Ustalar sizce bu neden böyle?? Çıldırdım

• Kullanıcı owl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

owl

Kayıtlı Üye
Herkeze merhabalar;
bi video yüksek bi hit almış ustadlar fakat hiç bir getiri olmamış sizce sebebi nedir 98 k izlenimde izleyenler reklamların bitmesini mi beklemiş her defasında ((=
s3uf0.jpg

Dolar ışığının yandığından emin misin ? Bu kadar izlenime mutlaka bişeyler kazandırırdı reklamlar çıkmamış olabilir

biraz bekle yansir kazanclarin

Dolar ışığının yandığından emin misin ? Bu kadar izlenime mutlaka bişeyler kazandırırdı reklamlar çıkmamış olabilir

umarım öyle olur hocam Teşekkürler

---------- Mesaj saat 13:22:02 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:21:21 civarında gönderildi. ----------

tabi tabi dolar ışığımda yanıyor hatta kendim de izledim sonradan ve reklamda çıkıyor direk girişte

Dostum kanal yeni mi? Yeniyse bi süre sonra analytics'e yansır. Şimdi öğrenmek istiyorsan Google Adsense Panelinden öğrenebilirsin.

yok hocam hiç bişey gelmedi adsens 'e

Dostum 20 sinden sonra böle ıskıntılı biraz hem adsense hemde analyt. .5-6 gün önce bir videom 150 k izlendi yansımadı.Ondan sonra 60k izlendi yansımadı.Dünde 115k izlendi oda yansımadı. :)

Adsenseye bağlanmasa bile Kazanc gözükür ama para senin olmaz . Analys biraz geç yansıyor.

Adsenseye bağlanmasa bile Kazanc gözükür ama para senin olmaz . Analys biraz geç yansıyor.

inşallah o yüzden dir hocam ((: tek tesellim bu çünkü bunun 2-3 katı aynı durumda 4 kanalım daha var emekler suya gidicek

ya birde ben bu vasayılan kanal ayarlarında para kazanma select box'ını click'lememişim ondan olabilirmi acep yeni fark ettim ??

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri