Upload Hızı

• Kullanıcı Emr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı

Emr

Kayıtlı Üye
Özgün kanalların videolarını renderleyip upload etmek ölüm gibi geliyor. Kapanan kanalımın ardından bir kanal daha yapmayı düşünüyorum özgün şekilde video süreleri 20dk ve üstünde olmasını planlıyorum kendi bilgisayarımdan upload etmeye kalktığım zaman 20 dakikalık bir video 5 saat sürüyor. Video kalitesiylede kesinlikle oyanamam boyutu neyse o şekilde atmam gerekiyor sizler nasıl upload ediyorsunuz vds dışında veya nerede upload edebilirim videolarımı dışarıda başka bi yerde kanala video atmak kanal açısından sıkıntı yaratırmı?

amazon cloud kullanıyorum ben . 2 tb arşivim mevcut orda.

nasıl oluyor o tam olarak kendi bilgisayarımıza hani yandex disk gibi bir klasörmü kuruyor oradanmı upload ediyorsunuz? 16 mbps internetim var yani bildiğin çöp iş görürmü cloud sence?

---------- Spam Engelliyici 18:05 ---------- Önceki Mesaj 17:03 ----------

yokmu hızlı upload yöntemi olan ?

ya vds kullancan yada yurt dışına yerleşip net bağlatacan

16mb net hızım var daha 1.6mb dan fazla indirme hızım oldugunu gormedım gerisini düşün :D upload 0.6 gosterıyor ölçümde Allah bilir o ne kadar kullandırır :D

[MENTION=33427]Emr[/MENTION] hangi konuda adalet gördükte bunda adalet görücez hocam :D

[MENTION=33427]Emr[/MENTION] hangi konuda adalet gördükte bunda adalet görücez hocam :D

haklısın valla kardeş koskoca internet çağında yaşıyoruz çektiğimiz eziyete bak 40dk videoyu atmak için 50 lilaralık elektirik yakıyorum resmen üstüne üstlük geçen 11 saatide saymıyorum bile

haklısın valla kardeş koskoca internet çağında yaşıyoruz çektiğimiz eziyete bak 40dk videoyu atmak için 50 lilaralık elektirik yakıyorum resmen üstüne üstlük geçen 11 saatide saymıyorum bile

format factroyden boyunu küçült hocam. Yapacak bir şey yok.

hocam durumumuz çok benziyor yüklediğiniz dosya boyutu nedir

peki bunun hiç alternatifi yok mu böyle videolarımızı hızlı yükleyeceğimiz bi yol yordam bu şekilde olmaz çünkü hergün video attığımızı varsayarsak 40 dk lik bir videoyu benim netim 11 saate atıyor valla

valla hocam durumumuz aynı tek çözüm boyut düşürmek onuda ben istemiyorum sonuçta kalite azalıyor :(

peki bunun hiç alternatifi yok mu böyle videolarımızı hızlı yükleyeceğimiz bi yol yordam bu şekilde olmaz çünkü hergün video attığımızı varsayarsak 40 dk lik bir videoyu benim netim 11 saate atıyor valla
4, buçuk G upload sınırı çok daha yüksektir en az 50mbit veya bölgenizde fiber bağlantı varsa rahat rahat upload yapabilirsiniz. Herşey para bu ülkede maalesef..

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yurt dışına yerleş veya aylık ver 2 - 3 bin lira metro ethernet bağlat

Mbit ile Mbyte arasındaki fark

16mb net hızım var daha 1.6mb dan fazla indirme hızım oldugunu gormedım gerisini düşün :D upload 0.6 gosterıyor ölçümde Allah bilir o ne kadar kullandırır :D

16mbit/s internet hızı ile dosya indidirken en fazal 1.6mbyte ile dosya indirimi yapabilirsiniz :) yani size verilen hattı tam kullanıyorsunuz :)

[MENTION=12141]saltjdk[/MENTION] 16 denipde niye 1.6 aldığım konusunda pek bilgim yok haklı olabilirsiniz hocam fakat genede yavaş yani verdiğim fiyata göre :) tahaütsiz 100gb akkli kullanıyorum 115 civarı bişiy ödüyorum düşünün yani :)

@saltjdk 16 denipde niye 1.6 aldığım konusunda pek bilgim yok haklı olabilirsiniz hocam fakat genede yavaş yani verdiğim fiyata göre :) tahaütsiz 100gb akkli kullanıyorum 115 civarı bişiy ödüyorum düşünün yani :)
Hocam 16Mbit denipte 1.6Mbyte verilmiyor size 16Mbit=1.6Mbyte

Kıcası satış yapan insanlar Mbit cinsinden söyler fakat googlede Mbyte cinsinden indirir :)

100.000 demeyizde 100k deriz aynı şey :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri