üyeliğim kabul edildi ama

By.Solver

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar awesomeness partnerlik başvurusu yaptım yeni ve yabancı haber kanalım için bugün kabul edildi onayladım girdim yanlız videolarda gri renkten teker teker yeşil renge dönüyor ve üzerlerine geldiğimde yeşillerin hak talebinde bulunuldu diyor

tıklıyorum ses görüntü vs için hak talebinde bulunmak var ben tam anlamadım neyapmam lazım yeşillerin zararı varmı yoksa bu videolar bizim diye hakmı talep etmek lazım talep etmesek ne olur çünki videolar bbcnin :D sıra sıra hepsi yeşileniyor zararlımı telifte bildirim yok

+ olarak şöyle birşey çıktı kabul etsemmi - Yeni! İş Ortağı Tanıtımının Avantajlarından Yararlanın!
kaydolun diyor arada bişi oldumu bilmem nerenin mahkemesi yasası vs yazıları var bilmeden tıklamıyım dedim pek anlamadığimdan bu işlerde yeniyim ve biraz karışık sordum kusura bakmayın

bu arada ben şu kanal açıklama etiket vs olaylarını pek sağlıklı yapamadım bu konuda yardımcı olabilicek yönetini bilgili arkadaşlar abilerden yardım istiyorum [MENTION=3]Berat06[/MENTION] [MENTION=1]Muslera06[/MENTION] yeni iş ortağını kabul ettim canlı etkinlik olayıda tamam abi sanırsam yeşllerin zararı olmuyor tek merak ettiğim şuan hak talebinde ses vs görüntüde bulunmayayım demi bana ait değiller + kanal için etiket olayında yardımcı olurmusunuz

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri