Bazı iceriklere yetişemedigim için upload yapacak arkadaş arıyorum... icerikler tarafımdan verilecektir. kazanc %70 kendisi e %30 ben olarak paylaşılacaktır.
en az 6 ay calısabilecek zamanı bol ve çalıskan bir arkadaş arıyorum.
Sistem tamamen tarafımdan ögretilecektir... Daha önce kurdugumuz ekipler , kazanc sistemi programından tamamen farklı bir yol izlenecektir...
daha önceden tanıdıgım arkadaslara öncelik verilecektir. (iceriklerin gizliligi acısından daha saglıklı olur )
Vds , server , bot bilgileri olan arkadaşlara öncelik verilecektir...( vds öncelikli )
İşi ögrenip gitmemesi için bastan bir ücret alınacaktır (donanım durumuna göre miktar belirlenecektir. '' botu ,vds si kanalları olup olmamasına göre'' ). Bu ücret 2-3 ay sonra kazançlardan düşülecektir. (kapora gibi bişey ) .
- Aynı sekilde 1 arkadasla daha calsıyorum. ( baştan belirtmek istedim )
- ilerde ihtiyac olmadıkca sadece 1 arkadas düsünüyorum ...
detaylar için skype : wildwood3335
Şimdiden hayırlı olsun herkese ..
en az 6 ay calısabilecek zamanı bol ve çalıskan bir arkadaş arıyorum.
Sistem tamamen tarafımdan ögretilecektir... Daha önce kurdugumuz ekipler , kazanc sistemi programından tamamen farklı bir yol izlenecektir...
daha önceden tanıdıgım arkadaslara öncelik verilecektir. (iceriklerin gizliligi acısından daha saglıklı olur )
Vds , server , bot bilgileri olan arkadaşlara öncelik verilecektir...( vds öncelikli )
İşi ögrenip gitmemesi için bastan bir ücret alınacaktır (donanım durumuna göre miktar belirlenecektir. '' botu ,vds si kanalları olup olmamasına göre'' ). Bu ücret 2-3 ay sonra kazançlardan düşülecektir. (kapora gibi bişey ) .
- Aynı sekilde 1 arkadasla daha calsıyorum. ( baştan belirtmek istedim )
- ilerde ihtiyac olmadıkca sadece 1 arkadas düsünüyorum ...
detaylar için skype : wildwood3335
Şimdiden hayırlı olsun herkese ..