Merhaba arkadaşlar. Oyun kanalı açmayı düşünüyorum. Bi kaç gündür araştırıyorum forumda playstationdan oyunu bilgisayar ort***** aktarma yönünde pekte aydınlatıcı bilgiler bulamadım. Game Capture programları önermiş arkadaşlar onlarda 200$ civarı gibi fiyatlarda. Bunlara hiç girmeden daha basit bir yöntemle USB'ye oyunu nasıl kaydedebiliriz aranızda bilen varmı? Ben ufak bir araştırma yaptım bununla ilgi snagit diye bir programdan bahsediyorlar. (Screen Capture Software for Windows, Mac, and Chrome | Snagit) Bunu indirip USBnin içine atınca USB'yi Playstation veya Xboxa takınca direk kaydetmeye başlıyormuş. Belki ilginizi çeker diye düşündüm. Şu an programı indiriyorum bu akşam deniycem bakalım kaydedicekmi. Daha farklı fikirleri olan arkadaşlar varsa bizi aydınlatırsa sevinirim. Birde bu işten anladığını zannettiğim bir arkadaşıma biraz önce telefon ettim nasıl usbye oyun kaydedebilirim diye aradığıma pişman oldum. Sakın gameplay işine girme kanalın kapanır diyor. Gameplay risklimi? yada oyundan oyuna risk değişiyormu? Teşekkür ederim arkadaşlar.