Üyelik Alımı kapansın

FlowJS

Yasaklanmış
Üyelik alımı kapansın davetiye ile güzel gidiyordu .
üyelik açıldı dolandırıcılar gelmeye başladı . lütfen kapansın üyelik alımı

Bence de üyelik alımı kapansın. Herkese davetiye verilmişti diye biliyorum herkesin davetiyesi var arkadaşını çağırmak isteyen çağırır üye yapar. Diğer türlü adam banlanıp yeni nick ile geliyor.

Bence de üyelik alımı kapansın. Herkese davetiye verilmişti diye biliyorum herkesin davetiyesi var arkadaşını çağırmak isteyen çağırır üye yapar. Diğer türlü adam banlanıp yeni nick ile geliyor.

evet çok doğru diyorsun

bence üyelik kapanmasın. Herkes temkinli olursa, kimse zarar görmez.

bence de kapanmalı.
illa bi dolandırıcılık vakası mı görülmesi gerek?
bu gidişle görünecek.
ne olduğu belirsiz adamlar foruma kim bilir kaçar tane üyelik açtı.

Benimde gorusum ayni sekilde ama surekli degil, uyelik alimi bi sure kapanmali

katılıyorum hıc olmassa bı emekle uyelık alan kolayca rıske atamaz uyelıgını

Multi üyeliklere izin vermiyoruz. Özel sistemimiz tüm yöneticilerimizi multi üyelikte haberdar ediyor. Herkes yararlansın diye açık tutuyoruz öyleki hergün farklı arkadaşlar aramıza katılıyor. Onların bilgisinden yararlanmak, onlara bilgimizden yararlanması için fırsat vermeliyiz.

Bir süre sonra üyelik kapatılacak. Son gün 22 Eylül 2013

Üyeliklerin açılması forum adına iyi olmuş. Elbetki Cahil insanlarımız olacaktır. Fakat Moderatör arkadaşlara daha fazla iş düşecek .... Bana Kalırsa Her Ayda 2 gün moderatörlerin belirlediği tarihler aralığında Üyelik Alımları Açık olsun. Böylelikle gerçekten üye olmak isteyen arkadaşlar bekleyerek üyeliklerini gerçekleştirirler.

bir süre üyelik alım askıya alınabilir... bencede ayda bir gun açalım tarih verelim...
atıyorum 12 ekimde 24 saat uyelık açık olacak diyelim... gerçek uye olmak isteyen tarihi bekler... o esnada siteyi isler...
bende bu uyelıklerle uye oldum... :D ama onun öncesi devamlı siteyi izliyordum soru soramadan...

bu konunun açılması bile bugün üye olan sayısını 10 kart attırmış olabilir :D
Birileri yedekleyip 3 gün sonra satışa çıkarır artık.

anlat hocam herkes bilsin ona göre önlemini alsın.

dolandırıldım
beni dolandıran adamın adresini arıyordum
adım adım ilerlerdim
en son elime bi adres geçti. bi üye aracılığıyla

bana o adresi veren üye dolandırıcının ta kendisiymiş :)

insan şeref yoksunu olmasın işte.

ayrıca multi üyelik tespit edilemez. tabii adam aynı ipden girmemişse üyeliklere.

Multi üyeliklere izin vermiyoruz. Özel sistemimiz tüm yöneticilerimizi multi üyelikte haberdar ediyor. Herkes yararlansın diye açık tutuyoruz öyleki hergün farklı arkadaşlar aramıza katılıyor. Onların bilgisinden yararlanmak, onlara bilgimizden yararlanması için fırsat vermeliyiz.

Bir süre sonra üyelik kapatılacak. Son gün 22 Eylül 2013

tarih : 23 Eylül 2013 hayla kapanmadı üyelik alımı??

bana bir harf öğretenin ... herkesin herkesten öğrencek bişeyleri vardır. olacaktır.. senin aklına gelmeyen dünkü üyenin aklına gelip öyle bir şey yazar ki hakkını ödeyemezsin. bu konuda nötrüm sadece hatırlatayım dedim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri