Upload Botları İle İlgili

• Kullanıcı Tahir
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Özel Yazılım Satış

Tahir

Kayıtlı Üye
Merhaba
Youtube işine 2-3 ay önce çoğumuzun olduğu gibi Serkan(Muslera) hocamızın konuları sayesinde başladım.Bu süre zarfında kanallar açıp çeşitli sitelerden video indirerek youtubeye yükledim.Şükür belli bir kazanç elde etmeyede başladım.Merak ettiğim bazı sorular var.Cevaplayan olursa sevinirim.

1.Sizlerde benim gibi indirip yükleme ile uğraşıyormusunuz.
2.Bot kullanmak gereklilik mi?Zaman ve maddi kazanç bakımından
3.Piyasadaki şu anki en iyi bot hangisi.
4.Bot kullanırken nelere dikkat ediyorsunuz.

İlginiz için şimdiden teşekkür ederim.

1. Forumu iyi takip etmeni öneririm .. Fazlasıyla yetecek kadar dolu dolu bilgi var forumda
2. Bot illaki zaman kaybını minimuma indirir fakat milyonlarca videonun tek ipden olması nekadar doqru YT açısından onu bilemem

Sabır Ve İradeye dayalı bir iş hocam yeteri kadar var diorsan sıva kolları bot da hangisini alırsan al kullanım acısından aynı özelliklere sahip ...

bana soracak olursan belirli sitelere bağlı botlardan alma yani urlden video cekebilecek botları kullan

Merhaba kardesim öncelikle aramiza hos geldin, güzel Pm ine istinaden aklimizdakileri yazalim :)

Sorularini ayni sirada cevaplamaya calisayim :

1)Yt isinde olan herkes mutlaka indirme yükleme yapiyordur, eger kastettigin indirmeden yüklemek ise, bunun icin botlar yada vps ler var (ama aslinda bunlarda indirir ama sadece cok hizli olduklari icin senin bilg. daki gibi beklemezsin)

2)Bot kullanmak cok asiri yükleyenler icin gerekli, eger günde 10-20 videodan az yüklüyorsan bence gerek yok..

3)Ben kendim bot kullanmiyoru ama bence (kendi görüsüm ) su bot güzel :
http://www.ytpara.com/ozel-yazilim-satis-bolumu/1112-youtube-uploader-70-bot-sadece-15-tl.html

4)Dedigim gibi ben kullanmiyorum, ama zaten satici arkadaslarin sitelerinde gerekli aciklamalar oluyor, yada destek hatlarindan yardimci olurlar..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri