. kez $ olmuyor

Evet arkadaşlar. Sanırsam öyle bazı videolar erken yakalanıp 2. kez $ olmuyor. Ama o 100 serilik videolar hiç ünleme düşmüyor :))

Şuan 6. kanala atıyorum yok hepsi takır takır dolar yanıyor :)

Gayet normal bişey denemek isterseniz bir tane özgün video oluşturup 3 ayrı kanala atın maksimum ilk 2 sinde geçersiniz 3.de geçmez ünlem verir. Ünlemin mantığı bu zaten.

belki videolarınızı kopyalayıp başka kanala atmışlardır zira bendede böyle olmuştu

belki videolarınızı kopyalayıp başka kanala atmışlardır zira bendede böyle olmuştu

Yok hocam. Videoları zaten liste dışı bırakırım her zaman. Asla bir videoyu direk herkese açık olarak paylaştığımı hatırlamam :) Bir video tam hazır olmadıkça paylaşmıyorum. O yüzden kimsenin öyle bir şey yapmaya imkanı yok )

Sadece o seri bilmiyorum çok garip. Vds ile 5 kanala aynı anda attım. İlk para kazanmasını açtığım kanalda sorun yok diğerleri direk ünlem. Yani 5-10 dakika arayla video tanınıp ünleme mi yakalanır anlamadım.

Elimde 100 serilik bir video varsa, bunları beş farklı kanala atmak için 5 farklı çerçeveye alırım

Ve hiç bir zaman video sürelerinin eşleşmesine izin vermem her kanalda ki aynı video diğerine göre ya uzun olur ya kısa.

Böyle yapmazsam daha 2. kanalda videolara ünlem gelmeye başlıyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri