Uydunet Ekstra İnternet Servisleri

fsever

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.fatihsever.org
Benim uydunette son iki ayım değişmeyi düşünürken sitesinde İnternet Servisleri lerine baktım yeni şeyler getirmişler baya da iyi şeyler var aslında belki upload düşenen arkadaşlar için de faydalı olabilir

Nitro Plus 6,90 TL 24 saat

• NitroPlus hizmetini satın alan kullanıcıların “download” hızları 100 Mbps’ye kadar, “upload” hızları 10 Mbps’ye kadar hıza 24 saat süresince yükseltilecektir. Örneğin; 01.01.2014 saat 13:01’de satın alınan NitroPlus hizmeti 02.01.2014 saat 13:01’e kadar geçerli olacaktır.

Uyku Yok Plus 19,90 TL 30 gün

• Uyku Yok Plus hizmetini satın alan müşterilerimizin, 00:00-09:00 saatleri arasında, tarifesinde sahip olduğu hızla sınırsız download ve 10 Mbps'ye kadar hızda sınırsız upload hizmetinden faydalanabileceklerdir .

Nitro Upload // Nitro Down 3.90 TL 24 saat

Nitro Upload

• NitroUpload hizmetini satın alan kullanıcıların “upload” hızları 10 Mbps’ye kadar hıza 24 saat süresince yükseltilecektir. Örneğin; 01.01.2014 saat 13:01’de satın alınan NitroUpload hizmeti 02.01.2014 saat 13:01’e kadar geçerli olacaktır.

Nitro Down

• Nitro hizmetini satın alan kullanıcıların hızları 100 Mbps’ye kadar hıza 24 saat süresince yükseltilecektir. Örneğin; 01.01.2014 saat 13:01’de satın alınan Nitro hizmeti 02.01.2014 saat 13:01’e kadar geçerli olacaktır.

ve daha fazlası
Türksat Uydu Haberleşme Kablo TV ve İşletme A.Ş. | TV, İnternet, Telefon

ve baya farklı paketlerde var superonline dada güzel akn siz paketler çıkmaya başladı sanırım TTnet de tık yok bildiğim kadarıyla inş ondanda birşeyler çıkar

Hocam uydu netten çık hayatını kurtar :D ttnet yanında daha iyi kalır. Superonline de de aynı paketler mevcut

bende smile adsl kullanıyorum ama arada deiştirsem diyorum akk siz bi pakete geçesim var bi gta 5 i indircez 50 55 gb akk yı aşıyo zaten tek basına

eğer bulunduğunuz bölge o hızı kaldıramıcaksa servisler bi işe yaramaz ama kaldıracak bi bölgedeyseniz iyimiş :D

ne sıkıtnın var hocam uydunetle ya :D

1 yıl önce uydu netteydim çıkmak için 4 yıl bekledim hocam tam sözleşme biticek 2 ay kala kablolu bozuluyor eve cagırıyorum nettede sorun oluyor onarımı yapıyorlar geldik onayladık diye imzalayın diyorlar imzalıyorum bi bakıyorum sözleşme 1 yıl daha uzamış çıkana kadar süründürdüler en sonunda 300 lira verdim çıktım lanet yerden

1 yıl önce uydu netteydim çıkmak için 4 yıl bekledim hocam tam sözleşme biticek 2 ay kala kablolu bozuluyor eve cagırıyorum nettede sorun oluyor onarımı yapıyorlar geldik onayladık diye imzalayın diyorlar imzalıyorum bi bakıyorum sözleşme 1 yıl daha uzamış çıkana kadar süründürdüler en sonunda 300 lira verdim çıktım lanet yerden

ya bu olaylar şehirden şehire değişiyor sanrm ben istanbulda aşırı iyi hizmet aldım bursadaki evimde 3 tane dallama yollamışlar tavırlar hareketler falan. İnanırım yani.

ya bu olaylar şehirden şehire değişiyor sanrm ben istanbulda aşırı iyi hizmet aldım bursadaki evimde 3 tane dallama yollamışlar tavırlar hareketler falan. İnanırım yani.

hayır ne hikmetse hep 1-2 ay kala net kesiliyor ve hiçbir türlü baglanmıyordu teknik servis şart oluyordu geliyorlardı yapıp imzalatıyorlardı 2 ay bitiyordu çıkmak için gidiyordum şubesine 1yıl daha var diyorlardı :D yeter lan al 300 lirayı dedim çıktım valla 5mb hız için bu kadar rezillik olmaz şimdi superonline gecekuşuna geçtim herkeze tavsiye ederim

Screenshot by Lightshot :D

nitro upload alacağım şimdi 444 0 126 dan mı yoksa net üzerinden mi başvuru yapılıyor

İp değişmiyor diye biliyorum uydu net'de

akk aynı şekil ama bu paketleri kullanarak bi nevi azaltıyosun

direk net üzerinden giriş yapıp alabilirsin yarım saate aktif oluyor genelde
sağ olun pazar günü alacağım upload paketi hizmeti sizde de çıkmıyor mu hepsi var o yok

uploada çare olacak uydunet ve sol fiber dışında isp yok galiba değil mi?

- Ay içerisinde en fazla 5 kez NitroPlus hizmetinden yararlanılabilir. NitroPlus hizmetinden her faydanıldığında Nitro ve NitroUpload ‘un ay içerisinde kullanılma haklarından 1’er hak kullanılmış sayılacaktır.

servis ekle diyorum uyku yok plus çıkmıyor sadece uyku yok var

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri