Usandım artık

merkezi haber

Yasaklanmış
Ne yaparsam yapayım ama bu durum hiç degişmiyor artık bıtkınlık geldi hangi videoyu koysam bütün kanallarımda halen tık yok kıpırdama yok toplam 6 tane kanal var hepsinde 25 tane video var bunu bir türlü çözemedim bide 2 veya 3 gün sonra hesap onaylaması gelir dediler oda gelmedi

Ne yaparsam yapayım ama bu durum hiç degişmiyor artık bıtkınlık geldi hangi videoyu koysam bütün kanallarımda halen tık yok kıpırdama yok toplam 6 tane kanal var hepsinde 25 tane video var bunu bir türlü çözemedim bide 2 veya 3 gün sonra hesap onaylaması gelir dediler oda gelmedi

6 kanalınız var 25 video var bundan para kazanmayı zaten beklemek hata adsense de toplam kazancınız buysa hesabınızı onaylayamazsınız önce pin gelmesi gerekir pinden sonra banka hesabını onaylarsınız pin geldiyse bankayı kontrol edin gelir test ödemesi

6 kanalınızda 500 video olsaydı bu konuyu açmazdınız daha fazla video atmanız lazım

abi video sayın şuanda çok az ama video sayını artırıp öyle denemelisin, hem ayrıca kategoride çok önemli

:) yanlış yere bakıyorsun hocam

Yukarıda "Performans Raporları" var. Ona Tıkla
Sol Tarafta ise "Ürünler" e tıkla
Sağ kısım Değişecek ve Sağ Tarafta altta
"İçerik Barındırıcıları için AdSense" var ona tıkla hocam.
o kdar.

6 kanalda 25'er video ile ne kazanc bekliyorsunuz anlamadım tam olarak.
10 Kanalda 250'şer video yapın bakalım orada ufak ufak kıpırdanmalar başlar.

o kdr çok video yüklesemde izlenmiyor ve içerkleri yani kanal komediyse hep komedi digeri teknolojiyse hep teknoloji ama bu 25 videonun sadece 3 tanesini her kanalda ya izleniyor ya izlnmiyor

video sayını 2000 yaparsan en az günlük 10 tl bırakır hocam.yani şu anda gördüğümüz resim gayet doğal 150 video sayısına göre

Siz [MENTION=3096]Bonna[/MENTION] nın dediği sistemi bi deneyin bakalım oluyormu olmuyormu denemeden öğrenemezsiniz birde attğınız videoların açıklama etiketlerini iyi yazmak lazım 2500 video atıp izlenmemesi pek mümkün değil

neden usandınız hemen daha çalışmaya bile başlamamışınız bu kadar videoyla bu iş olmaz daha çok video atın minumum her kanala 100 er tane ondan sonra istemesenizde zaten farkı göreceksiniz ..

daha çok video= daha çok kazanç

urxn1.jpg

üzülme :D bence

ama tbm 1 ile 20 arası değişiyor benim o yüzden takmıyorum

Arkadaşlara katiliyorum bende ayni sekilde senin gibi pes etmistim ancak cok daha fazla video atmaya basladim.su aralar vdsm yok 2 gune alip devam edecegim.bu sekilde kazanman zor

Siz [MENTION=3096]Bonna[/MENTION] nın dediği sistemi bi deneyin bakalım oluyormu olmuyormu denemeden öğrenemezsiniz birde attğınız videoların açıklama etiketlerini iyi yazmak lazım 2500 video atıp izlenmemesi pek mümkün değil

Aynen öyle spamda her zaman sürümden kazanıcaksınız.Bak bi kanalda 200'ü aşkın video var bazıları 50-100 bazıları 5-10 arası izlenmiş.Ama ben yine de adsense'e bağlamadım.Bu kanalın idda ediyorum bana getireceği hit günlük 3k ve üzeri ama bağlamıyorum adsense'e.

Aynen öyle spamda her zaman sürümden kazanıcaksınız.Bak bi kanalda 200'ü aşkın video var bazıları 50-100 bazıları 5-10 arası izlenmiş.Ama ben yine de adsense'e bağlamadım.Bu kanalın idda ediyorum bana getireceği hit günlük 3k ve üzeri ama bağlamıyorum adsense'e.

Neden hemen baglamıyorsun...

6 kanalınız var 25 video var bundan para kazanmayı zaten beklemek hata adsense de toplam kazancınız buysa hesabınızı onaylayamazsınız önce pin gelmesi gerekir pinden sonra banka hesabını onaylarsınız pin geldiyse bankayı kontrol edin gelir test ödemesi

6 kanalınızda 500 video olsaydı bu konuyu açmazdınız daha fazla video atmanız lazım

Yanlış var yada ben yanlış anladım hocam önce test ödemesi yatar pin yola çıkar ve gelince pini girersin bende pin gelmedi halen önce test ödemesini girdim

kardeş sen daha işin başındasın sabret 2-3 ay sürekli kanal aç en az 20 kanalın olsun hergün 20 kanala 10 özgün video yükle ama özgün ve 1 ay sonra bak bakalım günlük kaç para kaznaıoyrsun en az 10 TL kazanırsın ama her kanala 10 özgün video toplam 20 kanal .....

Bu iş sabır işi, dün başlamışsın bugün usanıyorsun

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri