merkezi haber
Yasaklanmış
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Siz [MENTION=3096]Bonna[/MENTION] nın dediği sistemi bi deneyin bakalım oluyormu olmuyormu denemeden öğrenemezsiniz birde attğınız videoların açıklama etiketlerini iyi yazmak lazım 2500 video atıp izlenmemesi pek mümkün değil
Aynen öyle spamda her zaman sürümden kazanıcaksınız.Bak bi kanalda 200'ü aşkın video var bazıları 50-100 bazıları 5-10 arası izlenmiş.Ama ben yine de adsense'e bağlamadım.Bu kanalın idda ediyorum bana getireceği hit günlük 3k ve üzeri ama bağlamıyorum adsense'e.
6 kanalınız var 25 video var bundan para kazanmayı zaten beklemek hata adsense de toplam kazancınız buysa hesabınızı onaylayamazsınız önce pin gelmesi gerekir pinden sonra banka hesabını onaylarsınız pin geldiyse bankayı kontrol edin gelir test ödemesi
6 kanalınızda 500 video olsaydı bu konuyu açmazdınız daha fazla video atmanız lazım
Yanlış var yada ben yanlış anladım hocam önce test ödemesi yatar pin yola çıkar ve gelince pini girersin bende pin gelmedi halen önce test ödemesini girdim[/Q
Hesabın 10$ geçince pin yola çıkar sonra test ödemesi gelir
Neden hemen baglamıyorsun...
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.