Upload Hangi Yolla Yapıyorsunuz?

• Kullanıcı rey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube icin Yararli Programlar

rey

Kayıtlı Üye
Upload yaparken hangi yolu tercih ediyorsunuz?Tarayıcı üzerinden mi yoksa özel bir program sayesinde mi?

Bilgisayardan yapıyorum. Bu işin tanrısı olmak için kendi bilgisayarından yapmak gerekir zaten. Diğer türlü vps yapanlar spamcılar..

dün gold-ebook aldım bugünde vds. kitabın içinde çok yararlı bilgiler var 2-3 saate bende başliyacağım vds üzerinden video yüklemeye

Bilgisayardan yapıyorum. Bu işin tanrısı olmak için kendi bilgisayarından yapmak gerekir zaten. Diğer türlü vps yapanlar spamcılar..

hız icinde kullananlar var emin ol p.tesi günü bende alıp manuel yuklemeye baslıcam hepsi spamcı degildir vds kullananların bir sürü film arşivim var ama malum ttnet 700 mb ı 5 saatte zor attı ama vds olursa tahminim resimdeki hızlara göre 30 dk dan fazla sürmez

Hocam programın adını verebilir misiniz?Programı tarayıcı ile karşılaştırırsanız artıları,eksileri nelerdir?

http://www.ytpara.com/ozel-yazilim-satis-bolumu/14174-youploader-masaustu-youtube-botu.html
özellikleri okursan, eksiği yok, artısı var:)

---------- Mesaj saat 22:37:09 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:36:23 civarında gönderildi. ----------

hız icinde kullananlar var emin ol p.tesi günü bende alıp manuel yuklemeye baslıcam hepsi spamcı degildir vds kullananların bir sürü film arşivim var ama malum ttnet 700 mb ı 5 saatte zor attı ama vds olursa tahminim resimdeki hızlara göre 30 dk dan fazla sürmez

5dk sürmez ;)

ney hocam anlamadım?

5 dk bile sürmez demişssin ya vds de upload yaparken bende diyorumki 3 günlüğüne kullanabilicegim free vps sunucu var mı ?kac gündür denemedigim kalmadı dogru düzgün bulamadım en son serkan abinin filmleri gorunce iyice moral olarak çöküşe geçtim

5 dk bile sürmez demişssin ya vds de upload yaparken bende diyorumki 3 günlüğüne kullanabilicegim free vps sunucu var mı ?kac gündür denemedigim kalmadı dogru düzgün bulamadım en son serkan abinin filmleri gorunce iyice moral olarak çöküşe geçtim

vallahi benim bildiğim yok.. ama 20 tl lik bir şey işini görecektir diye düşünüyorum biraz yavaş da olsa (net hızı degil, pc hızı)

vallahi benim bildiğim yok.. ama 20 tl lik bir şey işini görecektir diye düşünüyorum biraz yavaş da olsa (net hızı degil, pc hızı)

dedigin gibi pc hızı önemli degil upload/download hızlı olsun yeter p.tesi beklicez mecbur teşekkürler cevabın icin

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri