Uslanmaz Yasin Kanalı BÖRTECİNE Tarafından HACKLENDİ.

Ya bu yt tr tam bı çöplük
Ne kadar boş şey varsa Burda doldurmuşlar birde trend geçilmiyor bunlardan
Ve Efsaneyi Atiyom
hacker-okan_5490.jpg

Son düzenleme:
Bir bu veledler eksikti tek seferde şifresini girebilen herkes kendini hacker sanıyor

Videoları silmiş ama YouTube yetkilileri ile konuşup tekrar yükletirir

uslanmaz yasin kim la,
kardeş sen niye bu ilkokulluların her adımını takip ediyorsun. yaşın 23 olduğuna emin misin?

uslanmaz yasin kim la,
kardeş sen niye bu ilkokulluların her adımını takip ediyorsun. yaşın 23 olduğuna emin misin?

forum ölü ben bu tür şeyleri paylaşarak sizleri canlandırmaya çalışıyorum 2 sohbet edin tartışın diye yaşımı çok merak ediyorsan avcılarda oturuyorum gel ben sana yaşımı gösterem.

Unknow kardeşim doğru söylüyor forumu sırf aynı muhabbetlerle monotonlaştırmak doğru değil zaten Ytpara sitesinin ruhu monoton olmaya müsait değil.Dolayısıyla arada gırgır gülmek renkli muhabbetler iyi olur hem yaşın burada bir önemi yok.O yaşını önemsemediğimiz ufaklık burada 2-3 kat büyük yaştakilerinin çoğundan o tarz muhabbetleri eminim parayı kırıyordur neyse yine para dedik ha :) Kimse alınmasın bence her üye değerlidir bu aile için. :)))

---------- Spam Engelliyici 12:22 ---------- Önceki Mesaj 12:20 ----------

Bu arada banada forumda bir rütbe verilse fena olmazdı kendimi biraz daha değerli hissederdim :)

Adam özenle seçiyor butür konuları.
YT'ye 4 senedir video yüklüyorum 1 tane şöyle veletlerin videolarını izlemedim ama forumda sürekli karşıma çıkıyorlar.
Helal olsun sana unknow forumu çok güzel bilinçlendiriyorsun, YT'de neler olup bitiyor anında senden takip ediyoruz.

yazık ya, adam uğraşmış yapmış, umarım videolarını tekrar yüklerler. Bence pc bir temizlesin.

---------- Spam Engelliyici 11:16 ---------- Önceki Mesaj 11:08 ----------

https://www.youtube.com/watch?v=3sDdauEwAmo
olum şu nasıl video lan? torpil attım diyor kanıt yok salak çocuk ya, valla çöp kanalın böyle yüksek abone alması şaşırtıcı, bari dediğini yapaydın da adam sanaydık. Birde liseye gidiyor olum orta okul çocuğu gibisin:D

Böyle videoları görünce acayip çıldırıyorum. adama 1 milyon izlenmiş yahu pardon çocuk :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri