Ünlemin Yararları ( Acımasız Gerçekler Vol.1 )

eptenaykiriyim

Kayıtlı Üye
Çoğumuz küfür ettik youtube
Kiminin hayalleri yıkıldı bu sorunla
Ama bir gerçek var ortada
Artık işleniyor yok videolarda...

Diyerek bir giriş yaptıktan sonra ben bu ünleme ısınmaya başladım beyler. Öncelikle söylemeliyimki ünlem geldi geleli tek bir işleniyordu, title yapayımdı vs. yaşamadım. Yeni gmailler açtım attım 300 video sildim 20 ünlemi. Attım 200 video sildim 30 ünlemi.. Bence ünlem artık en büyük derdimiz olmamalı ve en kötü sorunlardan bile kendi yararımıza birşeyler bulup yolumuza devam etmeliyiz.

Ben atıyorum 10 video siliyorum 10 video ünlem yüzünden :) bendede olsa 200 videoya 30 tane ünlem bende memnun kalırdım belki :D

100 Video atıyorum geriye 8 9 tane kalıyo kötü mü kötü ama 1k 1k video atıp amaçsız yt yi çöpe çevirenlere az da olsa önlem oluyo :D

Ben atıyorum 10 video siliyorum 10 video ünlem yüzünden :) bendede olsa 200 videoya 30 tane ünlem bende memnun kalırdım belki :D

hocam 200 video nedirki al bi vds, yaz youtube atıyorum How to make vsvsvs sekmelerden kanallara tıkla her kanalda ortalama 50 video oluyor zaten 4 kanal al free youtube downloader ile indir vdsden sonra free youtube uploadler ilede yükle.. Bu işlemi yeni kanalda yaparsan 10-15 arası ünlem veriyor diğerleri ışıl ışıl. İnceleme falanda yok. Sonra kalsın o kanal bir gün ertesi gün bağla adsense. Sonra başka bir kanal daha...

Ünlemin yararları mantıksal tutarsızlıktır.

hocam 200 video nedirki al bi vds, yaz youtube atıyorum How to make vsvsvs sekmelerden kanallara tıkla her kanalda ortalama 50 video oluyor zaten 4 kanal al free youtube downloader ile indir vdsden sonra free youtube uploadler ilede yükle.. Bu işlemi yeni kanalda yaparsan 10-15 arası ünlem veriyor diğerleri ışıl ışıl. İnceleme falanda yok. Sonra kalsın o kanal bir gün ertesi gün bağla adsense. Sonra başka bir kanal daha...

Hocam uzun videolarda geçerlimi

Ünlem Çok Büyük Etki Yaptı.

Forum Genelde Cıvıl Cıvıl Olur Ama ünlem geldi geleli yani benim izlenimime göre son 3-4 gündür hem ünlem hem yt nin kapanması olayından forumda çok etkin değil yani yeni konular yok biri post kasıp banlanmıyor walla alıştığımız birçok şey kayboldu diyebiliriz.

ünlem yüzünden artık günde en az 20-30 tl kazanabiliyorum..

ünlemin yararları pastanın byümesidir :)

bende en başından beri ünlem dert olmadı ararım 500 video alır 50 ünlem neden derseniz eğer yapmanız gereknleri bilmeniz yeter ben 1 aydır kanal açmıyorum video atmıyorum yöntem arıyodum ve sonunda bunu çözdüm eğerki neden açıklamıyorsun dersen inanın bana korkumdan açıklmaıyorum heleki google/forumda gogle çalışanlışanlarının lafından sonra asla bizim için önemli bişeyi burda paylaşmam sayemde kazanç sağlayan arkadaşları mesajlarımı okuyodur sizden de aynı samimiyet le olmanızı istiyorum. tşk

Hocam uzun videolarda geçerlimi

2-15 arası diyelim. Uzun videolarda ne olacağı belli olmuyor. Kategoriye göre değişiyor. Bulabiliyosan hiç atılmamış video hiç durma at.

---------- Mesaj saat 23:14:26 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:13:57 civarında gönderildi. ----------

Ünlemin yararları mantıksal tutarsızlıktır.

Tuttuğu kadar :D

---------- Mesaj saat 23:15:14 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:14:26 civarında gönderildi. ----------

Forum Genelde Cıvıl Cıvıl Olur Ama ünlem geldi geleli yani benim izlenimime göre son 3-4 gündür hem ünlem hem yt nin kapanması olayından forumda çok etkin değil yani yeni konular yok biri post kasıp banlanmıyor walla alıştığımız birçok şey kayboldu diyebiliriz.

Katılıyorum, pes eden kaybeder..

eski kanaldır ondan :) yeni kanal aç öyle olmaz veya haber çalışıyorsan video kopyaladıktan sonra 2-3 gün sonra tekrar yükleme yapınca full ünleme düşüyor . ben botla 200 300 video atıorm 30 40 tane ünlem yiyor onları siliorm baska kanala geçiyorum hiç bir sıkıntı yok :)

ünlem gelmesi en çok bana yaradı herhalde

kazançlarım 5-6 kat arttı çok şükür

tbm ler cosştu, sayfa to arttı

pes eden arkadaşlara teşekkürler

Katılıyorum hocam o YTPara tadını alamıyorum son günlerde :(

Hala how to make kullanan arkadaşlar var.Helal olsun

arkadaşlar spama bir şekilde devm edebiliyorsunuz ama biz 2-3k lık kanallarla şapa oturduk. ortalığı katagorimiz gereği abonemiz sayesinse tozduman ederken kanllar yatışa geçti şuan fi sebilillah kazanç sağlamadan yükleme yapıyorum sırf eski videoların hiti düşmesin diye. partner benim gibiler için kaçınılmaz oldu

bende en başından beri ünlem dert olmadı ararım 500 video alır 50 ünlem neden derseniz eğer yapmanız gereknleri bilmeniz yeter ben 1 aydır kanal açmıyorum video atmıyorum yöntem arıyodum ve sonunda bunu çözdüm eğerki neden açıklamıyorsun dersen inanın bana korkumdan açıklmaıyorum heleki google/forumda gogle çalışanlışanlarının lafından sonra asla bizim için önemli bişeyi burda paylaşmam sayemde kazanç sağlayan arkadaşları mesajlarımı okuyodur sizden de aynı samimiyet le olmanızı istiyorum. tşk

vay be ustadım ne diyeyim hayırlısı olsun.

Helal olsun ne diyim calisan yapiyo bir sekilde tirmaliyorum ben de biraz tecrube eksikliginden dolayi yavas gidiyorum ama hirs yaptim bulacam o unlemi kiracam belini

Bazıları boş geyik yapıyor.
Atıyorum geçiyorum atıyorum geçiyorum.
Kazançlar arttı felan.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri