USA Adsense İçin Vergi Lazım

• Kullanıcı cgtyshn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

cgtyshn

Kayıtlı Üye
Herkese iyi forumlar bol kazançlar.

Amerika Adsense i için vergi numarasına ihtiyacım var (tax id). Bu işi yapabilecek arkadaşlar ücreti ne olur ? Ne kadar zamanda halledilebilir ? Konu altından iletişime geçerlerse sevinirim.

boşa ücret vermeyin ben youtube da bulmuştum şuan hatırlamıyorum ama araştırın vergi ödemeyen bir adayı seçmiştim para yatmıştı 3 ay oldu

boşa ücret vermeyin ben youtube da bulmuştum şuan hatırlamıyorum ama araştırın vergi ödemeyen bir adayı seçmiştim para yatmıştı 3 ay oldu

Forumda konusu var Virginia Island seçince düzeliyor diye. Ancak şuan ülkeyi değiştirmiyor. Fiverr.com da bu işi 5 $ a sağlayan bir üye var ancak orada alışveriş için kredi kartı istiyor. 2-3 yol buldum ama bana uygun değildi kısaca.

Yalnız youtube da nasıl buldunuz onu anlamadım. how to get tax id for usa adsense gibi bir şey yazarak mı araştırdınız hocam ?

hazır USA adsense konusu açılmışken sorayım ustalar
bu adsense için pin ve ödeme işini nasıl halledebiliriz

buyrun arkadaşlar videoyu izleyerek yapa bilirsiniz gerekli siteler video açıklamasında kolay gelsin

https://www.youtube.com/watch?v=fEG8vLtg1xs

Hocam gerçekten çok sağol videodaki işlemi yaptım halloldu. Payoneer sıkıntı çıkarmazsa parayı çekebileceğim. Uzun süredir bu hesabı halletmeye çalışıyordum.
[MENTION=25905]bay[/MENTION]burt hocam ve diğer arkadaşlar sizlere de teşekkür ediyorum cevaplarınız için.

Herkese iyi forumlar bol kazançlar

Hocam gerçekten çok sağol videodaki işlemi yaptım halloldu. Payoneer sıkıntı çıkarmazsa parayı çekebileceğim. Uzun süredir bu hesabı halletmeye çalışıyordum.

@bayburt hocam ve diğer arkadaşlar sizlere de teşekkür ediyorum cevaplarınız için.

pin olayını nasıl hallettiniz hocam

pin olayını nasıl hallettiniz hocam

Pini bir tanıdığın adresine yollattım hocam. Ama konu vergi numarası olunca yardım edemeyeceğini söyledi kendisi o yüzden baya uğraştım. Pin konusunda forumda yardımcı olabilecek arkadaşlar var diye biliyorum. Konulara bir göz gezdirin isterseniz

[MENTION=25905]bay[/MENTION]burt hocam ve diğer arkadaşlar sizlere de teşekkür ediyorum cevaplarınız için.

Payooner en fazla kanal spam diye sorun çıkarıyor bildiğim kadarıyla sizde youtubedan fazla tanınmamış özgün kanal linki gönderin analytc istemeyecek istersede öğeyi denetleden halledilir en kötü photoshop :D

Pin kaç günde geldi ?

Payooner en fazla kanal spam diye sorun çıkarıyor bildiğim kadarıyla sizde youtubedan fazla tanınmamış özgün kanal linki gönderin analytc istemeyecek istersede öğeyi denetleden halledilir en kötü photoshop :D

Pin kaç günde geldi ?

Kanalın açıklama kısmına söyledikleri birşeyi yazmasını istiyorlarmış kanal sahibinin...

Mesajim bulunsun

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Pin kaç günde geldi ?

Eğer sadece kanal linkini kabul ediyorlarsa sorun olmaz hocam. Ancak adsense ile youtube kanalındaki kazancının tutmasını istiyorlarmış sanırım. Eğer tutmuyorsa hesaba bloke koyup parayı Google a geri yollayıp hesabı kapatıyorlarmış. En azından forumda böyle yazıyor.

Pin 5 günde geldi hocam Chicago şehrine.

Eğer sadece kanal linkini kabul ediyorlarsa sorun olmaz hocam. Ancak adsense ile youtube kanalındaki kazancının tutmasını istiyorlarmış sanırım. Eğer tutmuyorsa hesaba bloke koyup parayı Google a geri yollayıp hesabı kapatıyorlarmış. En azından forumda böyle yazıyor.

Pin 5 günde geldi hocam Chicago şehrine.

Arkadaşlar Tax ıd yi girmeen pin kodu yola cıkıyormu ???? bileniniz varmı

Bu ne sacmalıkmış youtube spama para gönderiyorda bunlar gibi öküzlere ne oluyorda bloke koyuyormuşki

Son düzenleme:
Vergi olayını adayı seçerek atlattık. Mesela Amerika daki bi akrabam üzerine ödeme yollasam herhangi bir vergi problemi felan çıkar mı ? Payoneere bulaşmak istemiyorum.

Pin kaç günde geldi ?

hocam ben payoneer i açtığımda anket kısmına bi yt kanal linki girdim kendi özgün kanalımdı kapanmaz umuduyla ama kanal kapandı şimdi anket kısmı geri açılmıyo ne yapabilirim bi bilginiz varmı

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri