Uploadextra Tüm Kanallar Kapandı

Demooo

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar uploadextra da aynı sorunu yaşayan arkadaşlar var mı acaba bot tek ip den herkesi mi atıyor çalışma mantığı nasıl acaba?

2 gun once benimde yukleme yaptigim 20 kanalim kapandi toplu sekilde

geçmiş olsun toplu kapanmalar genelde Adsense kesinleşme ve işleme girme zamanlarında sıklıkla oluyor

bendede aynı durum var iki gün önce 16 kanalım kapandı şuanda da botum çalışmıyor zaten

2 gun once benimde yukleme yaptigim 20 kanalim kapandi toplu sekilde
aynen bot nasıl çalışıyor bunu sormak lazım

---------- Spam Engelliyici 11:48 ---------- Önceki Mesaj 11:48 ----------

bendede aynı durum var iki gün önce 16 kanalım kapandı şuanda da botum çalışmıyor zaten
evet bottan hepsi gitti uploadextra yetkilleri açıklasa bot tek ip mi filan diye sorunu bulmaya çalışırdık

Merhaba arkadaşlar,

Bu konu üzerine derin bir araştırma yaptım fakat toplu bir kapanma gözükmüyor.

Biz yüklemeleri yaparken ayrı ayrı ipler kullanıyoruz.

Tavsiyem;
1) Api key değiştirmeniz.
2) Kanal bağlarken ve bağlanırken ip değiştirip çerez silmeniz.
3) Kanalları açarken yine ip ve çerez değiştmeniz.
4) Günlük bir kanala 50 den fazla video yüklememeniz.

Benimde yaklaşık 12-13k kanalım var, bu şekilde yapıyorum bir sorun yaşanmıyor dolayısı ile.

Kolay gelsin şimdiden.

Merhaba arkadaşlar,

Tavsiyem;

Benimde yaklaşık 12-13k kanalım var, bu şekilde yapıyorum bir sorun yaşanmıyor dolayısı ile.

Kolay gelsin şimdiden.

Teşekkürler Bugün Api değişikliğini deneyecm. inş sorun çözülür.

bu bot yüzünden rahat 10 kanalım gitti :D
Bu bot yüzünden hiçbir kanalınız gitmez üstadım, dikkat edin nasıl çalıştığınıza biz onbinlerce kanal yapıyoruz gitmeden, siz 10 kanal yapamıyorsunuz...
Sizce burada hata botun olabilir mi ?

bende almıştım 1 ay bu bottan pek fayda göremedim ama elle attığım zamanlarda verdiğim uğraşa nazaran gayet iyi bir bot ... eğer tek ip ile 10 kanal bağlarsanız emin olun 1 kanal bile açık kalmaz her kanalda modem resetleyin bu sorun kalkacaktır + olarak kanalların maillerine bakın aşırı flaglama var bu aralar

Bu bot yüzünden hiçbir kanalınız gitmez üstadım, dikkat edin nasıl çalıştığınıza biz onbinlerce kanal yapıyoruz gitmeden, siz 10 kanal yapamıyorsunuz...
Sizce burada hata botun olabilir mi ?
hocam ben aynı çalışma düzeniyle başka botlarlada çalıştım bu kapanmaları onlarda görmedim ama neyse az kaldı süre zaten :D

hocam ben aynı çalışma düzeniyle başka botlarlada çalıştım bu kapanmaları onlarda görmedim ama neyse az kaldı süre zaten :D
irfancan kardesim,belki haklisin belki degilsin mesele bu degil.Sen burada adamin ekmek parasi icin ugrastigi/yaptigi botu direk zan altinda birakiyorsun.Böyle seyleri özelden yaz destek iste,olmadi elinde kesin kanitlar varsa öyle paslasman daha dogru olur.Ben arkadasin botunu hic kullanmadim ama diger botlardan fazlasiyla kullaniyorum ve benimde kanallarim kapaniyor.Ama kapanmayanlar daha fazla,Simdi kalkip ben direk diyememki kapanmalarin sorumlusu bottur diye.

Merhaba arkadaşlar,

Tavsiyem;

Kolay gelsin şimdiden.
hocam bende api keylerde değişikti ama yine patlama oldu her kanala mı bir api key alıosunuz siz nasıl oluyor

Yok hocam 50-100 kanalda bir değiştiriyorum ben api. Api aldığım kanalı bağlamıyorum.

Benim gördüğüm en çok yapılan hatalar yukarıda da belirttiğim gibi;

1) Kanal bağlarken/bağlı kanalı reklamlarını vs.. açarken çerez silmemek ip değiştirmemek.
2) Kanalı doğru şekilde açamamak.
3) Fazla spam yapmak.

Bunlara dikkat etmek şart.

kapanmadan sonra 5 kanala 1 api şeklinde dağılım yaptım cok temız çalıştım ip değiştirerek vs.
Bakalım kapanma yok suan için

Yok hocam 50-100 kanalda bir değiştiriyorum ben api. Api aldığım kanalı bağlamıyorum.

Benim gördüğüm en çok yapılan hatalar yukarıda da belirttiğim gibi;

1) Kanal bağlarken/bağlı kanalı reklamlarını vs.. açarken çerez silmemek ip değiştirmemek.
2) Kanalı doğru şekilde açamamak.
3) Fazla spam yapmak.

Bunlara dikkat etmek şart.

Anladım hocam çok saolun birde o şekilde deneyelim

aynı anda birçok kanala video emri vermek sorun sıkıntı yaparmı teknik açıdan hocam ? [MENTION=17398]Lastwisher[/MENTION]

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri