Ünlemli videolar sonra ne oluyor?

• Kullanıcı gschamot
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

gschamot

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar,

Ufak ufak hep partner ve haber kanalı çalıştığım için şimdiye kadar ünlem sorunum olmamıştı hiç.

Şimdi spam yapıyorum, haliyle ünleme düşen video çok oluyor. Partnere sokmak için de 2000 izlenim almasını bekliyorum ki ünlemler kalksın. Ama 2000 izlenim gelene kadar ünlemli videoları youtube belli bir süreden sonra kaldırıyor mu? Bugün mail gelmiş videoların sizin olduğunu kanıtlayın gibisinden.

1 haftaya en geç 2000 izlenim alır heralde kanal da o sırada youtube siler mi bu videoları ya da kanala bir yaptırım uygular mı acaba?

birşey olmaz bende bu ! sayesinde sokuyorum partnerlere kanalları allah korusun eşleşen veya engel olsa işim yaş :d

Merhaba arkadaşlar,

Ufak ufak hep partner ve haber kanalı çalıştığım için şimdiye kadar ünlem sorunum olmamıştı hiç.

Şimdi spam yapıyorum, haliyle ünleme düşen video çok oluyor. Partnere sokmak için de 2000 izlenim almasını bekliyorum ki ünlemler kalksın. Ama 2000 izlenim gelene kadar ünlemli videoları youtube belli bir süreden sonra kaldırıyor mu? Bugün mail gelmiş videoların sizin olduğunu kanıtlayın gibisinden.

1 haftaya en geç 2000 izlenim alır heralde kanal da o sırada youtube siler mi bu videoları ya da kanala bir yaptırım uygular mı acaba?

Bişey olmaz

partnere sokana kadar para kazanmalarını açma hacım videoların gerek yok yani ;)

partnere sokana kadar para kazanmalarını açma hacım videoların gerek yok yani ;)

Hakkaten ya, niye dert ettiysem bunu.:) Gerçi ilk defa adsense çalışıcaktım görmüş oldum durumu tecrübe oldu, bir yaktım ki abov %70'i ünlem :)

Teşekkürler.

bi adsense calısan ben mı kaldım yahu hep partner hep partner :D

Bunu bende merak ediyorum ....

Unlemler sikinti yarayirmi kanalda ...

Botla basiyirum ama 50 video bassam 2 - 3 yada fazlasi unleme dusuyor , adsense baglamis oluyorum sikinti yaratir mi?

Bir de adsense ve oartner arasinda kazanc farki varmi yansimada?

Bu ne bicim istir anlamadim ama ayni icerikte , ortalama ayni izlenkmde partnerimdek 2 kanal adsense bagladigim 4 kanal kadar getiri sagliyor , yada bana oyke geliyor :-)

adsenseye bağlama kanalı 2000 izlenim aldıktan sonra partnere devam :)

Kanala videoları yükle.Para kazanmalarını açma videoların.Ne zaman 1k 10 abone veya oldu veya 2k o zaman partnere bağlarken zaten her şeyi partner halledecek.Ünlem v.s olmayacak.Ama kanalı da unutma takip et ben bi kanal açtım unutmuşum takip etmeyi kanal 60k olmuş hmn ekledim ama 200-300 gitti boşa :D

kanalın hepsi ünleme düşerse para kazanmayı kapatabilirler. benim başıma gelmişti bi kere.

19 videonun hepsi ünleme düşmüştü. partnere sokmak için izlenim bekliyordum, kanalın para kazanmasını kapatmışlardı.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri